Week 6; LEGO, Perfecte Spijkerbroek, Hoogtevrees , Sushi, Feestje en Iets Gaafs!

by - februari 13, 2019

Leuk dat je weer meeleest met een heel nieuw weekoverzicht. Deze week deden we eigenlijk niet zo heel veel bijzonders, gewoon de normale zaken. In het weekend hadden we een gezellig feestje en daardoor eindigde ons weekend brak op de bank. Onder aan dit weekoverzicht wil ik jullie graag met trots iets laten zien, dus ga er maar even goed voor zitten.


Maandag
Na een heerlijk weekend weer aan het werk vandaag. De jongens naar school en oma Bep past op. Op het werk weer lekker druk, daar hoef ik me tegenwoordig niet meer te vervelen.

De jongste maakt na het eten zijn mooie oplegger met helikopter af, die hij voor zijn zwemdiploma kreeg. En even eerlijk, ik krijg hier niet voor betaald want ik kocht hem gewoon bij Intertoys. Maar € 23,99 voor deze combinatie en in je achterhoofd hoe duur LEGO soms kan zijn, ben ik erg blij met mijn aankoop.


Martijn heeft nog een afspraak bij de fysio vanavond voor zijn kuit, het gaat helaas niet zo lekker en daardoor staan zijn hardloopprestaties even op een laag pitje.

Lees ook: het weekoverzicht van vorige week!

Dinsdag
Dag twee aan de arbeid, de jongens naar school en oma Bep past op. Niet veel anders dan gisteren eigenlijk. Als ik thuis kom spit ik samen met mijn moeder nog even een zak kleding door die zij kreeg van mijn nicht en haar dochters voor de rommelmarkt.. Hier vind ik gewoon de perfecte spijkerbroek waar ik al een tijdje naar op zoek was. Soms zit geluk in een klein hoekje.'s Avonds heb ik een vergadering van de ouderraad op school. Ik had verwacht dat we er snel door heen zouden gaan, omdat we maar met een klein clubje waren. Maar het wordt dan toch weer laat.


Woensdag
Door weer en wind fiets ik naar de sportschool, doe mijn ding en fiets voor nog wat cadeautjes naar de stad. Ik help zelfs een vrouw die de weg niet kan vinden. Ik fiets voor haar rond om te kijken wat het juiste adres is. Zeiknat kom ik thuis en heel soms vraag ik me dan wel eens af waarom? Waarom moet ik altijd zo veel van mezelf, waarom ga ik niet gewoon lekker lui met de auto naar de sportschool en lieg ik niet gewoon tegen die vrouw dat ik haast heb in verband met een afspraak!? Het zit gewoon niet in mij, maar het maakt soms gevoelens in mij los waar ik niet trots op ben.

Goed dat waren weer even mijn twee-zeur-minuten voor deze week en ga thuis aan de slag met het huishouden. Haal de jongens van school en rij met het hele spul naar de gym. Daar krijgen we deze hele mooie foto's voor de actie van de FAN-artikelen. Deze kaarten alleen al vind ik super cool. Mocht er lezers zijn die boodschappen doen bij de Plus in Culemborg? Wij houden ons aanbevolen voor de zegels van de FAN-artikelen.


Na de gym brengen we de oudste naar een vriendje om te spelen. De jongste en ik doen een rondje Pokémon. Ja nu wel met de auto! Ook tegen mijn principes, maar goed als je dan toch al onderweg bent ;) Voor de jongste een fijn rondje, want hij presteert het om vijf nieuwe Pokémon aan zijn Pokédex toe te voegen.

Donderdag
Vandaag mijn laatste werkdagje voor het weekend en ook nog maar tot half drie. Heel fijn, maar dat betekend wel dat alles wat ik wil doen in die paar uur moet stoppen. Ondanks dat ik nog even een zoektochtje in het warehouse doe, lukt me dat redelijk. Maar mensen die hoogtevrees!? Weet iemand of het zo is dat hoe ouder je wordt hoe meer last je krijgt van hoogtevrees? Mijn benen verzuren gewoon van het krampachtige staan als we naar boven gaan.


Om drie uur haal ik de jongens zelf op om de oudste en een vriendje naar techniekles te brengen. Ze gaan de komende drie weken techniekles volgens via de Brede School. Als ik ze op haal mag ik even naar binnen, wat een prachtig oud industrieel pand, ik hou er zo van.


Vrijdag
Vandaag lekker thuis en ik heb weekend! Jongens naar school, lekker sporten en thuis aan het huishouden. Ook word ik getagd in een super leuk facebookbericht met een mooie naamslinger van mijn hand.


De rest van de dag wordt er eigenlijk lekker gespeeld door de jongens overal en nergens. En ik vermaak mij prima in het huishouden en dergelijken. Saai dagje voor de blog, maar voor het huis een topdag.

Zaterdag
Ik start mijn dag met een klein rondje hardlopen en als ik terug ben gaat Martijn bij een neef van mij helpen met zijn nieuwe huis. De oudste en ik brengen de jongste weg voor een kinderfeestje en doen gelijk wat inkopen voor Valentijnsdag. Rond drie uur gaan wij met zijn drieën en ik gezellig op kraamvisite.


Daarna halen we de jongste op van het kinderfeestje en brengen we de jongens naar opa en oma. Waar ze een nachtje gaan logeren. Martijn en ik nemen het er van en gaan lekker Sushi eten. Daarna fietsen we naar Beusichem voor een gezellig feestje.


En als je dan verstandig bent, ga je gelijk na afloop van het feestje lekker naar huis. Nee, dan moet je met een klein clubje de stad in waar je toch nergens meer binnen komt, maar toch nog even iedere kroeg probeert. Afleren doen we het nooit, denk ik. ;) Uiteindelijk belanden Martijn en ik in de shoarmatent waar we onze zoveelste caloriënbom van vandaag naar binnen werken.

Zondag
Op de een of andere manier is uitslapen er dan toch niet meer bij, al merk ik wel dat ik iedere keer een half uurtje weg dommel. Om 9 uur naar beneden want vandaag hebben we de luxe dat de jongens worden thuis gebracht. Omdat oma toch een afspraak had in Nieuwegein brengt ze de jongens gelijk even thuis.  Rond 10 uur zitten we lekker met zijn drietjes op de bank!


Met als streven voor vandaag dat we er niet meer van af komen om lekker de hele dag te chillen. Al snel wordt onze rust verstoord door vriendjes. Dus ik besluit om de chill-dag, die ik beloofde met mijn brakke hoofd, toch maar in te trekken zodat ze lekker gaan spelen.

's Middags maak ik nog een wandeling met de twee kleinste om even een frisse neus te halen, maar daar blijft het dan wel bij. Gelukkig kwam er vandaag een heel leuk blogartikel online met daarin foto's van onze 'nieuwe' slaapkamer. Ik krijg hier heel veel leuke reactie op en dat geeft me energie wat ik vandaag heel goed kan gebruiken. Mocht je het gemist hebben, klik dan nog even hier.


's Avonds kijken we de eerste aflevering van een nieuw seizoen van 'De Luizenmoeder'. Rond tienen verplaatsen we ons naar bed om daar de laatste aflevering van 'Judas' te kijken. En zo sluiten we een relatief rustig weekje af, die ook wel weer heel fijn was.

Zoals jullie de afgelopen weken hebben kunnen lezen in mijn weekoverzichten heb ik geholpen met het maken van een promotiefilmpje van onze vestiging. Zodat we aan onze bestaande klant, waar binnenkort het contract mee afloopt, nog eens kunnen laten zien wat en hoe we het allemaal doen. Bijvoorbeeld onze samenwerking met de naastgelegen containerterminal. Graag deel ik deze met jullie, want hij is echt heel gaaf geworden en ben natuurlijk heel trots. Ik hoop dat jullie even de tijd nemen om dit korte filmpje te bekijken.Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Bedankt voor het lezen én kijken en graag tot volgende week!

You May Also Like

4 Comments

 1. Altijd leuk om te lezen. Leuk dat je zoveel tijd in je weekoverzicht stopt met foto's etc. Is je telefoongeheugen niet altijd vol? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, daar sla je de spijker precies op zijn kop Mijn telefoon is altijd vol. Ik heb standaard een rood eentje bij mijn instellingen staan met de melding 'telefoongeheuegen vol'. :)

   Verwijderen
 2. jouw blog weer gelezen, filmpje gezien, roept toch wel herinneringen op, leuk dat je dit aan iedereen laat lezen, ook op mijn eigen site www.nationaleziekenomroep.com een nieuwe boekbespreking deel 2 waarin de auteurs de achterflap van hun boek inlezen. Soms lukt het niet om de auteur te pakken te krijgen, dan doe ik het maar zelf, al met al weer een leuk item geworden van ruim 45 minuten, dus neem maar even de tijd om te luisteren, liefs evert

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super leuk Evert. En zo gaaf dat je nog zo actief bent voor de ziekenomroep. Chapeau!

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: