Persoonlijke D&D Mei 2024

by - juni 01, 2024

Welkom bij de Persoonlijke Doelen & Duurzaam van de maand mei. Ik behaalde mijn laagste gewicht sinds de verbouwing en ironisch genoeg 'groeide' het aantal bezoekers op mijn blog na mijn laatste artikel.

Afvallen, Sporten, Gezondheid

Even een kleine intro; de Doelen en Duurzaam die maandelijks op mijn blog verscheen heb ik op gesplitst in drie nieuwe artikelen. Namelijk Persoonlijke D&DFinanciële D&D en Ecologische D&D. Je leest nu de Persoonlijke D&D.

Persoonlijk

Fysieke Gezondheid; sportroutine nog steeds goed, alleen heb ik wel wat minder hard gelopen door andere bezigheden. Ik ben hier toch weer een beetje zoekende in, helemaal in verband met rug- en heupklachten. De 8000 stappen per dag zijn nog steeds een feit!

Weer op de goede weg qua voeding, zelfs mijn laagste gewicht bereikt sinds dat ik met wat extra kilo's uit de verbouwing kwam een jaar geleden. Hopelijk blijft de daling door zetten.

Gewicht Verlies SchemaMentale Gezondheid; ik merk dat ik verlang naar zonnig weer, lekker in de tuin rommelen en plannen maken. Wel weer mijn eigen uren gaan werken, dus meer tijd om dingen aan te pakken.

Minimaliseren; zoals ik net al zei; weer zin om dingen aan te pakken en uit te zoeken. Hopelijk de komende tijd wat progressie maken.

Taxx Lifestyle/Blog


Unieke Bezoekers; eindelijk weer een beetje groei op mijn blog. Ik plaatste een artikel over de struggle tussen tevreden zijn en groeien. Ironisch genoeg groeide door dit artikel het aantal unieke bezoekers op mijn blog. Dit artikel stond bijna een jaar in mijn concepten omdat ik het niet durfde te plaatsten, want 'wat zouden mensen wel niet van mij denken'. 

Uiteindelijk werd dit artikel 2 tot 3 keer beter gelezen als mijn D&D's en 'groeide' mijn unieke bezoekers deze maand naar 1.038. Eindelijk weer eens rond die 1000, wat toch mijn streven is. Het aantal weergaven waren 7995 views, wat wel iets minder is dan vorige maand. In de grafiek kun je dus zien hoe het laatste artikel scoorde in vergelijking met de eerste drie.

Grafiek Google Analytics
Social Media; echt heel weinig actief geweest in de maand mei, zoveel dingen in mijn hoofd, maar het komt er gewoon niet uit. Mijn TikTok (oude filmpjes) gaan nog steeds als een malle en ik zou daar graag weer wat actiever willen zijn.

Omzetdeze maand draaide ik geen omzet, hooguit een paar centen aan advertentie inkomsten. Nog steeds niet het idee en de tijd wat ik precies wil en kan. 

Mei was een goede maand, waar wij zelfs weer wat klusje in huis afstreepten. Maar daar over meer over twee weken in de Ecologische D&D. Bedankt voor het lezen en tot de volgende D&D!

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: