Week 37; Ex in huis, Verminkte Buik, Overprikkeld Kind, Rommelmarkt en Andere Gezelligheid!

september 19, 2018

Leuk dat je weer mee leest met een nieuw weekoverzicht. Deze week was vreemd, akward en het liep allemaal even niet zo lekker. Zo zat ik twee dagen opgescheept met mijn ex, werd mijn buik onderhanden genomen en had ik het op het verkeerde moment een overprikkeld kind.


Maandag
Vandaag mijn parttime dag lekker thuis. De schilders gaan vandaag verder met waar ze vrijdag mee begonnen zijn. Dit houdt in dat ik gewoon de hele dag met mijn ex zit opgescheept. Misschien is ex een beetje een zwaar woord, ik denk dat het ongeveer een jaar heeft geduurd. Daarna werd ik op mijn zestiende keihard door hem gedumpt.


Maar goed, dat is inmiddels 25 jaar geleden en we kunnen elkaar prima verdragen. We kletsen over koetjes en kalfjes, wederzijdse bekenden en melden aan elkaar als we weg gaan of er weer zijn. Voelt toch een beetje gek.

Lees ook: Het weekoverzicht van vorige week

Om tien uur heb ik weer een afspraak bij Coen. Martijn en ik komen vaak bij hem om gebruik te maken van zijn kennis op het gebied van fysiotherapie. Toen ik hem vertelde over mijn buiktrauma, adviseerde hij mij ander te gaan eten. Vandaar dat jullie al een paar weken al die warme ontbijtjes langs zien komen op Instagram.

Om mijn buik nog een extra stimulans te geven om de boel weer flink op gang te krijgen kreeg ik vorige week al acupunctuur en deze week gaat hij aan de slag met cupping. Glazen bollen worden verhit en dan op de plek die je wil behandelen gezet. Ik had dit een paar jaar geleden al een keer op mijn rug gehad en nu dus op mijn buik. Dit is wel iets heftiger om dat het net lijkt of je niet kunt ademen.


Na de behandeling zit mijn buik er echt prachtig uit. En nu ik een week later dit artikel zit te tikken, zitten er nog steeds hele grote vlekken op mijn buik. En zit ik helaas even in een dip, de afgelopen drie dagen lijkt het letterlijk dat ik vijf maanden zwanger ben. Hopelijk komt het goed :)

Als de jongens om één uur terug gaan naar school fiets ik door naar de sportschool. Ik wil echt weer in het ritme komen want vorige week ben ik maar één keer geweest. Uit school neemt Ezra een vriendje mee en ik breng Nathan om half vier naar de kasteelclub.

Dinsdag
Vandaag echt een heerlijk ontbijtje, even iets anders dan soep. Dit lekkere maaltje hebben we over van gisteren en ik moet eerlijk zeggen dat het heel goed bevalt als ontbijt. Ik ben alleen veel te lui, ik zou dit iedere dag wel willen eten als ontbijt.


Na het werk ga ik nog even met Nathan naar zwemles. Ik blijf het zo leuk vinden die nieuwe methode. Al heel snel moesten ze in het diepe en dat doen ze ook allemaal super goed. Maar vandaag moeten ze 'familie eend' compleet maken. Tijdens het zwemmen een eendje meenemen en bij moeder eend brengen. Te leuk toch!


Woensdag
Vandaag weer lekker thuis met inderdaad weer gezellig een dagje de schilder. Ezra neemt vandaag zijn huiswerk mee naar school. Een normaal mens zou dit gewoon lekker makkelijk in zijn rugzak meenemen, maar Ezra wil zijn map graag 'zichtbaar' meenemen. Zo content is hij met zijn huiswerkmap. Ik hoop dat hij dit gevoel nog lang vast houdt.


Als de jongens naar school zijn fiets ik door naar de sportschool. Fijn om weer een normaal sportuurtje te hebben en ik voel me weer als een vis in het water.


Om kwart voor twaalf heb ik een kennismakingsgesprek met de juf van Nathan. Niet dat we echt kennis hoeven te maken, want Ezra heeft haar ook gehad in groep drie. Het is een fijn en vooral positief gesprek. Trots op onze kleine slimme man.

Na de lunch gaan we gymmen en naar de fysio. En omdat het best een beetje regenachtig is gaan de jongens sinds lange tijd weer eens lekker een dvd-tje kijken. Ze kijken een hele film uit en daarna spelen ze toch nog even gezellig buiten omdat het toch weer opklaart.

De schilders schieten nu echt op en de voorkant is al helemaal af met een hele nieuwe kleur op de voordeur. Echt een ontzettende mooie kleur en het staat ook nog eens heel chique. Ook de achterdeur en de schuurdeur hebben deze kleur gekregen.Donderdag
Vandaag werken en naar school. De schilders zijn er vandaag voor het laatst en dat betekend ook dat de binnenkant van de voordeur af komt. Ik wilde hem zelf al schilderen om wat meer licht te creëren in onze donkere gang. Maar toen de schilder het aanbood kon ik natuurlijk geen nee zeggen, voor hun tien keer makkelijker dan voor mij.


En wat een verschil mensen. Nu de wanden nog wat lichter maken en dan wordt het echt helemaal mooi, hoop ik. Na het eten gaan Martijn en Nathan nog even voeren omdat Martijn van het weekend weer eens een nachtje gaat vissen. Nathan vind daar een hele mooie paddenstoel. "Het was een reuze champignon!" aldus Nathan.


Ik pak nog even mijn pakketje uit die vandaag binnen is gekomen. Ik bestelde weer een nieuwe familiekalender voor volgend jaar. Hier moet je altijd snel bij zijn want anders is hij uitverkocht. En ik las hele goede recensies over dit boek. Ik ga het samen met de jongens lezen en hopelijk hebben ze er iets aan en uiteindelijk wij ook.


Vrijdag
Ik ga vandaag werken en Martijn is lekker bij de jongens. Sinds gisteren neem ik het werk over van een collega die vakantie heeft dus er is genoeg te doen. Onderweg stop ik even om deze prachtige foto te maken, want wat is het landschap toch mooi zo vroeg in de ochtend.


Voor de jongens nog een kleine verrassing. Al maanden zeurt Ezra om een eigen huissleutel en eindelijk hebben we eens de tijd gevonden om een sleutel bij te laten maken. Ook Nathan gelijk maar eentje gegeven, al gaan ze beide natuurlijk naar een veilige plek en komen ze alleen te voorschijn als het echt nodig is. Maar Nathan is zo trots als een pauw en alles wordt gelijk uitgetest.


's Avonds gaat Martijn met de achterbuurman naar een voorstelling van Dolf Jansen in De Fransche School. De jongens komen even bij ons tot mama terug is van haar werk. Helaas loopt de avond iets anders dan gepland en zit onze oudste even niet zo lekker in zijn vel. Dat resulteert in veel boosheid en dus niet zo gezellig voor ons bezoek. Een flinke fail en dat is nog zacht uitgedrukt.

Zaterdag
Vandaag sta ik met mijn moeder op een kleinschalige rommelmarkt in Culemborg. Nathan gaat gezellig met ons mee en helpt oma met het opbouwen van haar kraam. Helaas was de opkomst en de opbrengst niet echt om over naar huis te schrijven. Op het nippertje mijn kraam er uit, maar daar is dan ook echt alles mee gezegd.


Al was het maar van elf tot drie uur en helemaal niet druk, als ik thuis kom ben ik bek af. Echt heel erg moe, ik doe dan ook weinig meer. Jongens spelen lekker buiten en Ezra gaat met een vriendje en een vriendinnetje voor het eerst in zijn eentje naar de ijssalon in de stad. Als we 's avonds nog even door bespreken zegt hij:"ik voelde me bijna een tiener, zo cool vond ik het om met hun een ijsje te halen." Hoe stoer en schattig te gelijk!

Na het avondeten gaat Martijn een nachtje vissen en ik plof op de bank met om me heen nog alle spullen van de rommelmarkt. Met heel goed gezelschap kijk ik één van mijn favoriete programma's 'Ik Vertrek!'.


Zondag
Als Martijn terug is van het vissen, ga ik lekker hardlopen. Vol goede moed vertrek ik voor een kilometertje of zeven, acht. Helaas krijg ik last van mijn onderrug en als ik nu door loop, ga ik daar de hele week last van houden. Dus bij vijf kilometer vind ik de ballast voor mijn rug echt genoeg en stop ik. Helaas moet ik nu ook nog twee kilometer naar huis wandelen, maar dat is dan wel weer goed voor mijn rug.

Als ik thuis kom laat Martijn nog even zijn vangst zien en vertrekt ook hij voor rondje hardlopen. Hij loopt twaalf kilometer. Je hebt altijd baas boven baas.


De rest van de dag lekker niks. De jongens spelen lekker buiten en ik hang een wasje op. Met deze temperatuur en het windje is het zo droog. Ik word er blij van.


Daarna nog wat boodschapjes doen en aan het eind van de middag maak een grote pan soep. Kan ik er weer tegen aan met de ontbijtjes de komende dagen.


's Avonds tijdens het buitenspelen gaat het weer mis met de oudste, soms weet ik niet mee wat wijsheid is. Zoveel boosheid en verdriet waar komt het toch vandaan. Het doet mijzelf ook zoveel verdriet dat ik soms even niet weet waar ik het moet zoeken.

We sluiten de week af met een dubbel gevoel. De week was niet echt druk was, maar liep ook niet echt lekker. Geen idee waarom eigenlijk, maar goed soms heb je van die dagen. Gelukkig waren er ook positieve dingen, zoals de leuke zwemles en ons huis wat weer lekker helemaal in de verf staat.

Morgen weer naar school en aan de arbeid. Martijn heeft aankomende week voor zijn werk een klus waar hij alleen in de avond terecht kan. En ik heb weer 1001 maatschappelijke dingen op mijn hals gehaald. Dus we kunnen er lekker tegen aan.

Heel erg bedankt voor het lezen en tot de volgende week!

You Might Also Like

10 reacties

 1. Reacties
  1. Fijn Evert dat je iedere week trouw mee leest! Dank je voor je reactie!

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. De drukte viel wel mee, het was meer de energie denk ik. Ik weet het niet. Deze week iedere avond druk, maar gelukkig gaat het een stuk beter.

   Verwijderen
 3. Ik vind 5 kilometer al een hele mooi afstand moet ik zeggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo gebakken, mijn naam is Tomas Menovsky, ik kom uit Brussel, ik ben hier om het goede nieuws aan de behoeftigen te verspreiden.
  Ik was depressief toen mijn vrouw me verliet voor een andere man omdat mij werd gevraagd te stoppen met werken omdat ik kanker had en ik blut werd. Ze nam mijn enige dochter weg, dus mijn enige optie was om te sterven, ik probeerde haar te bellen, maar ze negeerde me, ik stuurde haar sms-berichten en plotseling antwoordde ze en zei me dat ik haar niet meer moest bellen of sms'en, op een dag neem ik contact op met een vriend van mij op Facebook en ik legde alles aan hem uit en hij vertelde me ook dat hij dezelfde problemen eerder had en hij stelde me voor aan een spell caster genaamd Doctor osagiede, hij stuurde me zijn persoonlijke e-mail, ik nam contact met hem op via doctorosagiede75@gmail.com en hij beantwoordde me snel ik legde mijn problemen aan hem uit en hij vertelde me dat ik me geen zorgen hoefde te maken dat hij dat voor zoveel mensen heb gedaan dat ik een man ben die nooit in betovering geloofde, maar ik besloot het te proberen, hij verzekerde me 24 uur om de spellen en me ook genezen van de kanker en me een betere baan geven en plotseling stuurde hij me de medicijnen voor mijn ziekte, ik nam het slechts 2 dagen en ik was vrij, ik geloofde mijn ogen nooit de volgende dag, iemand klopte op mijn deur en ik verwachtte niemand die dag plotseling, het was mijn vrouw, zij in tranen en ik kon het niet verdragen, smeekte ze bij mij en vroeg om mijn vergeving. Ik kreeg meteen een telefoontje van mijn bedrijf waar ik jaren heb gewerkt. Ik werd gepromoveerd als manager van paragon comapny in de VS, help me alsjeblieft, dokter osagiede voor alles herstellen wat ik eerder verloren heb, zal ik iedereen die hulp nodig heeft, adviseren om contact op te nemen met arts osagiede via zijn persoonlijke e-mail op doctorosagiede75@gmail.com of whatsapp op +2349014523836 bedankt God zegene diegenen die de tijd nemen om deze getuigenis te lezen veel geluk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn ex en ik zijn uit elkaar gegaan 1 jaar en 2 maanden geleden en ik was zes maanden zwanger. We houden allebei van elkaar en het was een schok voor mij en het brak echt mijn hart. Ik probeerde hem te bellen en beide lijnen waren verbroken. Ik probeerde hem te bereiken op sociale netwerken, maar hij heeft me van hen verwijderd. Ik probeerde zijn ouders te bereiken en ze vertelden me dat hun zoon zei dat hij niet van me houdt en me niet wil zien en dat ze niet weten wat er mis is. Ik huilde en huilde elke dag omdat ik heel veel van hem hield. Totdat ik beviel en de baby één jaar oud was, kon ik mijn liefde niet terugkrijgen. Nogmaals, ik was in de war. Ik weet niet wat ik moet doen en ik ben ook mijn baan kwijtgeraakt en ik heb geen geld om voor de baby te zorgen. Ik voelde me ellendig in het leven, dus ik huilde tegen mijn zus en vertelde haar mijn probleem en zei dat ze op de hoogte was van een krachtige spreukspeler die haar hielp als ze niet zwanger kon worden. Ik nam contact met hem op via e-mail en hij zei dat hij me zou helpen en vertelde me dat een vrouw mijn man betoverde en zei dat hij me zou helpen de betovering te verbreken zodat mijn man voor altijd naar me terug zal komen en de mijne zal zijn. Het was een grote verrassing voor mij dat alles wat hij zei gebeurde. Mijn man kwam onmiddellijk bij me terug en zei dat ik hem moest vergeven. Ik bedank deze krachtige en echte spellcaster heel erg bedankt. Ik bid dat hij lang zal leven en meer van zijn prachtige werk zal doen. Als je een probleem hebt dat je stoort in het leven, moet je contact opnemen met deze krachtige spreukspeler! Hij kan je helpen. Hij zal je niet teleurstellen, ik geef je 100% garantie dat hij je zal helpen, hier is zijn contactpersoon: e-mail hem op: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook Whatsapp op +2348133261196

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Verbazingwekkende liefdespreuk om terug te keren met je partner en je verbroken relatie op te lossen.
  Mijn man heeft het 3 maanden geleden met me uitgemaakt en me gedwongen de scheidingspapieren te ondertekenen, en ik was helemaal kapot van. En ik kon emotioneel niet meer in vorm komen. Ik dank God voor deze verbazingwekkende en briljante spreukspeler die me te hulp kwam. Wauw! Deze spell cast heeft me zoveel geholpen. Dr. Isikolo garandeerde me een dringende 24 uur spell casting, waarvan ik het accepteerde. Schokkend! deze maand op 5 september 2019 belde mijn man me na 48 uur met veel excuses terug, wat hij me verzekerde, en hij deed al het mogelijke om de scheidingspapieren in te trekken die eerder aan de gang was met de kracht van deze wonderwerkende spell spell caster. Sommige mensen getuigden dat hij hun ex-minnaar terugbracht, sommigen getuigden dat hij de baarmoeder herstelt, kanker geneest, het herpes simplex-virus en andere ziekte. Heel erg bedankt Heer voor je krachtige spreuken. uitdrukkingen zijn niet voldoende om dank je wel te zeggen. E-mail Dr. Isikolo Nu voor dringende liefde Spellen isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook Whatsapp op +2348133261196.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. DR ISIKOLO is gewoon de beste spell caster en helper. Mijn naam is Loreta Emilio, uit respect voor jou en je spreuken moet ik dit getuigenis aan iedereen kenbaar maken. Ik ben naar andere spell casters geweest zonder enig resultaat te zien. Ik wou alleen dat ik eerder naar je toe kwam, ik kreeg het beste van je. Mijn ex-man was een jaar weg en ik ging overal en andere spellcasters om hulp, maar geen resultaat totdat mijn vriend me aan dr. Isikolo introduceerde. Nadat de liefdespreuk was afgelopen, kreeg ik eindelijk een telefoontje van hem. Zijn betoveringen deden wonderen en mijn man is terug met liefde. Het is een wonder! Hij kwam plotseling terug met bloemen en zei dat ik hem moest vergeven, ik was echt verbijsterd en geschokt toen mijn man neerknielde smekend om vergeving en voor mij om hem terug te accepteren .. Ik heb echt een tekort aan woorden en blij, je bent een God naar mij en mijn hele familie gestuurd. En nu ben ik weer een vrolijke vrouw. Heel erg bedankt Dr. Isikolo Iedereen die op zoek is naar een echte spell-caster moet contact opnemen met DR ISIKOLO op isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook Whatsapp op +2348133261196.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mijn vriend heeft het uitgemaakt 2 maanden geleden, omdat hij voelde dat ik hem bedroog met een mannelijke vriend van mij, ik probeerde alles wat ik kon uitleggen aan hem, maar hij betaalde dove oren, ik was emotioneel verwoest omdat ik echt van hem hield tot ik zag een bericht op internet over DR ISIKOLO, die mensen helpt hun verloren geliefde terug te krijgen, in eerste instantie betwijfelde ik of het echt was omdat ik nooit in zulke dingen geloofde, maar ik besloot hem te proberen, ik nam contact met hem op en hij vertelde mij wat te doen en ik deed het toen deed hij een liefdesbetovering voor mij Het proces van de betovering om geliefden te herenigen is heel eenvoudig en hij werkt onbaatzuchtig mensen op dezelfde manier waarop hij mijn relatie binnen 48 uur herstelde en mijn vriend belde en smeekte om neem contact met me op als je hulp nodig hebt om je relatie of huwelijksprobleem te herstellen. Hier is zijn contactpersoon, WhatsApp/Viber hem op: +2348133261196, e-mail hem: isikolosolutionhome@gmail.com.

  BeantwoordenVerwijderen

Bekijk hier ons laatste vlog!

Taxx Lifestyle

Taxx Lifestyle
Bekijk ook eens mijn andere blog of mijn webshop voor handgemaakte vintage slingers en woonaccessoires.

Like ons op facebook