Week 26; Lifehack, Waterballet, Middagje 'Vrij', Laatste Juffenarmbandjes, Bestelling en Winkelen!

by - juli 06, 2021

Leuk dat je weer mee leest met een nieuw weekoverzicht; deze week gaf ik mijn gezonde leven weer een extra boost, zijn we op de achtergrond erg druk met het afsluiten van groep acht en ging ik weer eens ouderwets shoppen.

Taxx Life Blog week 26

Maandag
Vandaag start ik mijn dag weer eens met een warmwatertje met citroen. Zoals ik afgelopen zondag schreef in mijn Doelen en Duurzaam, wordt het weer eens tijd om een stapje verder te gaan in mijn afval proces. Nou ja niet echt afvallen, maar meer het  juiste proportie proces :)

Ik vond trouwens een super handig lifehack via TikTok. Kijk even hier hoe handig en nog een andere tip; Drink dit altijd met een rietje, dat is beter voor je tanden. Rietjes weten jullie te vinden ;)

Citroen Lifehack

Verder een dagje naar kantoor en ' s avonds zijn we druk met de voorbereidingen voor het voortgezet onderwijs. Boeken bestellen, dingen uitzoeken en ga zo maar door.


Dinsdag
Ook vandaag weer een dagje naar kantoor, het was eigenlijk mijn thuiswerkdag, maar omdat manlief vandaag thuis is, rijd ik lekker naar kantoor. Waarschijnlijk moeten mijn vriendinnen nu heel hard lachen :)

Woensdag
Vandaag begin ik de dag in de sportschool. Ik maakte onderstaande foto na mijn workout om dit heel stoer te gaan posten dat ik er het er voor vandaag weer op heb zitten. Nog geen twee tellen later laat ik mijn twee liter fles kapot vallen midden in de sportschool. Een groot waterballet #fail.

Waterfles Fitgirl Workout

's Middags ben ik spontaan een middagje 'vrij'. Omdat Manlief vandaag ook nog thuis is, oppert hij om met de jongens naar de gym te gaan en boodschappen te doen. Dat is ook eens een keer lekker, al ga ik toch weer op pad voor dingen voor het gezin. Maar wel lekker op mijn gemak.

Donderdag
Vandaag nog een dagje naar kantoor en dan lekker weekend! Ik rij nog even langs mijn ouders en ik maak vast een begin aan een leuke bestelling die ik gisteren binnen kreeg. 

Vlaggetje Maken Taxx Lifestyle

Vrijdag
Vandaag rij ik voor het sporten even naar een park bij ons in de buurt. Vandaag wordt namelijk een groot gedeelte van de musicalfilm opgenomen van de oudste. Wij lenen wat camping spullen uit om het een beetje aan te kleden.

Plantage Musical

Daarna dus sporten en thuis lekker aan de slag met onder andere de allerlaatste juffenarmbandjes, die ik nog kan maken uit mijn kralenassortiment. Nu wilde ik hier een leuk promotieverhaaltje gaan schrijven, maar nadat ik deze actie op Instagram deelde ging het erg hard. Ik heb nog twee over en die zijn gereserveerd. 

JuffenArmbandjes Juffencadeau

Zaterdag
Manlief is lekker een dagje en nachtje vissen, dus we hebben het rijk alleen. Met de oudste doe ik een hoop huishoudelijke klussen en we doen nog even een rondje vuil ophalen in de buurt. Hebben we gelijk ons ommetje voor vandaag gehad.

Afval Opruimen

's Middags maak ik de verjaardagsslinger met vrije tekst voor de bestelling die ik afgelopen woensdag kreeg via mijn webshop.

Verjaardagsslinger Vrije Tekst Taxx Lifestyle

Zondag
Vandaag begin ik de dag met een ommetje in de heerlijke natuur, achteraf gezien was het vandaag niet echt nodig geweest. Want als snel zal blijken dat het een dag wordt met maar liefst 14.000 stappen.

De jongens en ik maken het één en ander in orde voor de juffendag aanstaande woensdag en als manlief thuis is besluit ik toch nog even naar Utrecht te gaan voor het nodig shopwerk. Soms heb je dat gewoon even nodig. 

Winkelen in Utrecht Oude Gracht

En dat was het eigenlijk wel weer voor deze week, eigenlijk deden we niet heel veel. Maar er gebeurd wel ontzettend veel zo de laatste weken voor de vakantie. En dat is nog best even aanpoten voor ons allemaal. Ik wil jullie bedanken voor het lezen en tot volgende week!

You May Also Like

2 Comments

  1. Nou he, die laatste weken voor de zomervakantie vind ik altijd zó druk. Krijg je spontaan stress van. Alles moet nog even voor de vakantie geregeld worden, allemaal leuke 'extra' dingetjes op school en de feestjes, cadeautjes etc.
    Succes ermee!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: