Let's Travel the World

by - februari 10, 2019

Wie droomt er niet van om zijn kinderen mee te nemen op reis naar prachtige verre oorden en mooie bijzondere bestemmingen. Ze leren over andere culturen, hoe de wereld is ontstaan en in elkaar steekt. Een verre reis is voor een gezin bijna onbetaalbaar, maar hoe leer jij je kinderen over de wereld?


Onderlaatst liet ik een offerte maken voor een rondreis op Bali, helaas kwam ik al snel van een koude kermis thuis. Het zit er mooi uit op de website, maar als je daadwerkelijk de offerte krijgt blijkt de prijs flink hoger te liggen dan je in eerste instantie verwacht. Dat reizen kost heel veel geld en heb je dat er voor over? Of bouw je liever aan zekerheid voor de toekomst. Best een dilemma.

Toch wil je je kinderen iets mee geven van de wereld. Ze worden steeds wijzer en leergieriger. Vooral de oudste leert op school veel over aardrijkskunde en topografie. Dus ook voor ons als ouders de taak om ze meer over de wereld te leren. Dus ging ik op zoek naar een wereldkaart en ik vond deze op Wereldkaarten.nl.


De wereldkaart kan op verschillende materialen afgedrukt worden. Denk bijvoorbeeld aan een wereldkaart afdruk of andere foto op canvas, hout, aluminium of glas. Elk van deze materialen heeft een eigen karakter. Glas is bijvoorbeeld modern en strak, terwijl hout een landelijke uitstraling heeft. Wij kozen voor de mooie vintage uitvoering op canvas die mooi past bij ons interieur.

Geïnspireerd door de uitstraling van deze wereldkaart pasten we de muur aan in onze slaapkamer en zo werd het een mooi geheel en kunnen we samen met de jongens letterlijk en figuurlijk wegdromen bij het idee dat we ze in de toekomst mee kunnen nemen naar mooie verre bestemmingen.De wereldkaart viel gelijk in goede smaak en het ging van; "Wow" en "Yeah!". Ze leerden elkaarw aar wij woonden en waar we allemaal al geweest waren op vakantie. En ze keken waar ze nog graag een keer heen willen. De jongste wil graag naar Australië, de oudste naar Spanje, Martijn nog een keer terug naar de Nederlandse Antillen en mijn droom blijft om toch een keer richting Bali te gaan. Wie weet wat de toekomst ons zal brengen.Voorlopig genieten we lekker van onze mini make over van de slaapkamer. Met onze nieuwe aanwinst die zo wel ons interieur als onze kennis verfraait!

*dit artikel kwam tot stand in samenwerking met wereldkaarten.nl

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: