Week 15; Filmen, Editen, 10000 Stappen, Negenjaarsprik, Hilarische foto, Muziekbingo en een Heerlijke Zondag!

by - april 21, 2021

Welkom bij weer een nieuw bomvol weekoverzicht; deze week deed ik iets buiten mijn comfort zone, dat uitmondde in een bak positieve energie en een hoop werk. Werd de jongste flink ziek van de negenjaarsprik, deel ik een hilarische foto en deden we mee aan een gezellige online muziekbingo.

Week 15 Taxx Life Blog

Maandag
Vandaag ga ik iets heel spannends doen; ik ga bij mijn oude bazin in een mega groot warehouse op bezoek. Niet zonder reden; ze heeft mij gevraagd om een bedrijfsfilmpje te maken. Met gezonde spanning vertrek ik om half negen richting Oosterhout.

Bedrijfsfilm laten maken

Het wordt een bijzondere, maar vooral leuke dag. Met een bak vol positieve energie en een tas vol cadeautjes rijd ik eind van de middag weer naar huis. Het spannende komt natuurlijk nog, want er moet wel iets moois gemaakt gaan worden van het filmmateriaal. Maar voor nu een moe, maar voldaan gevoel inclusief 11000 stappen!


Dinsdag
Vol enthousiasme rij ik naar kantoor; ik heb natuurlijk een hoop te vertellen over gisteren en ben het eerste uur zoet met het uitdelen van alle cadeautjes. Ook is gisteren het nieuwe project is gestart en ik ga snel een kijkje nemen. Het was kort dag, maar door iedereen zijn inzet is het mooi gelukt!

Editen Bedrijfsfilm

's Avonds ga ik serieus aan de slag met editen van het bedrijfsfilmpje. Gisteravond had ik al wat beelden uit gezocht, maar nu moet ik er toch echt wat van gaan maken.  Ik blijf het toch spannend vinden, ik ben nou eenmaal geen professional. 

Woensdag
Mijn vrije dag die begint met hardlopen; vier kilometer aan één stuk, helemaal blij met weer een stapje verder. Ik verwen mezelf dan ook met een heerlijk fancy ontbijtje. 

Gezond ontbijt Fitgirl

Daarna aan de slag in huis en ik gebruik een groot gedeelte van de dag om verder te editen. Eind van de middag krijg ik nog een bestelling in mijn duurzame webshop, helemaal leuk! Ik pak de bestelling in en lever hem direct af bij de klant. 

Gouden RVS Rietjes Duurzame Webshop

Donderdag
Ook vandaag een dagje naar kantoor, waar ik toch even het nieuwe project zelf wil ervaren en mee help in de productie. Dus als je wil lachen, check dan even de volgende foto ;)

productiemedewerker

Mocht je ooit een zelf test kopen en hij ziet er uit als deze, denk dan even aan mij in mijn mooie outfit. De kans is klein dat die uit mijn hand komt, want als DHL moeten we er iets van vijf miljoen uitleveren.

Vrijdag
Vandaag heb een vrije dag genomen want de negenjaarsprik voor de jongste staat op het programma. Maar niet voor dat ik eerst met een vriendin ga wandelen. We lopen zes kilometer en om 10 uur zit ik al aan 8000 stappen. Als ik die 10000 vandaag niet haal, dan weet ik het ook niet meer.

Culemborgse Spoorbrug

Daarna haal ik de de jongste van school voor de negenjaarsprik. Alles ook weer prima geregeld en de prikken zitten er zo in. Nog geen half uur later lever ik hem weer af bij school.

's Avonds hebben we iets super leuks op het programma, namelijk een online muziekbingo. Via de sportschool van manlief werden we gevraagd om mee te doen. Het is echt super leuk en gezellig, helaas geen prijzen, maar een avondje zo vermaakt worden is helemaal leuk!

Online Muziek Bingo

Zaterdag
Na een zeer beroerde nacht starten we rustig op, helaas heeft de jongste flink wat bijwerkingen van de negenjaarsprik. Van koude rillingen door de koorts tot misselijkheid en ene verminderde eetlust. Toch rijden de jongste en ik even naar Tiel voor een winkelafspraak om nieuwe schoenen te kopen.

Gelukkig zijn we snel geslaagd, halen nog heerlijke aardbeien op de markt en dan snel weer naar huis. Waar het mooie weer het toelaat dat de jongens hun eerste hengeltje uit gooien voor dit jaar.

Voorntjes vangen

Nu ik daar toch in de buurt ben, ga ik spontaan bij een vriendin langs voor een kopje thee, super gezellig! En ook al zien we elkaar een paar dagen per week op kantoor, kletsen kunnen we altijd wel. 

Als ik thuis kom blijkt de jongste toch weer een inkakmomentje te hebben, dus die doet lekker een dutje op de bank. Die prik heeft er toch wel ingehakt bij hem.

Zondag
Vandaag, of nou ja eigenlijk morgen, is oma jarig. Na een mislukte hardloopsessie rijden we als gezin even naar haar toe voor een kopje koffie en zelfgebakken appeltaart. En we hebben zelfs nog het geluk dat de ijscoman langs komt, wat een feest!

IJscoman Het IJsmanneke België

Ook nemen we de pannenkoekenplantjes van oma onder handen. Ze hadden flink wat baby's gemaakt de afgelopen tijd, dus vandaag nemen we gelijk de tijd om ze te stekken Hopelijk komen er een paar mooie exemplaren uit.

Pilea Pannenkoekenplant stekken

Verder een rustig middagje met ofcourse Formule-1 en de bekerfinale. En zo sluiten we een drukke, indrukwekkende en gezellige week af. Bedankt voor het lezen en tot volgende week!  

You May Also Like

1 Comments

  1. Hi Miranda! Jij vond jouw bezoekje aan Oosterhout heel spannend, maar geloof me.... wij/ik ook!! Het filmpje is zooo leuk geworden. Het geeft en straalt van de energie! Ik kan echt jou aanbevelen, aan echt iedereen. Je hebt weinig nodig om te begrijpen wat men wil zien omdat je zelf midden in het "bedrijfs" leven staat. Jouw filmpje is nog niet eens officieel gelanceerd en echt iedereen die van de preview heeft mogen genieten is zo enorm enthousiast. Enorm leuk om te ervaren dat niet alleen ik enorm fan (en trots!) ben van jouw werk! Geweldig goed gedaan! Nogmaals, enorm veel dank en jouw naam heeft zich hier al dubbel en dwars bewezen!! Je voormalige "baas" Monique Lausberg

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: