Week 16; Bestelling, Ommetjes, Eindtoets, Mooiste Reactie, Moestuin en een Super Gezellig Weekend!

by - april 28, 2021

Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht; deze week was, ten opzichte van vorige week, een tikkeltje rustiger. Ik mocht een leuke bestelling wegbrengen, kreeg de mooiste reactie op mijn blog ooit en we hadden een supergezellig weekend!

Week 16 Taxx Life Blog

Maandag
Weer een nieuwe week met weinig op het programma; na het werk mag ik een leuke bestelling wegbrengen uit mijn nieuwe webshop die ik gisteren officieel presenteerde aan jullie. Dat doe ik uiteraard met de benenwagen; goed voor het milieu en voor mijn lichaam en geest.

RVS Rietjes Culemborg


Dinsdag
Vandaag weer een dagje naar kantoor en verder geen bijzondere dag. Na het eten maak ik nog een klein ommetje en vind ik halverwege mijn wandeling de jongste met zijn vriendjes en vriendinnetjes in het riet langs de gracht. 

Spelen in het Riet

Deze overbezorgde moeder geeft ze nog even de tip mee dat ze wel uit moeten kijken; zo dicht bij de waterkant. Maar dat vinden ze natuurlijk veel te overdreven!

Woensdag
Lekker vrij vandaag en de oudste heeft vandaag zijn eindtoets. Ontzettend spannend, maar hij heeft zich, zowel op school als thuis, goed voorbereid. Met weemoed wens ik hem succes, waar blijft de tijd mensen, word er een beetje emotioneel van.

Als de jongens naar school zijn, en ik weer een beetje tot mezelf ben gekomen, fiets ik naar een vriendin. Rekening houdend met mijn lichamelijke klachten heeft ze een stevige workout verzonnen. Heftig, maar ook ontzettend fijn om dit weer te doen.

Workout in de tuin

Voor de rest een rustig dagje vandaag met tennis en jongste telg speelt de hele dag buiten. Na de lunch vertrekt hij naar de speeltuin en als de pannen voor het avondeten op tafel staan, moeten we hem letterlijk uit de speeltuin trekken. Heerlijk zulke dagen.

Na het eten snel door naar de reddingsbrigade waar ik wederom gebruik maak om aan mijn stappendoel te werken. Vorige week drie keer gelukt om de 10.000 stappen te halen op een dag. Deze week nog niet dus ik hoop vandaag. Verder is het ook genieten van de prachtige omgeving

Eco Wijk Culemborg

Donderdag
Vandaag wordt ik wakker met de leukste reactie die ik ooit op een blogartikel kreeg. In het weekoverzicht van vorige week vertelde ik over mijn film avontuur en daar kreeg ik deze reactie op ♥

Beste reactie op mijn blog ooit

Daarna naar kantoor waar het heel erg rustig is, aan de ene kant heel erg fijn, maar ook wel een beetje saai. Maar laten we er ook even van genieten tot we binnenkort weer in de hectiek zitten. Na het werk nog even langs mijn ouders, die inmiddels beide hun eerste inenting hebben gehad. Hoera!

Vrijdag
Vandaag mijn vrije dag, die ik start met een workoutje in de tuin. Daarna heel hard aan de slag in huis en ik maak een begin aan het opruimen en schoonmaken van de keukenkastjes. Nu we iets meer ruimte in de kelderkast hebben, kunnen we daar wat spullen kwijt en de keuken praktischer inrichten. 

Ik begin bij het eerste en kleinste kastje. Ik deel de planken opnieuw in, maak alles goed schoon en sorteer alles goed uit. Na een algehele check van Sam, ben ik helemaal tevreden ;)

Keukenkastje Schoonmaken

Eind van de middag fietsen we naar vrienden om een drankje te doen. We blijven gezellig eten en net tegen de avondklok fietsen we snel naar huis. Een heerlijke dag vandaag! Ik heb trouwens een kort filmpje gemaakt van onze dag, die kun je hier bekijken.

Zaterdag
Ook vandaag weer lekker thuis en we gaan aan de slag met de moestuintjes van de Albert Heijn. We hebben er aardig wat verzameld dus we kunnen er tegen aan. Nu maar hopen dat ze ook allemaal uitkomen.

Moestuintjes Albert Heijn

De rest van de dag een beetje chillen, opruimen en manlief gooit nog even een hengel uit met wat vrienden. 

Zondag
Vandaag start ik de dag met een rondje, nou ja hoe zal ik het noemen(!?), hardlopen en wandelen door elkaar. Er zit ook totaal geen logica in, maar goed wel lekker drie kilometer lang bewogen en daar gaat het om.

's Middags krijgen we bezoek van vrienden; er wordt voetbal gekeken en we genieten van het zonnetje in de tuin. Ook gaat voor het eerst de barbecue aan dit jaar. Heerlijk, wat een fijne dag is dit!

BBQ Hamburgeravond

En zo sluiten we een super gezellig weekend af en verder ook een prima week. Deze week lukte het mij, voor het eerst sinds de drie jaar dat ik in het bezit ben van mijn Apple Watch, om alle activiteitenringen vol te krijgen. Dit houdt in; minimaal 30 minuten sporten (actief bewegen), minimaal twaalf keer per dag één keer per uur op staan en meer dan 300 calorieën verbranden door te bewegen. 

Activiteitenringen Apple Watch

Aankomende twee weken hebben de jongens meivakantie, eens kijken wat dat ons gaat brengen. Bedankt voor het meelezen en tot volgende week.

You May Also Like

3 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: