Nieuwe Webshop: Taxx Eco Life!

by - april 18, 2021

Sinds maanden zit ik in een ongelofelijke twijfel over wat ik nu eigenlijk wil met mijn blog, webshop en opgebouwde volgers op Social Media. Soms heb ik hele grote doelen, maar er zijn ook momenten dat ik gewoon even helemaal niks wil. Toch besloot ik een nieuwe webshop te openen en in dit artikel vertel ik je hoe en waarom.

Sustainable Webshop Taxx Eco Life

Ik schreef er al meerdere keren over op mijn blog, wat wil ik nu eigenlijk? Mijn baan in de logistiek is nog altijd één van de belangrijkste onderdelen van mijn leven en haal daar ontzettend veel energie uit. Dit komt qua werk dus altijd op nummer één en zijn mijn blog en webshop 'bijzaak'.


Zero Wasted

Toch wilde ik heel graag een nieuwe impuls geven aan mijn bestaande webshop en voel ik me heel erg aan getrokken tot duurzaamheid, minimalisme, natuurlijke materialen, zero waste en een gezond en fit leven. Maar hoe ga ik dit combineren met mijn slingers?

Sustainable Duurzame Webshop Taxx Eco Life

Nou eigenlijk niet dus, ik heb het nog wel geprobeerd door extra pagina's aan mijn bestaande webshop toe te voegen, maar het voelde toch niet goed. Dus ik besloot om een tweede webshop te openen met als hoofdthema: 'een duurzaam, bewust en fit leven'. 

Taxx Eco Life

Ik koos voor de naam Taxx Eco Life omdat ik dat mooi vond passen bij Taxx Life Blog en in de toekomst goed te combineren valt. Dan ga je kijken wat je wilt verkopen en hoe je dat gaat inkopen. Het blijft natuurlijk hobbymatig, dus om nou honderden euro's aan spullen te gaan inkopen leek mij geen goed idee. Je moet het ook allemaal weer verkopen.

Sustainable Webshop Taxx Eco Life

Ik begon dan ook klein met artikelen die ik zelf ook zou kopen, die toegankelijk zijn en ook nog passen bij mijn kernwoorden; duurzaamheid, minimalisme, natuurlijke materialen, zero waste en een gezond en fit leven. En zo bouwde ik een klein assortiment op in een kleine webshop.

Sustainable Producten

Zo koos ik onder andere voor de Gouden en Zilveren RVS rietjes, waarvan de gouden versie direct een dikke hit was en binnen een mum van tijd waren uit verkocht. Ook de pillen/supplementen doosjes waren populair, deze verkocht ik op één kleur na, helemaal uit. Inmiddels zijn beide artikelen weer aangevuld.

Sustainable Webshop

De pillen/supplementen doosjes zijn niet alleen bedoeld voor mensen met medicijnen, maar ook juist voor mensen die hun voeding aanvullen met supplementen. Sommige supplementen neem je dagelijks in, andere om de dag of één keer week. Of alleen als je die dag ongezond hebt gegeten. Handig dus om met dit doosje een weekplanning te maken.

Verder zijn er ook bamboerietjes en rietjes gemaakt van rijst. Deze laatste zijn volledig biologisch afbreekbaar, dus voor eenmalig gebruik en daarna gooi ze gewoon in de biobak. Handig voor een feestje. En dan nog mijn favoriete; dat zijn de groente- en fruitnetjes geheel van katoen. Ze zijn van zeer goede kwaliteit en los of per set verkrijgbaar.

Sustainable Webshop

Voor ieder wat wils dus en ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje neemt in mijn nieuwe webshop. Kleinschalig, maar zeker zo leuk en goede service. Nog genoeg leuke ideeën en producten die ik graag zou willen toevoegen aan mijn webshop, maar eerst maar even kijken hoe dit loopt. 

Rest mij alleen nog de twijfel of ik er nog een apart Instagramaccount voor ga aanmaken. En zo blijven we altijd piekeren en dromen ;)

You May Also Like

2 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: