Doelen en Duurzaam Maart 2021

by - april 04, 2021

Tijd voor de Doelen en Duurzaam van de maand maart. Deze maand viel alles weer een beetje op zijn plek; mijn persoonlijke en ondernemings doelen kwamen weer wat beter uit de verf. Wel kregen we last van F.O.M.O. waardoor we onze hele beleggingsspaarpot in de Crypto stortten.

Doelen en Duurzaam Maart 2020
Foto door Daria Shevtsova via Pexels

Persoonlijk

Fysieke Gezondheid; weer langzaam begonnen met het opbouwen van het hardlopen en aan het eind van de maand ook weer langzaam begonnen met wat lichte oefeningen. Ook het gezonde eten weer opgepakt en proberen om hier een balans in te gaan vinden. Niet alleen voor de kilo's maar ook gewoon voor de gezondheid. Het blijkt toch maar weer dat gezond eten en bewegen je sterker en immuun maken.

Mentale Gezondheid; gaat beter dan vorige maand, toen zat ik er echt even doorheen door mijn lichamelijke klachten. Deze zijn minder heftig op dit moment en ik probeer weer wat positiever alles aan te pakken.

Werk; een hele drukke maand achter der rug, helemaal de laatste week. Maar ik haal ontzettend veel energie uit mijn baan, dat ik er echt gelukkig van word.

Minimaliseren; lekker bezig in huis. Nu het klussen echt voorbij is weer tijd voor lekker opruimen en schoonmaken.


Taxx Lifestyle/Blog

Bestellingen; deze maand twee bestellingen in mijn webshops. Ik mocht twee leuke slingers maken en had een leuke bestelling in mijn nieuwe webshop. Ik heb er toch voor gekozen om twee aparte webshops te maken. Één voor mijn creatieve uitspattingen en één met artikelen voor een duurzaam en gezond leven

Unieke Bezoekersdeze maand bezochten 2418 unieke bezoekers mijn blog. Dat is een flinke stijging ten opzichte van de afgelopen twee maanden, erg blij mee.

Totale Omzettwee bestellingen in mijn webshop en voor mijn blog waren er geen inkomsten. Ik bouw wel langzaam weer wat advertentie-inkomsten op, maar dat duurt lang zoals jullie hier hebben kunnen lezen.

Financieel

Sparen; deze maand spaarden we ons vaste maandbedrag en verdeelden dat bedrag automatisch over de verschillende spaarpotjes. Maar er ging ook een hoop uit, we investeerden onze hele beleggingsspaarpot in Crypto. Iets met F.O.M.O. denk ik. Of het verstandig is? Ik durf het niet te zeggen, ik raad het in ieder geval NIET aan. Vanaf nu is het dan ook wel klaar en is onze prioriteit om onze spaarrekening weer boven het niveau van december te krijgen.

Spaargrafiek Maart 2021 Sparen Spaarpotjes

Beleggingen: het rendement op onze aandelen kroop weer iets omhoog deze maand. Daar zijn we uiteraard blij mee. Dit hele verhaal staat trouwens los van de crypto die ik hierboven benoemde. 

Rendement maart 2021 Beleggen

Boodschappenbudget; we gaven deze maand € 530,27 uit aan boodschappen, dat is boven budget. Oorzaken zijn waarschijnlijk de mini-kinderfeestjes en het weekendje weg. Waar je relatief meer geld uit geeft in een duurdere supermarkt.

Tweedehandsverkoop; deze maand verdienden we, net als vorige maand, weer een mooi bedrag. We verkochten voor € 65,50 aan tweedehands verkopen. We verkochten onder andere een kinderfiets en nog wat kleine spullen. 

Euroclix; deze maand verzamelden we 750 clix en staan we in totaal op 13.484 euroclix. Nog ruim 6500 clix om een uitbetaling komt van € 325 te kunnen krijgen. 

Energieverbruik

Net als vorige maand zitten we in een stijgende lijn. De zonnepanelen werken hard en de verwarming blijft vaker uit. Hopelijk komen we volgende maand weer in de groene cijfers qua netto stroomverbruik.

Stroomverbruik 2021 Zonnepanelen

En dit was hem dan weer; de Doelen en Duurzaam van maart. Een fijne maand waarin alles weer een beetje op zijn plek viel. Bedankt voor het lezen en tot de volgende Doelen en Duurzaam

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: