Doelen en Duurzaam April 2021

by - mei 02, 2021

Tijd voor de Doelen en Duurzaam van de maand april. Het was een prima maand met alleen maar positiviteit. Zo behaalde ik een top omzet binnen mijn onderneming, stegen onze aandelen en spaarpotjes en kwamen we weer in de groene cijfers wat betreft ons stroomverbruik.

Doelen en Duurzaan April 2021

Persoonlijk

Fysieke Gezondheid; lekker bezig met bewegen, ik probeer iedere dag een half uur te sporten of actief te bewegen door middel van bijvoorbeeld een wandeling. Van het hardlopen word ik niet heel gelukkig meer, dus dat is een aflopende zaak. Verder ook bewuster bezig met gezond eten, met af en toe een gezellige uitschieter in het weekend. Tevreden dus.

Mentale Gezondheid; gaat goed. Op dit moment erg tevreden met ons leven en ik werk hard aan mijn lichamelijke klachten. Volgens de experts heeft het tijd nodig. Focus on the good. Bij die expert las ik trouwens ook een interessant stukje over een verhoogd stresslevel dat bijna standaard aan het worden is. Weer een trigger om minder 'aan' te staan. 

Werk; ondanks dat er een rustige maand op de planning stond, toch lekker druk geweest met een tijdelijk nieuw project. Maar over het algemeen goed te doen en kijken wat het ons de komende tijd weer gaat brengen.

Minimaliseren; nog steeds lekker bezig in huis. Nu er spullen uit onze kelderkast naar het kantoor zijn gegaan hebben we een hoop ruimte gekregen beneden. Lekker opruimen, uitzoeken en alles op nieuw indelen.


Taxx Lifestyle/Blog

Bestellingen; deze maand twee bestellingen in mijn nieuwe webshop en ook voor het maken van de bedrijfsfilm mocht ik een factuur uit schrijven. 

Unieke Bezoekersdeze maand bezochten 2291 unieke bezoekers mijn blog. Fijn dat het voor de tweede maand op rij weer ruim boven die 2000 zit. Dit wil ik aanhouden als standaard.

Totale Omzettwee bestellingen in mijn webshop, de bedrijfsfilm en in april plaatste ik ook nog een leuke samenwerking met jngl.nl in de vorm van een barterdeal. Door de bedrijfsfilm een top omzet deze maand, daar moet ik heel wat spulletjes voor verkopen ;)

Financieel

Sparen; vorige maand schreef ik dat we prioriteit gaan geven om onze spaarrekening weer boven het niveau van december te krijgen. Dus we verdeelden ons vaste spaarbedrag automatisch over de verschillende spaarpotjes en spaarden extra in ons 'klussen' spaarpotje in verband met de aanschaf van een waterontharder binnenkort.

Spaarsaldo 2021

Beleggingen: het rendement op onze aandelen maakte een mooie stijging deze maand. Daar zijn we uiteraard blij mee, maar zoals je kan zien in de grafiek kan dat volgende maand weer anders zijn. 

Rendement april 2021

Boodschappenbudget; we gaven deze maand € 453,60 uit aan boodschappen, dat is weer netjes binnen budget. Terwijl we relatief vaker boodschappen doen, misschien komt het door de herontdekking van de Aldi. 

Tweedehandsverkoop; deze maand was het wat rustiger dan de vorige twee maanden. Maar uiteindelijk verkochten we voor € 35 aan tweedehands spullen. Niet helemaal verkeerd toch?

Euroclix; deze maand verzamelden we 1925 clix en staan we in totaal op 15.409 euroclix. Dat is ontzettend veel vergeleken met de vorige maanden. Dit komt mede doordat er twee telefoonabonnementen binnen ons gezin moesten worden verlengt. Nog een kleine 5000 clix om een uitbetaling komt van € 325 te krijgen.

Energieverbruik

Het zonnetje heeft goed zijn best gedaan deze maand. We zitten weer in de groene cijfers qua stroomverbruik en groen is altijd goed! Qua gas zitten we wel flink boven het verbruik van vorig jaar, puntje van aandacht.

Energieverbruik 2021

En dit was hem dan weer; de Doelen en Duurzaam van de maand April. Een prima maand met veel rust, gezelligheid en stijgende lijnen. Dit gaan we vasthouden. Bedankt voor het lezen en tot de volgende Doelen en Duurzaam

You May Also Like

2 Comments

  1. Lekker zeg, met boodschappen goed op de rit en ook veel clix verdiend! Mijn clix waren ook weer iets hoger gelukkig. Gaaf dat je ook betaald kreeg voor dat filmpje. Hoop tijd natuurlijk, dus ook terecht!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja we zaten er goed in deze maand, kijken wat volgende maand brengt. :)

      Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: