Mijn 5 favoriete podcasts

by - maart 29, 2024

Sinds mijn stappendoel van 8000 stappen per dag, worden er heel wat ommetjes gelopen. Tijdens deze ommetjes vind ik het fijn om een podcast te beluisteren. Soms zit ik zo in het verhaal dat ik zelfs meer loop dan nodig. In dit artikel deel ik mijn vijf favoriete podcasts van dit moment.

Vijf favoriete podcasts maart 2024

Ik zal binnenkort meer tips delen hoe je 8000 stappen per dag kan behalen, maar het beluisteren van een podcast helpt daar zeker bij als ik mijn verplichte rondje moet doen of ter voet naar de sportschool ga. Hieronder vind je de podcasts die ik op dit moment beluister.

5. Micheal Pilarczyk

Deze man heeft meerdere podcast-series gemaakt zoals 'Masterminds' of 'Leef je mooiste leven!' Deze podcasts zijn mijn 'reserve' podcasts. Als ik alle afleveringen heb geluisterd van mijn andere favoriete podcasts dan kies ik van deze eentje random uit. Ik luister ze niet allemaal, want ik ben het ook niet altijd met hem eens en skip wel eens door. Maar over het algemeen is het wel fijn om een lesje 'niet klagen, maar doen' te krijgen.

4. #Geen Filter

Na 'The Real Housewives of Amsterdam' ben ik deze podcast gaan luisteren van Tamara Elbaz, Maria Tailer en Farwy. Het is een makkelijke, oppervlakkige podcast waarbij die meiden graag hun eigen verhaal vertellen over uiteenlopende onderwerpen. Ik vind het wel grappig te luisteren.


3. Help ik heb een puber!

Na het lezen van het boek, die ik had geleend van onze oude achterbuurtjes, raadde zij mij ook om deze podcast aan. Ik ben fan, heel veel erkenning en leuke anekdotes waarbij je soms ook denkt; dan valt het bij ons nog wel mee. Iedere week een ander thema en een deskundige erbij. Leuk, leerzaam en relativerend.

2. How To Get The Job (Done)

Dit is een podcast van Anna Nooshin en Yeliz Çiçek en zij vertellen over hun ervaringen in de mediawereld en geven ook tips over bijvoorbeeld netwerken, investeren en ondernemen. Het zijn korte afleveringen van 30 minuten, dus ideaal voor een ommetje. Af en toen interviewen zij iemand en die afleveringen duren wat langer. Ik vind het inspirerend, niet alleen om te ondernemen, maar gewoon voor het leven.

1. Droomleven Dinsdag Podcast

Deze podcast is van Teni Stepanosian. Jullie kennen haar waarschijnlijk nog wel van mijn bodyboostavontuur. Tijdens het hardlopen en ommetjes heb ik al haar podcasts beluisterd van Droomlichaam Dinsdag tot Droomleven Dinsdag. Helaas nu wat minder actief, maar ze blijft voor nu mijn nummer één.

Jullie kunnen een beetje zien waar ik van hou en heb zeker nog wel plaats voor een paar andere podcastseries. Geen moordzaken a.u.b., maar meer inspirerende podcasts. Misschien zijn er wel podcasts over geld en zuinig leven. Die ben ik helaas nog niet tegen gekomen, misschien hebben jullie goede tips?

You May Also Like

1 Comments

  1. Michael Pilarcick ken ik ook. Ik heb zijn Meditations app op mijn smartphone en die is zeker de moeite waard.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: