De Sint is weer in het land!

by - november 15, 2020

Dit weekend zette de goede Sint weer voet aan wal in Nederland. De jongens door het dolle heen natuurlijk. Met één zoon die vooral uitkijkt naar de cadeautjes en de rest is niet meer zo spannend vind en één zoon die er nog vol voor gaat is het toch altijd weer een happening! Een reden om ons huis eens flink in de sfeer van Sinterklaas te brengen.


Sinterklaas Quotes

We begonnen met de lightbox en het letterbord. Nadat eind oktober de kou zijn intrede deed en manlief hem voorzien had met de quote 'BRRR KOUD'. Gingen we nu voor leuke Sint-quotes. Inspiratie voor deze teksten vond ik op de blog van Mirjam, in dit artikel vind je de leukste quotes in het thema Sint. 

Sinterklaas Quote Lightbox Letterbord

Sinterklaas Printables

Daarnaast vond ik hele leuke sinterklaas-printables op de site van vanzussies.nl in de sfeer van Sinterklaas. Zo printte ik voor de jongens deze leuke aftelkalender uit, waarop ze de dagen kunnen afstrepen en kunnen aftellen tot de intocht én pakjesavond. Met deze leuke poster met de tekst 'Heerlijke avondje is gekomen' is het helemaal gezellig!

Sinterklaas Printables


Ook printte ik deze template die je bijvoorbeeld kunt gebruiken als brief van de Sint. Wij gebruikten hem als verlanglijstje. Via deze link kom je bij al deze leuke Sinterklaas-printables. Maar kijk vooral even verder, ze hebben nog veel meer zoals bijvoorbeeld deze juffen- en meesterkado's.

Sinterklaas Verlanglijstje Printable

Sinterklaas Lightbox Verlanglijstje

Sinterklaas Slinger

En natuurlijk hingen we deze leuke slinger op om Sint en Piet welkom te heten in ons huis. De slinger kun je bestellen in mijn webshop www.taxxlifestyle.nl. Hoe gezellig staat deze slinger wel niet!? De slinger is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Sinterklaas Poster, Lightbox, Slinger Quote

Naast de standaard Sint&Piet-slingers zijn er natuurlijk ook de slingers met vrije teksten waarmee je je eigen persoonlijke Sinterklaasslinger kan creëren.

Sinterklaas Slinger

Heb jij jouw huis in de Sinterklaassfeer gebracht? Of ben je meer een kersttype en kun je niet wachten tot de kerstboom staat?

You May Also Like

2 Comments

 1. Wij hebben niks in de sinterklaarsfeer hangen. We vieren het ook nooit zo erg. Dit jaar een zak cadeautjes gekregen van mijn ouders die het met de andere kids vieren op een doordeweekse dag. Wij wonen te ver daarvoor. Dus kunnen nu zelf bepalen wanneer we uitpakken. Dan leg ik er voor elk kind 1 ding bij (cd of boek) omdat ik dat leuk vind.

  Ik heb nu 'herfst' thuis met oranje blaadjes en een mooi bloemstuk met oa oranje erin.

  Binnenkort ga ik wat kerstspul van de zolder halen. Ik heb vooral zin in de muziek :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben zelf ook niet zo van de Sintcadeautjes, vind het altijd lastig wat ik moet geven. Ook nu nog geen idee. :( Herfst is ook helemaal leuk en straks de kerst....een boom is altijd gezellig in huis.

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat:

google.com, pub-2716760900032001, DIRECT, f08c47fec0942fa0