Van Opslagzolder naar Tienerkamer! Deel 2

by - juni 26, 2021

Vorige week nam ik jullie mee in de verbouwing van onze zolder. Deze week laat ik jullie het eindresultaat zien van zowel de voorzolder (niet heel spannend) als de mooie ruime tienerkamer. Menig student zal er jaloers op zijn!

Stoere Tienerkamer, Zolderverbouwing

Nu alles helemaal klaar was, op wat een ontbrekende plint en een deurklink na, kon het inrichten beginnen. We hadden al een mooi bureau gekregen van onze buurman en er kwam een nieuwe kledingkast en bed. We zaten nog steeds in de lockdown, dus er moest het één en ander online besteld worden en omdat heel Nederland dat deed zaten daar ook wat ruimere levertijden op. 


Maar zodra manlief de (extra) WIFI had geïnstalleerd was het wel heel verleidelijk voor onze tiener om alvast zijn matras te verplaatsen naar zijn nieuwe kamer. En dat beviel zo goed dat in het weekend kleine broer dat ook maar deed. Twee matrassen, een televisie en WIFI; meer hebben ze niet nodig.

Matrassen op de grond

In die tijd pakte ik ook even flink de voorzolder aan. Op de foto's ziet het er redelijk uit, maar er waren echt tijden dat ik amper bij mijn wasmachine kon komen. Maar zoals het op de foto staat is het nu nog steeds en we moeten nu eenmaal ergens een opslag hebben.

Voorzolder af

Er is nog een kleine wens om in de schuine wand boven de opslag een dakraam te plaatsen. Ik sta nu vaak te strijken met een lamp aan. En ik zou het ook fijn vinden, dat als in de winter de was daar droogt, lekker een raam open te kunnen zetten. Maar voor nu prima.

Dan rest mij nu alleen nog de foto's te laten zien van de tienerkamer. Het is echt een hele fijne, maar vooral ruime kamer geworden, waar menig student jaloers op zal zijn. Niet alleen een aanwinst voor nu, maar ook zeker voor later!

Brimnes bed Ikea

Het bed en de kledingkast kochten we nieuw bij het welbekende geel-blauwe woonwarenhuis. Het is een 140-tweepersoonsbed met vier fijne opbergladen. De televisie was eigenlijk niet helemaal de bedoeling en is een oudje van ons. Wel handig als ik de jongens even zat ben, dat ze boven kunnen gamen ;)

Brimnes Kast en Bed

Tienerkamer Gamestoel

Het bureau kregen dus van de buurman. Zijn oudste zoon was klaar met studeren en had hem niet meer nodig. De gamestoel scoorde ik via Marktplaats voor een zeer klein prijsje en de zitzak kreeg hij als cadeau van opa en oma. 

Tienerkamer Gamestoel

Nu maar hopen dat het altijd zo netjes blijft, maar ik heb al ervaren dat dat niet zo is ;) We zijn allemaal erg blij met deze verbouwing en wie weet waar we ooit nog voor kunnen gebruiken. Nu dit klaar is, ga ik me rustig aan richten op ons kantoor. Want ja er is natuurlijk een kamer vrij gekomen......

You May Also Like

2 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: