De zomervakantievlog 2018!

by - september 23, 2018

Vandaag deel ik de vakantievlog van 2018. Inmiddels zijn we alweer een maand thuis, maar we verlangen soms nog even terug naar onze vakantie op camping Capfun Lac de Ribou in Cholet in Frankrijk. In dit artikel hebben jullie onze belevenissen al kunnen lezen en bekijken via foto's.


Bekijk ook: De vlog van onze zomervakantie 2017!

Het was een fijne vakantie op een nog fijnere locatie. Natuurlijk hadden we veel te veel beeldmateriaal, ondanks dat ik me had voor genomen om een stuk minder te vloggen. Dus na een flinke selecteer-sessie laat ik jullie vandaag de leukste, mooiste en indrukwekkendste beelden zien van onze vakantie.

Je kunt de vlog hier onder bekijken of hier op ons youtbekanaal! Vergeet niet een duimpje omhoog te doen of je te abonneren.  Heel veel kijkplezier!

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: