Week 18; Geen echte vakantie, Thuiswerken, Yoga, Klussen, Kraamcadeau en Moederdag!

by - mei 12, 2021

Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht; deze week hadden de jongens nog een weekje meivakantie, die niet veel anders verliep dan de vorige week; er werd gewoon weer gewerkt. Maar er werd ook gelogeerd, geklust en ik deed weer eens een lesje yoga!

Taxx Life Blog week 18

Maandag
Vandaag werk ik thuis omdat de jongens vakantie hebben, een prima dagje en de jongens vermaken zich prima. Tussendoor werkt de jongste nog even aan zijn allereerste spreekbeurt.

Thuiswerken en spreekbeurt

Dinsdag
Ook vandaag nog een dagje thuis aan het werk en dat gaat prima. Na de lunch fietst de jongste naar een speelafspraak en de oudste krijgt er één op bezoek. Mooi, kan ik lekker mijn eigen gang gaan met mijn werk. Net voor het eten loop ik nog even een ommetje van vier kilometer!

Duurzame Webshop Taxx Eco Life

's Avonds rommel ik een beetje aan mijn nieuwe webshop en ga aan de slag met de voorraad. Het zijn ook zulke fijne spulletjes, ik word er helemaal blij van. Hopelijk de aankomende extra vrije dagen wat tijd om mooie foto's te maken voor social media.


Woensdag
Vandaag mijn vrije dag die ik start met een workout in de tuin bij een vriendin, heel pittig, maar zo fijn als het weer gedaan is. Daarna lekker douchen, boodschapjes doen en met de jongens een gezellige lunch met wat lekkers erbij. 

Workout in de tuin!

Het weer zit niet echt mee, dus een uitje zit er niet in. We werken nog even aan de spreekbeurt van de jongste en helaas gaat mijn werk laptop ook nog even aan. Verder wordt er een beetje gehangen en gegamed. En aan het eind van de middag kan ik mezelf er toch nog toe zetten om verder te gaan met de keuken. Weer een kastje uitgezocht, opgeruimd en schoongemaakt.

Gootsteenkastje Keuken Schoonmaken

Donderdag
Vandaag een dagje naar kantoor en dan heb ik lekker weekend. Na het werk rij ik nog even langs mijn ouders en na het eten loop ik een klein ommetje van drie kilometer.

Ommetje Culemborg

Vrijdag
Vandaag ben ik lekker thuis en ik start sinds lange tijd weer eens met een yoga-sessie. Weer even wennen en ik merk dat ik toch wel stijf ben, maar weer eens wat vaker oppakken dit.

Yoga with Adriene

Vandaag is het de laatste dag dat we voor deze lieve poezenkindjes mogen zorgen; en de vissen, de moestuintjes en de kikkervisjes. Zo maken we het dan één keer per jaar goed omdat we altijd van dat lekkere eten krijgen van de buurtjes. Nee grapje natuurlijk, maar het was weer een eer om voor deze twee schatten te mogen zorgen afgelopen week.

Maine Coon

Manlief is vroeg thuis vandaag en we rijden naar de bouwmarkt. Wat een genot om daar gewoon weer naar binnen te kunnen lopen en op je gemak te kunnen zoeken naar wat je echt nodig hebt. We gaan dan ook direct aan de slag bij de thuiskomst. We plaatsen eindelijk een deurklink op de deur van de zolderkamer en plaatsen de laatste ontbrekende plinten. Wat voelt dat goed!

Deurklink plaatsen

Zaterdag
Ik maak een leuk kraamcadeautje voor een pasgeboren baby bij ons in de straat. Aan het einde van de middag brengen we de jongens naar opa en oma, waar ze sinds twee jaar weer eens een nachtje gaan logeren.

Kraamcadeau Naamslinger Vintage

Ze zijn helemaal door het dolle heen en vragen de hele dag wanneer ze eindelijk gaan; 'Het kan wel vijf jaar geleden zijn!', roepen ze. Nou dat is een beetje overdreven, maar ik ben in ieder geval blij dat ze zo enthousiast zijn. Manlief en ik rijden gezellig naar vrienden voor een borrel.

Zondag
Omdat we redelijk bijtijds thuis waren gisteravond,  ja ik kan nog zeggen; 'avond', worden we in ieder geval katerloos wakker. Dat is ook wel eens fijn :) We rijden naar de jongens en vieren gelijk moederdag bij oma.

Moederdagcadeaus

Daarna wordt ik thuis ook verwend met deze prachtige cadeaus, wat hou ik toch van ze en wat kan ik dit op een dag als vandaag goed gebruiken. Daarna nog even wandelend naar de andere opa en oma en daarna lekker naar huis voor voetbal en Formule 1. 

Tenminste manlief dan. Ik ga de weekboodschappen doen want morgen gaat iedereen weer naar school en aan de arbeid. Ik wil jullie weer hartelijk bedanken voor het meelezen en tot de volgende week! Oh ja en ik deel hieronder voor de liefhebber nog even mijn Activiteitenringen van mijn Apple Watch. Ik ben weer tevreden!

Activity Rings Apple Watch

You May Also Like

3 Comments

  1. Ik vond het ook zo heerlijk om met z'n tweeen in de bouwmarkt te lopen! Alsof het altijd zo geweest was. Maar wat had ik het gemist. Eindelijk een beetje samen kunnen kijken voor behang en tegels etc.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ongelofelijk hoeveel leuke dingen er op een week kunnen gebeuren. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: