Persoonlijke D&D Februari 2024

by - maart 10, 2024

Welkom bij de Persoonlijke Doelen & Duurzaam van februari. Na een goede start in januari, kabbelde februari daar een beetje op voort. Ik deel mijn gewicht en vertel over mijn social media, waar een paar bijzondere dingen gebeurden.


Even een kleine intro; de Doelen en Duurzaam die maandelijks op mijn blog verscheen heb ik op gesplitst in drie nieuwe artikelen. Namelijk Persoonlijke D&DFinanciële D&D en Ecologische D&D. Je leest nu de Persoonlijke D&D.

Persoonlijk

Fysieke Gezondheid; ik zit lekker in mijn sportmodus en de 8000 stappen per dag gaan mij steeds beter af. Het lukt mij om er tijdens werkdagen al wat bewuster mee bezig te zijn, zodat ik 's avond niet nog kilometers hoef te lopen. Maar een klein rondje door de wijk voldoende is. Daarnaast loop ik sinds dit jaar iedere week vijf kilometer hard en eigenlijk wil ik het niet meer voor minder doen.

Voeding gaat nog niet helemaal naar wens, hier moet echt wel wat verbeterd worden. Mijn gewicht schommelt dan ook ontzettend. Ik weeg regelmatig en het kan echt per dag verschillen, nu is mijn gewicht niet mijn hoofddoel. Maar ik hoop door gezond te eten wil ik mijzelf fitter voelen en uiteindelijk beter in mijn vel komen.

Gewicht per 1 jan 2024Mentale Gezondheid; gaat steeds beter. Het lukt mij beter om dingen aan te pakken en heb meer energie. Ook op sociale vlak waren er wat leuke festiviteiten. Nu maar hopen dat het mooie lenteweer een beetje door zet, want daar ben ik wel aan toe.

Minimaliseren; wat kleine projectjes aan gepakt afgelopen maand. Ik heb bijvoorbeeld alle offertes en facturen van de verbouwing uitgezocht. Dit ging van vier stapels/dozen naar één kleine doos. Wat een lekker gevoel, nu doorpakken.


Taxx Lifestyle/Blog


Unieke Bezoekers; wat een verschil met vorige maand. In februari bezochten 982 unieke bezoekers mijn blog tegen over 1577 in januari. Deze 982 unieke bezoekers keken in totaal 8986 keer (weergaven) op mijn blog. Die weergaven zijn in verhouding met het aantal unieke bezoekers dan weer een stuk hoger dan vorige maand.  

De eerste Persoonlijke D&D van januari scoorde ontzettend goed, helaas werden de artikelen die daar op aansluiten, zoals de Financiële en Ecologische D&D, iets minder goed gelezen. Maar nog steeds werd het in totaal beter gelezen dan mijn oude D&D. Ik stoei nog een beetje met de dagen waarop ik moet posten. Moet ik het dan toch bij die oude vertrouwde zondag houden? De artikelen over ons nieuwe huis scoren altijd goed en deze maand blogde ik over de update van onze slaapkamer.

Daarnaast scoorde ik supergoed op TikTok; zoals ik al eerder heb verteld ben ik daar begonnen met de verbouwingsvideo's. Inmiddels zijn wij bij het opbouwen van de benedenverdieping aangekomen en het filmpje met de kozijnen scoorde als een malle. 
.
Tio Tok Account Taxx Life Blog

Omzetdeze maand draaide ik geen omzet, hooguit een paar centen aan advertentie inkomsten. Wel ben ik er achter gekomen dat onze hal op de Ikea-site staat. Ik heb Ikea toestemming gegeven om mijn Instagrampost te mogen gebruiken, deze deelden zij begin dit jaar al in deze supervette reel. En nu kwam ik er via een Duits account achter dat ik op hun site sta met een vermelding. Het leuke is dat als je op de foto klikt dat je precies kan zien welke artikelen er bij horen. Geen inkomsten, maar wel bekendheid!

Ikea BESTA Speciaal Schoenenkast

Zoals ik als zei; in februari pakte ik lekker door waar ik mentaal en fysiek in januari mee gestart ben en op social media ging het mij erg voor de wind. Bedankt voor het lezen en tot de volgende D&D!

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: