De Digiwijzeres!

by - mei 16, 2021

Dat ik mezelf prima kan redden in de digitale wereld ben ik best een beetje trots op. Ik creëer graag mooie content voor mijn blog en/of Social Media. Maar ook voor mij valt er nog genoeg te leren op dit gebied. Zo ook van Saskia, die als dè Digiwijzeres de wereld een stukje mooier maakt door haar digitale kennis te delen om jou of jouw bedrijf online op de kaart te zetten.

De Digiwijzeres! Juf Saskia

'Ik leerde Saskia kennen als 'typejuf' van onze oudste zoon, ze nam hem onder haar hoede en maakte hem apetrots met zijn typediploma. Later volgde er een leuke cursus 'Apps bouwen voor kids' en tijdens de lockdown troffen we elkaar op mijn favoriete social: Instagram. Onder het account 'De Digiwijzeres' deelt ze handige trucs en weetjes op het gebied van online zichtbaarheid en digihulp. Omdat ik weet dat er veel bloggers en online contentcreators hier meelezen, wil ik haar graag een podium geven. Zodat ook jullie gebruik kunnen maken van haar kennis.'

Dankjewel Miranda voor deze spotlight! Ik probeer de wereld inderdaad graag een stukje mooier, leuker én makkelijker te maken door als De Digiwijzeres mijn kennis te delen over digitale tools.

Wat is mijn missie?

Met regelmaat krijg ik de vraag: “Sas, hoe doe jij dat? Ik snap er geen snars van. Kun jij eens met mij meekijken en mij helpen?” Aangezien mijn “Nee” niet zo vlot uit mijn mond komt, help ik van jong tot oud. Iedereen kan typevaardiger en digiwijzer worden.

Als techgirl ga ik strálen van digitale tools die het leven makkelijker maken. Voor steile leercurves ben ik niet bang. Het roept altijd een beetje de Pippi Langkous in mij op. Type autodidact zeg maar... Het enige wat ik daaruit vooral uit opsteek is dat ik een ander graag die leercurve wat minder steil gun. Kortom… graag deel ik mijn digi expertise met mijn leerlingen. Ik leer ze met plezier en enthousiasme digitools te omarmen om het leven nog makkelijker en leuker te maken. Gewoon in Jip en Janneke taal, no nonsense. Daar hou ik van.

De Digiwijzeres DigiHulp

Van typeles tot gymnastiek voor je houding achter de pc. Van Content-popcorn tot Canva voor al je social visuals. Van Gmail & Cloudopslag tot Google Docs. Van opzetten van een geweldige Business Brand/huisstijl tot het maken én zelf bijhouden van je WordPress website. Van ultra handige WhatsApp tips tot het instellen van e-mailhandtekening die je veel breder kan inzetten als jij misschien denkt. Van productiever werken met de Pomodoro app tot het leren hoe je op je smartphone je screen filmt.
En… tja, héél veel wat daar tussen zit.

Nieuwsgierig? Check zeker mijn blog of volg mij op een van mijn Socials. Ik heb meerdere takken van sport, die allemaal tof zijn. En alleen de cómbinatie maakt mij compleet. Elke dag kaas vind ik veel te saai. Mijn energielevel stijgt als ik een ander zie groeien.

Wat anderen in mij waarderen?

CREATIEF

Saskia is op heel veel vlakken creatief te noemen. Niet alleen met haar handen, maar ook in haar hoofd. Creatief in bedenken van de juiste aanpak bij haar typeleerlingen, creatief in het ontwikkelen van een nieuwe typelesmethode, creatief in het bedenken van een passende branding/huisstijl, creatief in het ontwerpen van websites, creatief in het bedenken van oplossingen.

BRUISEND

Saskia bruist van de ideeën. Haar popcornmachine gaat eigenlijk nooit uit. Ongelooflijk hoe haar brein werkt. En het sterke is: ze voert haar ideeën ook nog eens uit. Ze denkt graag met je mee en deelt met liefde haar popcorn.

ENTHOUSIAST

… is her middle name. Saskia is enorm spontaan, positief en enthousiast, dat straalt ze uit en dat werkt enorm aanstekelijk. Dat geeft je snel een warm gevoel alsof je haar al tijden kent. Je wordt meegenomen in haar positiviteit.

You May Also Like

1 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: