Week 14; Pasen, Sneeuw, Schoonmaken, My Way, Opruimen, Kantoor en Winactie!

by - april 14, 2021

Leuk dat je weer meeleest met een nieuw weekoverzicht; het was een rustig weekje waarin we werden verrast door de hoeveelheid sneeuw, ik mijn schoonmaakskills eindelijk heb gevonden en ons nieuwe kantoor vorm begint te krijgen. 

Week 14 Taxx Life Blog

Maandag (Tweede Paasdag)
Vandaag is het tweede Paasdag die ik toch echt start met een rondje hardlopen. Ik vertelde vorige week al dat ik weer meer wilde en moest bewegen en dat lukt; ik loop weer lekker drie kilometer aan één stuk. 

Daarna lekker douchen en aanschuiven bij de Paasbrunch. De jongens hebben zelf heerlijke croissantjes en chocolade broodjes gebakken, lekker smullen dus.

Paasbrunch Thuis

De rest van de dag werk ik hard aan mijn blog, want ik heb echt een flinke bult werk in te halen. Er is in ieder geval weer een leuke samenwerking gepland waar ik vandaag de foto's voor maak.


Dinsdag
Vandaag weer aan de arbeid en naar school. Kijken waarin we terecht komen met betrekking tot het nieuwe project. Never a dull moment in de logistiek.

Na mijn werk heb een afspraak bij een oude bekende. Misschien kan hij wat betekenen voor mijn lichamelijk klachten, nu de fysio niet veel meer kan doen. Hij doet in ieder geval zijn best en hopelijk kom ik hier mee verder.

De rest van de avond lekker op de bank om te ontspannen na de toch wel hardnekkige behandeling. Manlief en de jongste gaan nog even voeren (vissen voeren op een bepaalde stek waar binnenkort gevist gaat worden) en dat levert mooie plaatjes op.

De Ronde Haven Culemborg

Woensdag
De dag begint verrassend wit, wie had dat verwacht in april. Er ligt een dikke pak sneeuw in de tuin en de jongens weten niet wat ze zien.

De rest van de dag lekker aan de slag in huis, waar ik geïnspireerd door TikTok, mijn badkamer schoon maak. Het is een beetje de schaamte voorbij, maar het resultaat is zo verbluffend dat ik het toch graag met jullie deel. De foto's zeggen genoeg!

Voegen reinigen Badkamer

Ook maak ik sinds lange tijd weer eens een lekkere smoothie voor mezelf, dat is echt heel lang geleden. Maar we hadden best veel 'oud' fruit, dus dat gooi ik dan allemaal in de blender. De gouden RVS rietjes zijn trouwens weer beschikbaar in mijn webshop, mocht je interesse hebben.

Smootie Gouden Rietje

's Avonds mag er eindelijk weer gezwommen worden, de jongste gaat aan de slag bij de Reddingsbrigade. Terwijl hij in het zwembad ligt probeer ik wat dichter bij mijn stappendoel te komen vandaag. 

Donderdag
Vandaag weer een dagje naar kantoor, gelukkig beginnen alle puzzelstukjes een beetje op zijn plek te vallen en is er in ieder geval weer overzicht. Na mijn werk nog even langs mijn ouders en dan heb ik lekker weekend (uiteraard onder voorbehoud).

's Avonds wandel ik nog een ommetje van drie kilometer en worden we verwend door de buuf. Ze waren een beetje mislukt zei ze; haar gluten-, suiker- en lactosevrije koolhydraatarme brownies met cheesecake topping! Nou we hebben er lekker van gesmuld!

Lactosevrij Koolhydraatarm glutevrij brownies cheescake

Vrijdag
Vandaag lekker vrij en dat voelt goed; ik start de dag met drie kilometer hardlopen en nog een kleine workout er achter aan in de tuin. 

Workout Matje Springtouw

Daarna het huishouden en mijn privé-to-do-lijst, waar eindelijk eens een einde aan lijkt te komen. Ik kan me niet heugen dat ik het zo overzichtelijk had de afgelopen tijd. Maar nu dus alles onder controle en met een leeg weekend voor de deur voelt dat heel gek. 

Zaterdag
Een ontzettend productief dagje vandaag; er wordt lekker op geruimd, twee wassen gedraaid, ritje naar de AVRI met heel veel karton en nog wat kapotte spullen, boodschappen en als klap op de vuurpijl wordt er ook nog een kast opgehaald die we verkochten via Marktplaats

Wat een heerlijk gevoel geeft dit en met een opgeruimd hoofd begin ik 's middags lekker aan mijn nieuwe boek. Sinds een jaar of twee volg ik Monica Geuze. Zij heeft nu een nieuw boek uitgebracht, maar ik had haar oude boek nog niet gelezen. Die bracht ze al uit voordat ik haar ging volgen.

Monica Geuze My Way Unreleased

Dus in het kader van zuinigheid en duurzaamheid scoorde ik van de week haar oude boek tweedehands via bol.com. Tegen de tijd dat ik dit boek uit heb, hoop ik ook haar nieuwe boek tweedehands te kunnen scoren.

Zondag
Vandaag besluit ik om eens niet te gaan hardlopen, maar lekker te gaan opruimen. Eindelijk alle spullen van beide webshops uit de kelderkast verhuizen naar het kantoor boven. Nu gisteren de kast is opgehaald, die eigenlijk een beetje in de weg stond, kan ik het boven een beetje gaan inrichten. 

Ik zoek ook gelijk een hoop spullen uit in de kelderkast, wat een heerlijkheid. Weg is weg en het uitzoeken en de spullen verhuizen levert heel veel ruimte op in de kelderkast. WinWin! Ik geef mijn spulletjes voor mijn nieuwe webshop een mooi en overzichtelijk plekje op kantoor.

Webshop Taxx Eco Life

Vandaag werd ik ook benaderd door Moniek. Zij bestelde een paar weken geleden twee mooie slingers voor haar jarige dochter. Vandaag krijg ik deze geweldige foto van haar, dit is toch te schattig. 

Taxx Lifestyle Naamslinger Give Away

Na wat heen en weer gechat besluit Moniek om een winactie te doen voor haar nieuwe merkje 'By Moon'. Daar heb ik wel oren naar, dus mama meisjes opgelet: via deze instagram link kun je tot en met 14 april (vandaag dus) mee doen met een leuke winactie waarbij je drie verschillende dingen kunt winnen van drie verschillende bedrijfjes. Zeker de moeite waard.

Na aan het eind van de middag nog zo een vier kilometer te hebben gewandeld met manlief sluiten we een fijne en rustige week af. Ik kan er wel aan wennen. Bedankt voor het lezen en tot volgende week, waarin er voor mij persoonlijk iets heel spannends op het programma staat ;)

You May Also Like

2 Comments

  1. Nou zulke mislukte baksels moeten opeten...wat zielig!! ;) Ziet er heerlijk uit hoor!

    Leuk die winactie ook. Ik heb geen insta, maar tof dat jullie dit samen doen. Succes met je lijf trouwens! Hoop dat je snel vooruitgang boekt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, ja lekker he!! Bedankt voor je lieve reactie.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: