Onze Feestweek 2018!

by - april 08, 2018

De vaste lezers weten het wel; de jongens zijn vlak na elkaar jarig. Om precies te zijn zitten er vier dagen tussen, dus hebben we altijd één week per jaar met alle traktaties, kinderfeestje en het gezamenlijk 'grote mensenfeest'. Wel zo handig voor een stresskip als ik.


Natuurlijk hadden jullie al wat voorbij zien komen in het weekoverzicht van week 11 en deelde ik twee weken geleden de traktaties in Minecraft-stijl. Graag neem ik jullie mee in onze hele feestweek. Die bestond uit twee kinderfeestjes en een 'grote mensenfeest'.

Het begon allemaal op woensdag 14 maart, de dag dat de oudste negen jaar werd. Die dag trakteert hij op school en viert hij zijn kinderfeestje. Voor de traktaties verwijs ik je graag naar dit artikel.


Rond één uur verwachten we twaalf (!) kinderen voor het kinderfeestje van de oudste. We zijn er klaar voor!


Gelukkig is het mooi weer en de kinderen razen eerst even uit op het plein tot we compleet zijn. Daarna zingen, cadeautjes uitpakken en zelf lekker je cakeje versieren met hagelslag en slagroom.


Om kwart voor twee komt oma en vertrekken we met drie auto's richting Houten om daar een uurtje GlowGolf te spelen. Het is ontzettend leuk het de competitiegehalte is hoog.


Glow in the dark kinderfeestje Golf


Na afloop eten we frietjes met een snack en wordt iedereen weer naar huis gebracht. Missie nummer één geslaagd!


Vrijdag 16 maart is het de beurt van de jongste om te trakteren op school en zijn kinderfeestje te vieren.

Minecraft Traktatie

's Middags om half twee verwacht we in totaal zeven kindjes om eerst weer gezellig te zingen, cadeautjes uit te pakken en cakejes te versieren.Rond twee uur vertrekken we richting Leerdam waar we een bezoekje brengen aan boerderij Het Achterhuis. Onder leiding van boer Jan maken we kennis met de dieren op de boerderij, spelen we leuke spelletjes en mogen we zelfs de geiten eten geven.Thuis eten we nog lekker frietjes met een snack en daarna is het tijd om de jongens naar huis te brengen. Missie twee geslaagd!


De volgende dag op zaterdag 17 maart vieren we beide verjaardagen voor familie en vrienden. Het 'grote mensenfeest' zoals de jongens het zelf noemen. Om in het thema van de traktaties te blijven heb ik een mooie minecrafttaart besteld en het wordt dan nog een gezellige dag.


Rond half tien vertrekken de laatste gasten en kunnen we terug kijken op een geslaagde dag met vele, mooie en nuttige cadeaus. Missie drie geslaagd!


De volgende dag is de jongste echt jarig, hij viert zijn zesde verjaardag. We staan er nog even bij stil door hem wakker te zingen en een klein cadeautje te geven. Verder houden we lekker een opruimdagje en wordt er druk gespeeld met de cadeaus.

Het was weer een fijne feestweek en eigenlijk bevalt ons dat prima om alles zo strak te plannen. Dus zeker een idee voor volgend jaar. Bedankt voor het lezen van dit artikel en mocht je vragen of tips willen neem dan gerust contact op.

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: