Doelen en Duurzaam November 2023

by - december 09, 2023

En dan is het al weer december, de laatste maand van het jaar. We blikken terug op een prima novembermaand; lekker gespaard en het huis weer wat mooier gemaakt! Lees mee voor de resultaten......

Doelen en Duurzaam

Persoonlijk

Fysieke Gezondheid; sporten gaat goed, ik zit er lekker in en heb goede regelmaat. Het gezonde eten ook een redelijke flow in gevonden voor zolang als het duurt. 

Mentale Gezondheid; deze maand was het een jaar geleden dat wij er achter kwamen dat mijn vader ziek was en overleed. Ik zag er heel erg tegen op, maar ik heb het goed door staan als zeg ik het zelf. Misschien ook omdat ik mij herpakt had na wat andere struggles op een ander vlak. 

Minimaliseren; beetje opgeruimd, wat grotere dingen weg geven waardoor er weer meer ruimte ontstaat.


Taxx Lifestyle/Blog

Unieke Bezoekersin november bezochten 944 unieke bezoekers mijn blog, weer ietsje meer dan in oktober en daar word ik blij van ondanks de nieuwe metingen van Google Analytics. Zal het mij dan toch gaan lukken in 2024 om weer die 1000 aan te tikken?

Omzetdeze maand geen omzet. Mijn advertentie inkomsten lopen wel, maar daar zitten ook veranderingen in aan te komen. Hierover later meer.

Financieel

Sparen; wij konden lekker extra sparen boven op ons vaste maandbedrag. Ik stopte het extra spaargeld in het spaarpotje Droomhuis met in mijn achterhoofd dat de rekening voor de timmerman nog moet komen. Vandaar een flinke groei van het groene vakje.

Spaarsaldo oktober 2023 Spaargrafiek

Beleggingen: schrok ik vorige maand nog van de daling van het rendement van 50% naar 39%, deze maand schoot het rendement op onze portefeuille weer naar 54%. Blijft een raar fenomeen.

Rendement_November DEGIRO

Boodschappenbudget; ook deze maand weer netjes rond het budget gebleven. We gaven € 505,97 uit aan boodschappen en dat is keurig.

Tweedehands verkoop; deze maand verdienden wij helaas niks aan tweedehands verkopen. Ik heb nog wel het één en ander staan op Marktplaats, maar het leverde deze maand niets op. Wel wat 'grotere' dingen op gratis af te halen gezet. Ruimt lekker op!

Euroclix; wij verzamelden deze maand 482 euroclix. Dat is een stuk minder vergeleken met vorige maand. We staan nu op 12.596 Euroclix en sparen door naar de 20.000, daar staat een bedrag tegen over van 325 euro

Energieverbruik

Nog steeds bezig met het zo efficiënt mogelijk te laten draaien van de warmtepomp. Een paar instellingen aangepast, maar weet nog niet of het iets op levert. Ik ben nu ook aan het kijken naar de graaddagen en hoop daar een beetje vergelijkingsmateriaal uit te halen. In de nieuwe vorm van deze rubriek hoop ik hier wat dieper op in te kunnen gaan.

Energieverbruik November 2023 Zonnepanelen Warmtepomp
 
En dat was het weer voor november, een prima maand waarin we lekker konden sparen en opruimen. Ik wil jullie bedanken voor het lezen en tot de volgende Doelen en Duurzaam

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: