Week 19; Ontbijtrapportage, Kort Weekje, Prachtige Dag, Winkelen, Lanterfanten en Dubbele Vangst!

by - mei 19, 2021

Leuk dat je weer mee leest met een nieuw weekoverzicht, deze week hadden we een kort school- en werkweekje. Werkte ik aan de ontbijttafel, genoten we van een prachtige dag met vrienden, gingen we shoppen en werden er weer heel wat ommetjes gelopen.

Week 19 Taxx Life Blog

Maandag
Aankomende dagen ben ik drie dagen op kantoor vanwege de vakantie van een collega. Omdat hier altijd een hoop hectiek mee gemoeid is, stuur ik er tijdens het ontbijt alvast wat rapportages uit. 

Rapportages Maken Thuis Werken

Op kantoor valt het gelukkig mee met de hectiek en geniet ik van mijn allermooiste Moederdag cadeaus. Het wordt dan ook een prima werkdag.

MoederdagCadeaus Mepal

Dinsdag
Ook vandaag weer een dagje naar kantoor en de mannen naar school. Als mijn grote man 's avonds gaat sporten met een vriend, doe ik zelf ook nog even een workout in de tuin.


Woensdag
Het wordt saai, maar vandaag rijd ik weer naar kantoor. Gelukkig werkt manlief vandaag thuis, waardoor ik lekker vroeg kan vertrekken en geen rapporten hoeft te draaien aan de ontbijttafel ;)

Het wordt weer een prima werkdag en trots op mijzelf dat  we het weer gerooid hebben zonder twee belangrijke collega's in huis. Misschien eens wat minder twijfelen aan mezelf. Een mooie gedachte om te overdenken tijdens een ommetje na het avondeten in deze prachtige omgeving.


Donderdag
Vandaag hebben we iets leuks op het programma. Na een workout in de tuin ga ik douchen en boodschapjes doen voor een heerlijke picknick. Rond de middag rijden we namelijk naar het Doornse Gat waar we hebben afgesproken met vrienden. 

Na ruim een jaar is het hele koppel weer compleet. Natuurlijk hebben we elkaar wel gezien de afgelopen tijd, maar niet met alle zestien bij elkaar. Vandaag dus wel met genoeg ruimte en het beste weer ever zodat we ons goed aan de maatregelen te houden. 

Doornse Gat

Vrijdag
Manlief gaat helpen klussen bij zijn broer en de jongens en ik rijden naar Tiel voor de nodige kledingstukken. Vooral de oudste kan na een flinke groeispurt en voor de aankomende zomer wel weer het één en ander gebruiken. 

Winkelen in Tiel Mac Donalds

Het wordt een gezellige en geslaagde ochtend en sluiten we af met ons 'eerste' terrasje bij de MacDonalds. Daarna naar huis waar ik nog even aan de slag ga met onze moestuintjes. De eerste exemplaren zijn toe aan wat meer ruimte.

Albert Heijn Moestuintjes

Zaterdag
Vandaag valt het weer een beetje tegen en we kunnen niet echt onze draai vinden. Na wat huishoudelijke taken gaan de jongste en ik nog even op zoek naar een kastje voor op zijn kamer. Maar al snel blijkt dat we die toch moeten bestellen op internet. 

Eind van de dag komt er nog iemand spelen en ik besluit om tussen de buien door nog even een ommetje te lopen van drie kilometer. Manlief vertrekt om nachtje te vissen.

Ommetje Culemborg

Zondag
En dat vissen was niet zonder resultaat. In de ochtend vangt hij gewoon twee vissen te gelijk en daar is hij uiteraard super blij mee. 

Karpervissen Carp Fishing

Ik start de dag met een workout in de tuin en zo behaal ik deze week weer iedere dag mijn sportdoel van 30 minuten. Ik zit nu in een flow dat ik als ik niet sport, ik verplicht die dag 30 minuten moet wandelen en dat staat meestal gelijk aan ongeveer drie kilometer. En dit bevalt me goed.

Workout Tuin Activiteiten ringen Apple Watch

Manlief is weer vroeg thuis van het vissen, maar verder is het eigenlijk een beetje een lanterfanter dagje. De oudste is de hele dag de hort op, ondanks de regen. De jongste krijgt iemand te spelen. 

En dat was het weer voor deze week waar in we vooral terugkijken op de prachtige zonnige dag bij het Doornse Gat. Bedankt voor het meelezen en tot volgende week!

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: