Week 17; Tulpen, Koningsdag, Grote Vangst, Reel, 1000 views binnen 10 minuten en Kortingscode!

by - mei 05, 2021

Leuk dat je weer meeleest met een nieuw weekoverzicht; deze week hadden de jongens vakantie maar moest er helaas ook gewoon gewerkt worden. Hadden we een super gezellige Koningsdag, maar liep het daarna een beetje af. Excuses voor het saaie weekoverzicht ;)

Taxx Life Blog week 17

Maandag
De jongens hebben vakantie en het is mijn part-time dag, ik doe een workoutje in de tuin, er komt iemand kijken om eventueel een waterontharder te installeren en verder een rustig dagje waarin ik lekker aan de slag ga in huis.


Ik maak de woonkamer weer een beetje gezellige en wissel wat accessoires. Gisteren kreeg ik deze mooie tulpen van vrienden. Ze staan zo mooi, ik word er helemaal gelukkig van.

Hollandse Tulpen Budha

Ook ga ik verder in de keuken waar ik vrijdag een beginnetje maakte met opruimen, uitzoeken en schoonmaken. Vandaag de drie grote laden. Helemaal happy met het eindresultaat.

Keukenlades opruimen

Dinsdag (Koningsdag)
Vandaag is het Koningsdag en die starten de jongens lekker rustig op. Manlief is een nachtje wezen vissen en niet zonder resultaat. Zijn Koningsdag kan niet meer stuk ;)

Karpervissen Carp Fishing

Om negen uur staat de achterbuurjongen voor de deur met vier heerlijke verse oranje tompoucen. Zo lekker en wat een helden dat ze de rij bij de plaatselijke banketbakker hebben getrotseerd.

Oranje Tompouce Verhallen Culemborg

De jongste heeft vandaag een gezellig verjaardagsfeestje waarbij ze gaan varen. We brengen hem lopend weg en maken gelijk een flinke wandeling door onze stad met als afsluiter een koninklijk ijsje. 

Koningsdag Culemborg

Eind van de middag nog een gezellige borrel met de achterbuurtjes en we sluiten de dag af met een leuke film en heerlijke sushi. Wat een heerlijke dag!

Woensdag
Vandaag ga ik werken, niet mijn vaste dag, maar er is gevraagd om bij te springen. Gelukkig werkt manlief vandaag thuis dus dat komt goed uit. Eerst heb ik een afspraak bij de fysio, waar ik in de wachtkamer onderstaand tegen kom in een van de vele boeken. Soms zou ik daar wel uren kunnen zitten en deze wijze tekst wil ik graag met jullie delen:

Het gebrek aan en grot
In de vergelijking tussen vroeger en nu - waarin de sabeltijger van toen, de deadlines van vandaag zijn - ontbreekt er in onze huidige maatschappij één belangrijk onderdeel; de grot. Waar we vroeger tijd kregen om bij te komen van het vluchten voor een sabeltijger en we onze hormoonspiegel naar een normaal niveau konden laten dalen, daar wordt de eerste deadline tegenwoordig direct gevolgd door het zieke kind dat eerder moet worden opgehaald van de crèche en daarna de mail binnenkomt dat de statafels op zijn bij het verhuurbedrijf met de consequentie dat de borrel in het water gaat vallen. We krijgen dus nooit meer een moment van rust. 

Het b=gebrek aan een grot

Na mijn afspraak bij de fysio rij ik door naar kantoor voor relatief een rustig en leuke werkdag. Na het avondeten maak ik nog een flinke wandeling met een vriendin en kletsen we gezellig bij.

Donderdag
Ook vandaag een dagje naar kantoor en ik rij daarna uiteraard nog even langs mijn ouders. Na het eten maak ik samen met de oudste, die bijna de hele dag binnen heeft zitten gamen, nog even een ommetje. We brainstormen een beetje over onze TikTok-carrières ;) en maken ondertussen dit stoere filmpje

Vrijdag
Ook vandaag rij ik naar kantoor en manlief is lekker thuis. Volgende week zijn de rollen omgedraaid. De mannen vermaken zich goed thuis en gaan nog even op pad in de rijke natuur en modderbende ;)

Natuur

Zaterdag
Heerlijk ik heb weekend, maar helaas wel een hoop huishoudelijke taken in te halen als je drie dagen achter elkaar werkt. Ik begin met de was en daarna doe ik wat boodschappen. Vreemd om sommige winkels weer te bezoeken zonder afspraak, maar het voelt ook alsof het nooit anders geweest is. Wat leven we toch in een rare tijd. 

Ook ben ik, misschien hadden jullie het al gemerkt, aan het stoeien met Reels en TikTok-filmpjes. Mijn hoofd loopt echt over van inspiratie en ideeën....alleen ontbreekt het vaak aan de tijd. Want er gaat een hoop energie en tijd in zitten helaas. Maar als je werk dan ook nog beloond word met binnen 10 minuten 1000 views is het best grappig ;)

Instagram Reels

Zondag
Ook vandaag een saai dagje op het programma, die ik begin met een flinke workout in de tuin. Vandaag probeer ik iets nieuws uit en eigenlijk bevalt me dat heel goed. Ik neem me nu voor om dit minimaal om de dag te gaan doen. Nu nog in de praktijk brengen ;)

We gaan nog even op pad en daarna ga ik aan de slag met mijn oude Body Boost programma's om weer eens pas op de plaats te maken. Ik maak een makkelijk weekmenu met gezonde maaltijden en wordt er weer helemaal blij van. Maar ook hier geldt; nu nog in de praktijk brengen

Body Boost Programma Teni Stepanosian

Er komt trouwens een heel nieuw Body Boost Programma aan, die start op 31 mei. Het is een verbeterde versie dan degene ik volgde, ik deed namelijk de pilot. Daar was ik al zeer over te spreken en ik schreef er een artikel over. Nu krijg je na twee weken boosten ook nog eens twee weken extra begeleiding om het te integreren in je dagelijkse leven. Mocht je interesse hebben zet dan tijdens het boeken de code 'affiliate order1495miranda' in het vakje ordernotes (notities), dan krijg je via mij 25 euro korting. Dus stuur me even een bericht als je dat gedaan hebt of voor hulp en vragen.

En dan nog even mijn activiteitenringen van deze week. Vorige week deelde ik deze voor het eerst (vol trots) omdat ik ze allemaal vol had. Ik ben benieuwd wat jullie daar van vinden? Is het inspirerend of juist irritant? Ik zelf vind het altijd inspirerend als ander dit delen. Deze week had ik op twee dagen alles vol, ik miste alleen twee keer de sportringen. Één dag helemaal niet gesport en één dag maar 20 minuten gesport in plaats van 30.

Activiteiteringen Apple Watch week 17

En dat was het eigenlijk wel weer voor deze week, die naarmate de week vorderde steeds saaier werd. Ik hoop niet te saai voor jullie ;) In ieder geval bedankt voor het mee lezen en tot volgende week.

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: