Persoonlijke D&D Maart 2024

by - april 07, 2024

Welkom bij de Persoonlijke Doelen & Duurzaam van de maand maart. Het was een drukke maand met natuurlijk onze jarigen, schoolkeuzes, semi-virale video's op TikTok maar ook lekker een weekje voor mijzelf. 

Persoonlijke D&D Maart 2024

Even een kleine intro; de Doelen en Duurzaam die maandelijks op mijn blog verscheen heb ik op gesplitst in drie nieuwe artikelen. Namelijk Persoonlijke D&DFinanciële D&D en Ecologische D&D. Je leest nu de Persoonlijke D&D.

Persoonlijk

Fysieke Gezondheid; ik zit nog steeds lekker in mijn sportroutine en de 8000 stappen per dag gaan mij goed af. Het luisteren van podcasts helpen hierbij en afgelopen week deelde ik mijn 5 favoriete podcasts op mijn blog. Daarnaast loop ik iedere week vijf kilometer hard.

Voeding ging niet zo heel best tijdens deze feestmaand en manlief was ook nog een weekje weg. Dan vind ik het heerlijk om met een serie te snacken op de bank. Mijn gewicht bleef een beetje hetzelfde deze maand.

Afvallen GewichtgrafiekMentale Gezondheid; ondanks de drukke maand, zat ik goed in mijn vel. Er werden knopen door gehakt wat betreft school- en profielkeuzes voor de jongens en dat geeft rust. Eind maart was manlief nog een weekje weg en dan kan ik echt even tot mijzelf komen, heerlijk! 

Minimaliseren; deze maand niet toe gekomen om dingen goed uit te zoeken, maar voor de verjaardagen nog wel een ritje AVRI gedaan. Altijd fijn.

Taxx Lifestyle/Blog


Unieke Bezoekers; in maart bezochten 885 unieke bezoekers mijn blog en dat is minder dan vorige maand, ondanks dat ik vijf artikelen plaatste in maart. Toch zijn het aantal weergaven wel gestegen naar 10.806, dat houdt in dat mensen vaker terug komen en dat is ook fijn.

Mijn favoriete artikel was uiteraard het artikel over ons bezoek aan het Kattencafe. In eerste instantie was het helemaal niet de bedoeling om hier over te schrijven, maar het was zo ontzettend leuk dat ik het wel moest delen met jullie. Echt een leuke tip.

Social Media; Vorige maand vertelde ik jullie over mijn avonturen op TikTok. Ik was helemaal gelukkig dat één van mijn verbouwingsvideo's meer dan 5.600 views had gekregen. Jullie willen niet weten wat er daarna gebeurde; ik plaatste video's over de nieuwe vloer en de nieuwe keuken. Deze werden zo goed bekeken dat de video over de vloer inmiddels 41.000 keer is bekeken. Echt ongelofelijk! Deze video's zijn trouwens ook op mijn Instagram-account te zien. 

TikTok Account op PC/Laptop

Omzetdeze maand draaide ik geen omzet, hooguit een paar centen aan advertentie inkomsten. Wel begint het in mijn hoofd weer een beetje te borrelen. Ik weet nog niet precies wat, misschien mijn webshop weer wat nieuw leven in blazen of in ieder geval proberen mijn voorraadje op te maken. 

Maart was een drukke maand, maar fijne maand. Begin april staat er nog iets spannends op het programma en dan hopelijk lekker genieten van het voorjaarszonnetje. Bedankt voor het lezen en tot de volgende D&D!

You May Also Like

2 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: