Persoonlijke D&D Januari 2024

by - februari 04, 2024

Welkom bij de eerste Persoonlijke Doelen & Duurzaam op mijn blog. Januari was de maand waarin het roer echt om moest en dat lukte; 8000 stappen per dag, gewicht kwijt en als kers op de taart een leuke betaalde (!) samenwerking.

Persoonlijke Doelen en Duurzaam Taxx Life BLog
Eigen foto van de Zump in Culemborg tijdens één van mijn 8000 stappen-wandeling.
Even een kleine intro; de Doelen en Duurzaam die maandelijks op mijn blog verscheen heb ik op gesplitst in drie nieuwe artikelen. Namelijk Persoonlijke D&D, Financiële D&D en Ecologische D&D. Dit is de eerste Persoonlijke D&D waarin ik mijn persoonlijke doelen en mijn blog/bedrijfs doelen bespreek.

Persoonlijk

Fysieke Gezondheid; ik zit helemaal in mijn fitgirl-modus; twee à drie keer per week sporten, vijf kilometer hardlopen per week én 8000 stappen per dag. Dat laatste is echt een opgave, helemaal als je met 2500 stappen na een werkdag thuiskomt. Ik heb dus heel wat rond gedwaald in de regen, kou, sneeuw en zon afgelopen maand. Maar het is mij gelukt!

In deze grafieken is goed te zien hoe ik de laatste weken (januari dus) meer train en beweeg
Ook ging ik beter op mijn eten letten, ik eet normaal, ook gewoon 's avonds met mijn gezin mee, maar ik let gewoon op dat ik minder snoep en snaai. En dit alles heeft mij geen windeieren gelegd, inmiddels zijn de eerste twee kilo eraf en helpen de 8000 stappen mij echt om mij fitter te voelen.


Mentale Gezondheid; gaat oke. Ik had eind 2023 echt het gevoel dat ik in een passieve houding zat. Dit was één van de redenen waarom dat het roer echt om moest. Werken aan mijn fysieke en mentale gezondheid en dat het werkt is nog eens een extra cadeautje. 

Minimaliseren; hier heb ik echt weer een schop onder mijn kont nodig. In mijn hoofd wil ik zo graag een opgeruimd huis, maar het kost mij gewoon al zoveel tijd om het gewone huishouden netjes te houden, helemaal nu ik op mijn 'vrije' dagen een paar uurtjes bij spring voor mijn werk. Ik wil meer balans vinden om dingen grondig uit te zoeken.


Taxx Lifestyle/Blog


Unieke Bezoekers; je zal het niet geloven, maar er is een klein wonder gebeurd. In januari bezochten 1577 unieke bezoekers mijn blog en zij keken in totaal 9861 keer (weergaven) op mijn blog. Dat is ontzettend veel als je naar 2023 kijkt en helemaal naar de laatste maanden. De klapper van januari was toch wel het artikel Op deze manieren isoleerden wij ons jaren'70 huis en omdat het weer Vrienden van Amstel-tijd was, scoort mijn artikel uit 2020 altijd weer als een malle op Google.Omzetdeze maand draaide ik omzet voor mijn bedrijfje, helemaal blij! Na het artikel op mijn blog over de nieuwe binnendeur en de vensterbank werd ik benaderd om als nog een betaalde samenwerking te doen. Ik plaatste twee Instagramposts, paste het artikel aan en stuurde wat foto's van ons interieur die zij mogen gebruiken. Een goed begin dus, helemaal als je net een jaar achter de rug hebt met nul omzet ;)

Ik kijk dus zeer tevreden terug op de maand januari, heel fijn dat het jaar 2024 zo goed begonnen is. Hopelijk kunnen wij dit vast houden, bedankt voor het lezen en ik hoop dat jullie deze opzet net zo leuk gaan vinden als het oude format. Tot de volgende D&D!

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: