Persoonlijke D&D Juni 2024

by - juli 06, 2024

Welkom bij een nieuwe Persoonlijke Doelen & Duurzaam. Juni was een zeer uiteenlopende maand; ik hing mijn hardloopschoenen definitief aan de wilgen, deed een poging mijn leven op orde te krijgen, had een betaalde samenwerking (!) en sloten wij de maand magisch af!

afvallen, online omzet

Even een kleine intro; de Doelen en Duurzaam, die maandelijks op mijn blog verscheen, heb ik op gesplitst in drie nieuwe artikelen. Namelijk Persoonlijke D&DFinanciële D&D en Ecologische D&D. Je leest nu de Persoonlijke D&D.

Persoonlijk

Fysieke Gezondheid; helaas heb ik (voorlopig) mijn hardloopschoenen aan de wilgen gehangen. Hoe trots ik ook was dat ik sinds januari iedere week 5 kilometer hard liep. Mijn rug/heupklachten verergerden met de dag en nu ik niet meer hard loop wordt dit gelukkig weer wat beter. Wel twee tot drie keer per week krachttraining en uiteraard de 8000 stappen per dag!

Qua voeding zeer tevreden en ik ben ook weer lekker aan het tracken met ruimte voor wat lekkers. Ook deze maand weer een lager gewicht behaald dan afgelopen maand. Het gaat langzaam, maar dat is prima, hopelijk is het voor de lange termijn. 

Gewichtsverlies bijhoudenMentale Gezondheid; juni was een bijzondere maand; wij waren druk met de laatste dingen van het schooljaar. Ook kocht ik, via Marktplaats, een mooie uitgebreide planner. Door alle gebeurtenissen van de afgelopen maanden/jaren was ik het echt even kwijt en dacht ik mijn leven met een uitgebreide planner op de rit te krijgen.

Achteraf gezien blij dat ik de planner via Marktplaats kocht, en dus voor een fractie van de nieuwprijs,  want het is toch niet helemaal mijn ding. Te omslachtig, te groot en helemaal niet handig omdat je elf pagina's moet door bladeren om bij de volgende week te komen. 

Purpuzplanner review

De maand juni sloten wij af met een prachtig weekend. Wij mochten aanwezig zijn bij een prachtige bruiloft, waar wij van hebben genoten. En de dag daarna het jaarlijkse festival bij ons in de buurt met veel bekenden.

Minimaliseren; jaaa, ook hier ben ik lekker bezig. Weer een hoop aan het uitzoeken en aan het weggooien. Nu het schooljaar eindigt, kunnen wij ook daar weer een hoop van weg doen en afsluiten.

Taxx Lifestyle/Blog


Unieke Bezoekers; net als vorige maand weer mijn streefgetal van 1000 unieke bezoekers bereikt; 1.080 om precies te zijn. Heel tevreden en het mooie artikel over de upgrade van onze keuken heeft hier zeker aan bijgedragen. Dit was ook nog eens een samenwerking, dus voor mij echt een mooi resultaat. Er kwamen dus 1.080 unieke bezoekers op mijn blog deze maand en het aantal weergaven waren 10568 views, bijna 3000 meer dan vorige maand.

Social Media; weer wat actiever op Instagram en TikTok. Op TikTok plaatste ik twee nieuwe video's die ook allebei weer goed scoorde. 

Omzetdeze maand had ik een leuke samenwerking met het bedrijf Bouwie, Bouwmaterialen & Wonen op mijn blog waar ik een bedrag mee verdiende. Uitzonderlijk, en dus heel blij mee!

Juni was een bijzondere en drukke maand met veel activiteiten. De samenwerking die ik had op mijn blog heeft mij een boost gegeven om toch nog even lekker door te bloggen. Bedankt voor het lezen en tot de volgende D&D!

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: