Week 20; Allereerste Spreekbeurt, Baklava, Weer Gymmen en ons jaarlijkse Kampeerweekend!

by - mei 26, 2021

Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht; deze week had de jongste zijn allereerste spreekbeurt, mochten we eindelijk weer gymmen en hadden we ons jaarlijkse kampeerweekend met vrienden.

Zwembad RCN Het Grote Bos

Maandag
Vandaag doen we de allerlaatste voorbereidingen voor de spreekbeurt van de jongste. Weken zijn we er mee bezig geweest en morgen is het zover. We houden de generale repetitie en hij is er helemaal klaar voor.

LEGO_Spreekbeurt

Manlief moet weer eens nachtje werken en ik proost op de verjaardag van Koningin Maxima en kijk het interview op Nederland 1.

Maxima 50 jaar Interview


Dinsdag
Ook vandaag weer aan de arbeid en naar school. Ik loop eerst even mee naar school met alle spullen voor de spreekbeurt, ook al vind de jongste dit zelf helemaal niet nodig ;)

Spreekbeurt LEGO

Op het werk hebben we een zeepkistsessie en worden we getrakteerd op baklava. Mmmh dat kan ik nooit overslaan, te lekker en te slecht.

BakLava

Woensdag
Eigenlijk zou ik vandaag helpen bij de sportdag op school. Door de weersvoorspellingen is er toch besloten om het af te lassen. Dus ik heb spontaan een ochtend vrij. Ik sport in de tuin en rommel wat in huis. 

Na school mogen we voor het eerst weer gaan gymmen sinds hele lange tijd. De jongens hebben er superveel zin in en zijn blij dat ze weer een uurtje mogen apenkooien ;)

Sporthal Parijsch Sportbalans Culemborg

Verder wordt er nog getennist, gezwommen en sluiten we dus een sportieve dag af.

Donderdag
Ook vandaag weer aan de arbeid en naar school en ik rij na het werk nog even langs mijn ouders. Daarna lekker naar huis om ons voor te bereiden op het weekend. Morgen vertrekken we namelijk voor ons jaarlijks kampeerweekend met vrienden naar Doorn. 

Vrijdag
De ochtend begint net zoals iedere dag en de jongens gaan naar school. Daarna de kampeerspullen opzoeken op zolder en kijken wat er mee moet. Om elf uur hebben we de auto vol geladen, halen nog wat boodschapjes en rijden we richting Doorn. Waar we om twaalf uur inchecken en de tent kunnen opbouwen. 

Koepeltent Safarica

Eigenlijk toch wel weer helemaal happy met de tent. In 2019 gebruikten we hem voor het laatst tijdens onze zomervakantie naar Frankrijk. Wat was dat leuk en alle goede herinneringen komen weer boven. Na een paar buitjes breekt zelfs nog het zonnetje door en houden we het de hele avond droog.

RCN Het Grote Bos

Zaterdag
Vandaag is een regenachtige dag voorspeld en dat wordt het ook. Als is het als je buiten leeft toch altijd anders. Er worden spelletjes gespeeld in de partytent en geluierd in onze eigen tent.

Skip BO

 Gelukkig zijn er ook nog genoeg droge momenten om lekker buiten te zijn en leuke dingen te doen.

RCN Het Grote Bos

Zondag
Na de regenachtige dag van gisteren kan het vandaag alleen maar beter worden. En dat wordt het; er is zelfs de gelegenheid om te zwemmen en daar maken de kinderen dan ook gretig gebruik van.

Zwembad RCN Het Grote Bos

Er is zelfs nog de gelegenheid om de handdoeken aan de tent te drogen, lijkt het toch nog een beetje zomer. 's Avonds wordt gebarbecued of hoe noem je dat? Geskottelbraaid!? Geen idee of het een Nederlands woord is ;)

Safarica Koepeltent

En zo sluiten we een fijne dag af en eigenlijk alweer de hele week. Morgen vertrekken we weer naar huis en begint er een nieuwe week voor het weekoverzicht. Bedankt voor het meelezen en tot volgende week.

You May Also Like

2 Comments

  1. Wat leuk weer! Stoer dat jullie gewoon gegaan zijn met die voorspellingen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, ja stoer he. Gelukkig valt het achteraf altijd mee, maar aankomend weekend was beter geweest ;)

      Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: