Week 36; Vakantie voorbij, Nieuwe Auto, Solex rijden, Shoppen en Familie ♥

by - september 11, 2019

Leuk dat je weer mee leest met een heel nieuw weekoverzicht. Dat we er weer zijn met de weekoverzichten houdt helaas in dat onze vakantie voorbij is en we weer begonnen zijn met school en werken. Deze week kreeg ik mijn nieuwe auto, ging ik 60 jaar terug in de tijd, scoorden we mooie schoenen voor de jongens en hadden we een fijne middag met familie.


Maandag
Vandaag weer voor het eerst naar school en aan de arbeid en dat voelt best een beetje gek na al die heerlijke weken vakantie. Maar als we onderweg naar school zijn is het alsof er niets gebeurd en lijkt het wel gisteren dat we hier ook liepen om naar school te gaan.


Omdat het de eerste dag is, loop ik uiteraard even mee naar binnen. Groep zeven en groep vier, waar blijft de tijd mensen!? Ik heb het gevoel dat ik net kom kijken op die school en de oudste zit alweer in groep zeven. Hoe dan?!


Na afscheid te hebben genomen rijd ik met een een fijn en vertrouwd gevoel naar mijn werk, ook wel weer lekker om weer terug te zijn in het dagelijkse ritme. Voor zowel de jongens als mij was het een geslaagde eerste dag.

Lees ook: Het laatste weekoverzicht van voor de vakantie!

Dinsdag
Vandaag zal de dag er niet veel anders uitzien dan gisteren; naar school en aan de arbeid. 's Avonds  kraken manlief en de jongens de hazelnootjes die ze gisteren bij opa en oma sprokkelden.

Hazelnoten kraken

Woensdag
Vandaag weer voor het eerst in de ochtend aan de bootcamp. In de vakantie ben ik een paar keer in de avond geweest, maar nu de vakantie voorbij is starten ook de ochtendlessen weer. Daarna lekker douchen en mezelf klaar maken voor iets heel leuks en spannends.

Ik mag namelijk mijn, oké sorry, onze nieuwe auto ophalen, whoop whoop whoop! Nu ik voor de laatste keer in mijn mooie DS3 naar de garage rijd voelt het ook wel een beetje triest. Deze auto heeft me nooit in de steek gelaten en ons echt een hoop plezier gebracht. Deze auto verdiend dan ook nog even een mooie foto op mijn blog ;)

Citroën DS3

Maar soms loop je tegen iets moois aan en die kans moet je dan met beide handen aangrijpen. Vanaf vandaag rij ik, sorry wij, want manlief mag er ook heel af en toe wel eens in rijden, in een auto van één jaar oud en nog geen 10.000 kilometer op de teller. Heel eerlijk gezegd had ik een paar jaar geleden niet kunnen bedenken (of dromen) dat ik ooit zo een auto zou mogen rijden.

Citroën C3

's Middags weer de normale gang van zaken zoals gymmen, spelen en gamen. Ik vertrek om vier uur richting mijn werk voor een leuk uitje met collega's. We nemen afscheid van onze Customer Service manager die via een Traineeship bij ons was. Hij blijft dus binnen DHL, maar soms kun je met iemand binnen zes maanden een hele goede band krijgen, dus grijpen we alles aan voor een feestje ;)

We gaan ongeveer 60 jaar terug in de tijd; we gaan Solex rijden door de Betuwe. Nu ben ik niet zo een held en heb ik vroeger zeker wel eens op een brommer of snorfiets gereden, maar dat is toch zeker al zo een 25 jaar geleden. Dus ik wist niet wat ik kon verwachten. Maar het was echt super leuk om op zo een ding te rijden, hoe heerlijk is het om op zo een ding tijdens een mooie zomeravond over de dijk te tuffen. Echt een geweldige ervaring.

Solex Rijden Betuwe

Moe maar voldaan ben ik rond half tien weer thuis, kijk nog heel even televisie en duik lekker mijn bedje in. Morgen weer en nieuwe dag.

Donderdag
Vandaag weer aan de arbeid en naar school. Oma past op het is een fijne werkdag die ik lekker afsluit. Ik heb namelijk weekend, mijn eerste werkweek na de vakantie zit er alweer op. En die is zeer goed bevallen.

Vanaf vandaag sparen we de stickers voor het Vitamini's boek van de Lidl, dus mochten jullie nog wat hebben liggen of misschien willen ruilen? We houden ons zeker aanbevolen.

Vitamini's Lidl

Vrijdag
Vandaag lekker thuis en de jongens naar school. Ik fiets door naar de sportschool om daar na een maand weer eens een kijkje te nemen. Of ik niet weggeweest ben en ik zit zo weer in mijn routine. Daarna nog even wat boodschapjes doen bij de Action.


Waar ik onder andere deze twee gasstelletje scoor. We hadden deze al die manlief gebruikte voor het vissen. Deze waren al vrij oud en gebruikten we ook bij het kamperen deze vakantie. Eentje was al achter gebleven in Frankrijk en ook de tweede was niet al te best meer. Dus scoorde ik deze twee nieuwe exemplaren bij de Action. Echt een aanradertje, makkelijk mee te nemen door de koffertjes en erg stabiel om op te koken.

Gasstel Action

Als de jongens uit school zijn gaan we nog even naar het inloopuurtje van de tennis. Zoals jullie hebben kunnen lezen hebben ze dat voor de vakantie ook al een paar keer gedaan. De oudste is er zeker van dat hij er op wil, de jongste is nog in twijfel.

Zaterdag
Vandaag gaan we tegels kopen(!) voor de mini-keuken-metamorfose. Hoe lang we hier al niet mee bezig zijn, ik weet het. Maar nu we eindelijk een heetwaterkraan hebben geplaatst, willen we echt door pakken. Na twee jaar twijfelen over welke tegels, gaan we ze vandaag eindelijk ophalen. Yes!


Omdat bij ons letterlijk alles, maar dan ook alles nooit in één keer goed gaat, zijn de tegels niet op voorraad. Ondanks een mailtje die ik nog had gestuurd :( Als alles goed gaat kan ik ze vrijdag uit mijn werk ophalen. We rijden gelijk nog even door naar Tiel voor wat shoppings voor de jongens.


Allebei krijgen ze een nieuwe paar nette sneakers en alvast wat goedkoper gympen voor de tennis. En we scoren ook twee wat dunnere truien met lange mouwen, daar had de oudste ook een flink gebrek aan. Blij met onze vondst rijden we naar huis.

Manlief vertrekt sinds lange tijd, we zitten weer in het normale ritme, voor een nachtje naar België. De jongens en ik rommelen lekker in en om het huis. Er komt nog gezellig een vriendinnetje van de jongens langs en kijken gezellig Eigen Huis en Tuin.

Zondag
Zoals alle zondagen start ik deze dag met een rondje hardlopen. Maar helaas verloopt het niet zo als geplant. Bij één kilometer stopt ik even omdat ik last heb van mijn voet. Ik loop nog door, maar drie kilometer is echt mooi geweest. Even een klein baal momentje na de 17 kilometer die ik vorige week in totaal liep.

Daarna lekker douchen en ons klaar maken voor vanmiddag. We hebben iets op het programma wat altijd leuk is. Maar eerst nog even lekker rommelen in huis. Met het zonnetje buiten en de jongens die lekker aan het tekenen zijn voel ik me de koning te rijk. Hier krijg ik nou echt energie van.


Rond twaalf uur is manlief weer thuis en om één uur komt oma en gaan we naar het open huis van mijn neef(je). Altijd super leuk om weer de hele familie te zien en bij te kletsen met ooms, tantes, neven en nichten. Later dan gepland gaan we naar huis en genieten we nog van onze zondag.

En zo sluiten we de eerste week al weer af, ongelofelijk hoe snel dat gaat. Het was in iedere geval een fijne week, waarin ik ook heb nagedacht en gepraat over mijn blog. Is het nog wel interessant en leuk om te volgen voor jullie als lezers? Ik ga er nog even een ei overleggen. Ik wil jullie in ieder geval heel erg graag bedanken voor het lezen en tot volgende week!

You May Also Like

6 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: