Week 8; Drukke Werkdagen, Laatste Techniekles, Naaister, Carnaval en Genieten!

by - februari 27, 2019

Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht; deze week was ik erg druk op het werk, de dagen vlogen voorbij. Had Ezra zijn laatste techniekles, vierden we al Carnaval en genoten we natuurlijk van het heerlijke weer!


Maandag
Vandaag aan de arbeid en naar school. Vervelen hoef ik me niet, want het is lekker druk op het werk. Zoals eigenlijk de afgelopen weken. De jongens blijven over en oma zou na school nog even oppassen. Maar Martijn is op tijd thuis dus hij haalt ze van school. Geeft mij wat lucht om een uurtje langer te werken.

's Avonds zetten we de laatste puntjes op de 'I' voor Ezra zijn werkstuk. Dit moet voor de vakantie in geleverd worden en dat gaat helemaal goed komen.Lees ook: Het weekoverzicht van vorige week!

Dinsdag
Ook vandaag weer een druk dagje op het werk en oma Bep past op de jongens. Als we thuis komen is er een leuk pakket bezorgd. Het is een schot in de roos, Ezra wil het nog even geheim houden voor iedereen. Verderop in dit weekoverzicht lezen jullie er meer over.


Na het eten hebben we beide rapport besprekingen op school en we gaan gezellig met zijn viertjes. Omdat Ezra er bij moet zijn, gaat Nathan ook gezellig mee. En die wacht even netjes tot dat we klaar zijn. Daarna zijn gesprek en wachten de mannen allebei netjes in de hal.

Woensdag
Lekker vrij en weer tijd voor een sportochtendje. Het is gewoon een week geleden dat ik in de sportschool was, maar weer zo fijn! Daarna komt er gezellig een vriendin/moeder van school op de koffie. Echt veel te lang niet gesproken. Ook zij heeft al flink gesport deze ochtend. Dus geen koek bij de koffie, maar een appeltje met kaneel.


's Middags gaan we weer naar de gym en daarna wordt er lekker buiten gespeeld. Nathan was nog even zijn fiets vergeten in de speeltuin, maar gelukkig stond hij er nog. Is de fase van de zoekgeraakte fietssleutels eindelijk voorbij, worden er gewoon hele fietsen vergeten die ook nog eens niet op slot staan.

Ik doe nog even een leuke slinger op de post en ik fiets toevallig langs heerlijke watermeloenen bij de Turkse groenteboer. Ik besluit er eentje mee te nemen voor Nathan, om te vieren dat zijn fiets er nog stond ;) Ook maak ik nog even de broek korter van Nathan zijn legerpak voor de carnaval. Best goed bezig dacht ik zo!


Donderdag
Ook vandaag weer een druk dagje, maar dan heb ik wel lekker weekend na vandaag. En gelukkig kunnen we vandaag ook de hectische dagen een beetje afsluiten en heb ik zelfs tijd om nog wat zaakjes vooruit te regelen. Heerlijk gevoel om zo de week af te sluiten.

Na het werk rij ik naar de laatste techniekles van Ezra. Het laatste half uurtje mogen we meekijken en opa is er ook. Ontzettend leuk om te zien en Ezra heet een mooi autootje gemaakt die zich voort beweegt door middel van een leeglopende ballon.


Vrijdag
Vandaag vieren de jongens carnaval op school. Na het ontbijt gaan de jongens zich klaar maken. Het pak van Ezra zat dus in het pakketje van afgelopen dinsdag, voor nog geen tien euro scoorde ik dit pak op Marktplaats. Het is echt een schot in de roos, hoe gaaf! Nathan geeft niet zo veel om carnaval en is tevreden met een oud legerpak van Ezra.


Als de jongens op school aan het feest vieren zijn ga ik eerst een uurtje sporten. Daarna fiets ik door naar een vriendin voor een bakkie. Om kwart voor twaalf fiets ik daar vandaan weer naar school om de jongens op te halen voor de lunch. Ezra 's middags nog een paar uurtjes terug, Nathan en ik fietsen nog even langs de Intertoys om de laatste cadeaubon op te maken. Niet helemaal mijn keuze at hij uitzoekt, maar goed meneer is er blij mee.


Om drie uur loop ik langs school om Ezra zijn schoolspullen over te pakken en hem cadeautjes te overhandigen voor het kinderfeestje dat hij heeft. Martijn gaat na zijn werk een nachtje vissen, dus Nathan en ik hebben de hele middag en avond het rijk alleen. Helaas maakt Nathan nog een flinke smakkerd tijden het buitenspelen en hij heeft flink last van zijn pols. Het zit me niet helemaal lekker, maar we wachten even af.

Ezra is pas om negen uur terug van het feestje, maar wat heeft hij het leuk gehad.


Zaterdag
Na een roerig nachtje met Nathan en zijn pijnlijke pols beginnen we de dag met nieuwe energie. Op Facebook zie ik dat de vissende mannen ook zijn ontwaakt, wat zijn die foto's toch altijd mooi zo vroeg in de ochtend.


Als Martijn thuis is kijken we nog even goed naar Nathan zijn pols. Hij houdt hem raar en ook als hij kracht moet zetten doet het pijn. Dat het gebroken is geloven we niet, maar een flinke kneuzing of een scheurtje zou best kunnen. Na telefonisch overleg met de huisartsenpost en een kritisch oog van onze achterbuurvrouw besluiten we om het nog even aan te kijken. Op zich gaat hij er goed mee om, hij moet alleen even rustig aan doen.

Ik ga om en om nog even met de jongens een uurtje op Pokémonjacht. Er is weer een speciaal event en omdat het van dat prachtige weer is nemen het er van. Eerst even met Nathan en ik doe gelijk wat boodschapjes. Daarna nog even met Ezra en weg genieten van het mooie weer en de mooie plekjes in de stad.


Aan het eind van de middag fietsen we naar de plaatselijke voetbalvereniging om kindercarnaval te vieren. Het is een gezellige middag die voor mijn gevoel zo om is. Ik moet altijd een week energie verzamelen om naar dit soort gelegenheden te gaan, maar dit keer valt het me reuze mee. En de jongens hebben het goed naar hun zin. We sluiten traditiegetrouw af met frietje bij de snackbar.


Zondag
Het beloofd weer een stralende dag te worden vandaag. Ik start mijn dag met acht kilometer hardlopen en Martijn loopt er daarna vijftien!! Of dat het niets is, je hebt altijd baas boven baas.

Verder doen we weinig vandaag. Eigenlijk wilde ik wel weg vanmiddag maar omdat de jongens zo lekker spelen en Ezra nog een vriendje krijg te spelen pas ik mijn planning een beetje aan. Heb ik mooi de kans om nog wat aan mijn blog te werken en een knoop aan Ezra zijn mooie pak te naaien. Het wordt nog wat met mij en mijn huisvrouwgehalte.


Om half vier nemen we het er toch nog even van en gaan we wandelen. Iedere week als we naar de gym rijden, komen we langs een prachtige nieuwbouwwijk. Daar wilde ik al zo lang een keer doorheen wandelen. Dus dat gaan we alsnog lekker doen met aansluitend wat boodschapjes.


Na het eten lekker in bad en natuurlijk wat langer opblijven want aankomende week in het voorjaarsvakantie, dus we hebben een fijne week voor de boeg. En met het voorspelde weer gaat dat vast helemaal goed komen!

Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat:

google.com, pub-2716760900032001, DIRECT, f08c47fec0942fa0