Week 7; Opruimmodus, Zondegeld, Valentijnsdag, Rapporten en Lente!

by - februari 20, 2019

Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht. Eigenlijk was deze week nog saaier dan vorige week, maar stiekem geniet ik daar wel even van voordat we straks in maart weer druk zijn met de verjaardagen. Dus lees gezellig mee met onze week!


Maandag
Vandaag is het mijn parttime dag. Ik breng de jongens naar school en rij daarna naar Beusichem om mijn auto weg te brengen voor de keuring. Hardlopend ga ik weer terug naar Culemborg, heerlijk, wat een weertje en wat een energie! Beter dan die brakke dag van gisteren ;)

Als ik thuis komt schijnt heerlijk de zon, helaas zijn mijn ramen er niet zo blij mee. Ik besluit ze maar gelijk te gaan zemen voordat ik onder de douche spring. Het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn.


Ik zit in een productieve modus vandaag, dus ik pak nog even door. Zo zet ik een knoop aan mijn jas die ik hopelijk eind deze week weer aan kan omdat de zon gaat schijnen. En omdat ik hem nu toch in mijn handen heb, zoek ik gelijk mijn naai-etui goed uit. Ik maak een back-up van mijn Macbook. Voor de eerste keer, schaam schaam, want volgens mij had ik me ooit voorgenomen om dit iedere week te doen. Ik heb deze toch al weer sinds november in mijn bezit.

's Avonds werkt de oudste en ik nog even aan zijn werkstuk en maakt hij alvast het Valentijnscadeau in orde voor aanstaande donderdag.


Lees ook: Het weekoverzicht van vorige week!

Dinsdag
Vandaag aan de arbeid en mijn weekend is weer voorbij. De jongens naar school en oma Bep past op. 's Avonds zoeken we de verkleedkist uit met aanloop tot de carnaval. Dit doen we op Marie Kondo-manier en dat bevalt goed. Er kunnen twee mooie sets naar de verkoophoek, De jongste heeft een goede outfit gevonden en er wordt een hoop 'zooi' weggegooid.


Woensdag
Vandaag weer lekker vrij. In de ochtend wordt er gesport, boodschappen gedaan en ik pak nog even het huishouden mee. Tijdens de boodschappen viel mijn ook op een nieuw soort cottage cheese van de Albert Heijn. Helaas valt het erg tegen, het ziet er heel vies uit en het smaakt heel vies. Mijn Instastories spreken voor zich.


Na de gym wordt er lekker gerelaxt. Er wordt eerst een leuke serie gekeken en daarna nog even buiten gespeeld. Ik ben lekker bezig met opruimen. Ik zet wat dingen op Marktplaats en er worden twee dingen opgehaald die ik in de Gratis Afhaal-hoek zette. Mari zou trots op me zijn ;)

En ik zeg eindelijk mijn Europa-dekking van de ANWB op. We gaan al vier jaar met Martijn zijn auto op vakantie die zijn eigen wegenwacht heeft. En ik rij dus al vier jaar tussen Culemborg en Tiel met Europa-dekking. Hoezo zonde-geld!? Dit jaar krijg ik mooi nog € 24 terug en het scheelt mij volgend jaar toch mooi € 30. Wie het kleine niet eert.......

's Avonds maak ik een beginnetje aan de voorbereidingen voor feestweek die over vier weken alweer aanbreekt. Ik maak een opzetje voor de uitnodigingen met dit jaar het thema 'Splatoon'. Ik ben benieuwd wat de jongens er van vinden.


Donderdag
Valentijnsdag! Gelukkig doen we er niet heel veel aan, maar ik kreeg van mijn mannen deze parfum. Ik dacht serieus dat deze niet meer werd verkocht maar via een tip van mijn vriendin vond ik hem nog bij het Kruidvat. Gelijk Martijn lief aangekeken en voor Valentijn gevraagd.


De rest van de dag gewoon werken en naar school, de oudste naar techniekles en oma past op de jongste. 's Avonds is de oudste uitgenodigd om bij zijn vriendinnetje te komen eten, hoe leuk! Na dat ik hem heb opgehaald bij de techniekles breng ik hem er heen met zijn Valentijnshart. Zo schattig!


Vrijdag
Martijn thuis bij de jongens en ik aan het werk. Het is weer een druk dagje en zeker niet de makkelijkste.

Halverwege de middag vertrekt Martijn met zijn maatje naar België om een weekendje te gaan vissen. De jongens gaan nog even een uurtje naar opa en oma, waar ik aan het einde van de dag aansluit om gezellig macaroni mee te eten.


Vandaag hebben de jongens hun rapport gekregen op school. Beiden hebben ze een super goed rapport. 

Als ik 's avonds naar bed ga ligt er een verrassing in mijn bed. De jongens zijn in ons bed gekropen, niet echt handig maar vooruit. Ik wurm me erbij en kijk mijn 'Guilty Pleasure' Shownieuws. Gelukkig snurken de mannen gewoon door.


Zaterdag
Vanochtend heb ik een afspraak met een collega, oud-collega en een kennis. We hadden afgesproken bij Streek en dat komt goed uit want ik was even vergeten dat Martijn het hele weekend weg was. De jongens kunnen lekker spelen en wij zitten lekker buiten in het ochtendzonnetje. Hoe fijn!


Daarna gaan de jongens en ik nog even op Pokémonjacht in verband met de communityday. Wat een verschil met een maand geleden qua weer.  We brengen zelfs nog een bezoekje aan de plantage die volstaat met ontelbare prachtige krokussen.


En omdat de jongens mochten kiezen wat we aten, kruipen we gezellig op de bank met een 'borrel' zoals de jongens dat noemen. Heerlijk, mijn avond kan niet meer stuk. :)


Zondag
En dan is het alweer zondag, of dat het niets is, de weken vliegen voorbij. Ik waag het om nog even vijf kilometer hard te lopen terwijl de jongens alleen zijn. Als ik terug kom, blijken de mannen al vroeg te hebben opgeruimd in België, want Martijn is alweer terug uit België.


Het is een fijne dag met die heerlijke zonnestralen. Ik geniet er nog even van in een luie stoel in de tuin. Hoe fijn om die zon in je gezicht te hebben. De jongste is de hele middag niet te bekennen en speelt met vriendjes in de speeltuin. De oudste en zijn vriendinnetje pendelen de hele middag zo een beetje tussen ons huis en haar huis.

Eind van de middag maak ik nog een leuke slinger voor de winnares van de winactie op de site van vanzussies.nl. De slinger die zij wenste pakt zo goed uit dat ik besluit om deze slinger gelijk op te nemen in mijn webshop.


Om half zes begint mijn zoektocht om iedereen weer thuis te krijgen voor het eten. En zo sluiten we een heel fijne week af. En dat weer mensen, dat beloofd me toch een hoop goeds. Ik kan niet wachten tot de zomer.


Bedankt voor het lezen en toto volgende week!

You May Also Like

2 Comments

  1. Gezellig weekje zo. Lekker aan het opruimen zeg, goed bezig! Ik hoop binnenkort ook weer te beginnen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja heerlijk en als je dan eenmaal in die opruimflow zit gaat de rest ook makkelijker. Ik ben benieuwd hoe het met je lekkage in huis is?

      Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: