Week 13; Tatoeage, Bestellingen, Tweede Leven, Hartjes, Beet en Fortnite!

by - april 03, 2019

Leuk dat je weer meeleest met een nieuw weekoverzicht. Deze week kwamen we weer een beetje terug in ons normale basic leventje, had ik gewoon twee bestellingen in mijn webshop en namen de jongens en ik een hele coole tatoeage ;)


Maandag
Vandaag is het mijn parttime dag en dat is heel fijn na ons geweldige weekendje in Amsterdam. Ik breng vandaag weer vier jongens naar school. Door de stromende regen lopen ze twee aan twee.  Zal ik dan toch een keer met de auto naar de sportschool gaan? Helemaal niet verkeerd na een weekend met heel veel stappen.


Als ik van school terug loop begint het zonnetje te schijnen, dus ik pak toch lekker de fiets richting de sportschool en doe ik gelijk wat boodschappen. Daarna flink aan de slag in het huishouden en dan is het zo weer tijd om de jongens op te pikken voor de lunch.

Lees ook: Het weekoverzicht van vorige week

Na de lunch loop ik mee terug naar school en gelijk door naar de stad. Flink wat kinderfeestjes op het programma de komende weken en ik scoor een super leuk bloesje voor mezelf. In de middag ben ik druk met van alles en nog wat. Ik maak een grote pan kippensoep om kleine porties in te vriezen. Aankomende week weer even wat rust brengen in mijn spijsvertering.


Als de jongens weer uit school zijn, gaan ze druk in de weer met de insectenplaatjes van de Albert Heijn. Die tattoo's zijn  heel cool, zo cool zelfs dat ik besluit om er zelf ook eentje te nemen. Best stoer toch?


Dinsdag
Vandaag weer aan de arbeid en de jongens gewoon naar school. Martijn gaat uit zijn werk een nachtje vissen op een stek vlak in de buurt waar hij aan het werk is. Hij gaat daar vandaan morgen dan weer werken. Voor ons een mooie gelegenheid om bij oma te eten. Zij paste toch al op vandaag, dus om drie uur neemt ze de jongens mee naar haar huis en schuif ik daar om half vijf aan.

Na het eten rijden we naar huis en wordt er nog even buiten gespeeld. Zo fijn dat dit weer kan.
Ik mag weer aan de slag met een leuke bestelling uit mijn webshop. Twee mooie naamslingers voor een jongen en een meisje. Hoe leuk!


Woensdag
De jongens naar school en ik spring op de fiets voor mijn tweede bootcamp. Het is een super fijne training. Wel heel zwaar, maar dat is echt waar ik het voor doe. Na de les een super voldaan gevoel, nu nog even wachten tot vrijdag hoe het met de spierpijn zal zijn ;)


Lunchen, door naar de gym en tijdens de gym breng ik de oudste naar een kinderfeestje. De jongste weer ophalen en lekker naar huis. De jongste speelt lekker buiten dus ik ruim nog een beetje op in huis. Ik breng deze ballonnen en slinger weg voor een tweede leven. Een gezin die we kennen van school heeft twee meiden in dezelfde leeftijd en ook nog eens kort op elkaar jarig. Grappig toch.


Daarna mag ik gewoon weer werken aan een super stoere bestelling. Gisteravond kreeg ik een appje van een kennis voor de slinger. Ik ga er gelijk mee aan de slag. In een mooie zwarte kleur, echt heel mooi!


Donderdag
Vandaag aan de arbeid en de jongens naar school. Als ik naar huis rij kom ik langs deze boomstammen. Ik had ze gisteren al zien liggen maar vandaag stop ik even voor een paar mooie foto's. Later die avond kom ik toevallig dit artikel tegen op Facebook.


Vrijdag
Vandaag weer aan de arbeid en Martijn is thuis. Vandaag heb ik mijn supergave nieuwe bloesje aan, helemaal happydepappy mee. Kon ik in Amsterdam niets vinden, vond ik afgelopen maandag tijdens het boodschappen doen dit geweldige bloesje.


Als ik 's middags thuis kom om weekend te vieren, vertrekt Martijn met een maatje naar België om een nachtje te vissen. De jongens en ik vermaken ons prima en na het eten wordt er nog lekker buiten gespeeld met dit prachtige weer.  Kan ik mooi even mijn administratie bijwerken van de afgelopen twee weken. Ik mocht gewoon factureren voor en artikel op mijn blog en ik had drie (!) bestellingen.


Zaterdag
Vandaag starten we lekker rustig op met een heerlijk weertje buiten. Het beddengoed kan mooi buiten aan de waslijn en het is echt nu al genieten. Halverwege de ochtend krijgen we nog een appje van Martijn dat hij een mooie vis heeft gevangen.


Rond elf uur fietst de oudste naar een vriendje om daar te gaan spelen. Even over en weer appen dat hij veilig is aangekomen. De jongste en ik worden verrast door de buurman die voorstelt om voor ons de appelboom te snoeien. Te aardig toch, helemaal blij mee.


Daarna doen de jongste en ik nog even een rondje stad met de Pokémon en rond twee uur is het hele gezin weer thuis om ons klaar te maken voor een gezellig feestje. Een vriend van ons en zijn dochter zijn jarig en dat vieren we gezellig met vrienden. Rond half acht fietsen we na een gezellige dag weer naar huis.

Zondag
Vandaag lekker niks op de planning, kunnen we mooi wat achterstallige klusje weg werken. Martijn en ik starten allebei met een rondje hardlopen. Het is gewoon drie weken geleden dat ik voor het laatst ben geweest. Weer even de spreekwoordelijke drempel over, maar als je dan weer geweest bent is het zo fijn.

Verder geen bijzondere dag, een beetje het huishouden, ik werk wat aan mijn blog en de de jongens spelen lekker buiten Ik stelde nog voor om misschien ergens heen te rijden, maar de jongens gaven zelf al aan dat ze eerst even buiten gingen spelen. Dan zouden ze wel kijken of ze nog ergens heen wilden. Helemaal prima, mama heeft genoeg te doen. Uiteindelijk fietsen Manlief en de jongste nog even langs de plantage en is de oudste de hele middag met een vriendje op pad.


Eind van de middag wordt er nog even Fortnite gespeeld, dit spel downloadden we afgelopen vrijdag op hun nieuwe Nintendo Switch. De jongens zijn er natuurlijk super blij mee, maar wij, als ouders, moeten er nog wel aan wennen.

's Avonds maken wij zijn werkstuk af zodat we hem morgen kunnen inleveren op school. Ruim op tijd en helemaal blij.


En dit was het weer voor deze week. Een normale, fijne week, waarin we lekker druk waren met allerlei kneuterige dingen. Ik hou er van. Heel erg bedankt voor het mee lezen en tot volgende week.

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: