Week 37; Editen, Zelfgemaakte Pruimenjam, Not Amused en 3x Appelpop!

by - september 18, 2019

Leuk dat je weer meeleest met een nieuw weekoverzicht. Deze week mocht ik van mijn hobby mijn beroep maken en was ik ook nog eens genomineerd tot medewerker van het jaar. Deden we aan judo, gym én tennis en zagen we bekende artiesten tijdens Appelpop.


Maandag
Vandaag mijn parttime maandag en de kids lekker op school. Ik begin een uurtje in de sportschool, daarna van tien tot twaalf heel hard aan de slag in huis. Wasjes draaien, bedden verschonen, ramen zemen, ik moet me haasten om de jongens op tijd op te halen.


Van één tot drie ga ik hard aan de slag voor mijn blog, want ik vertel wel zo leuk in mijn Doelen en Duurzaam over mijn samenwerkingen, maar dan moet ik er wel wat voor doen natuurlijk. Dus ik probeer wat mooie foto's te maken voor het desbetreffende onderwerp.
Als de jongens uit school gaan we weer voor het eerst naar de fysio en daarna rijden we nog even langs mijn tante in haar groente- en fruitwinkel. Ik breng haar wat glazen potjes en flesjes en we nemen heerlijk vers fruit en groente mee. 


Dinsdag
Vandaag weer aan de arbeid na een heerlijk weekend. Ik neem mijn privélaptop mee, wat ik denk dat ik aan de bak moet vandaag. En ja hoor, bijna de hele dag ben ik bezig om het maken van een promotiefilmpje voor het management. Super leuk en een compliment natuurlijk voor het filmpje wat ik al eerder maakte.


Vandaag blijkt ook nog dat ik met twee andere collega's genomineerd was voor medewerker van het jaar, hoe grappig. Helaas niet geworden, maar degene die het wel is geworden heeft het ook echt verdient. Jullie begrijpen wel dat van mijn werk weinig komt vandaag, donderdag weer een dag ;) 

Woensdag
De bootcamp van vandaag gaat niet door, dus ik fiets even naar de sportschool om daar te knallen. Verder het gewone huishouden en ik wil gelijk even gebruik maken om een dikke vette shout out naar onze pakketbezorger van PostNL te doen. Natuurlijke heb ik en DHL-hart, maar onze pakketbezorger verdient echt een pluim.

Gisteren hadden we een belangrijk pakket gemist voor manlief zijn werk. Als ik om twaalf uur naar school loop, kies ik het zekere voor het onzekere en doe een briefje op de deur met het verzoek het bij de buren af te geven. Als we terug komen is het briefje wegen ik denk; 'Nee shit! Heeft iemand nou serieus dat briefje er af gerukt!?' Maar niet is minder waar, de bezorger heeft netje het briefje beantwoord en door de brievenbus gedaan. Topper!


Uit school heeft de jongste een kinderfeestje en ik rij met de oudste en een schoolgenootje naar de gym. 's Middags komt er een vriendinnetje langs, dus geen omkijken naar die oudste. Ik zet nog wat puntje op de 'I' voor het filmpje wat ik gisteren maakte (lees ik word plat geappt door mijn bazin) en ik ga nog op pad om het eerste rondje prijsjes op te halen voor de loterij van school.

's Avonds lekker vroeg in bad en daarna gaan we aan het huiswerk. Het is de bedoeling dat we vanaf nu op woensdagavond weer even wat dingen voor school doen. De meeste vriendjes uit de buurt zijn  toch naar de voetbal, dus gebruiken wij deze avond voor huiswerk en wat extra te oefeningen. De oudste heeft binnenkort een toets Engels en de jongste wil graag moeilijke keersommen doen.


Donderdag
Vandaag weer aan de arbeid en naar school. Op het werk weer bezig met een fijne uitzoekklus, samen met mijn maatje gaan we weer eens een keer de hoogte in, ik ben zo een bangeschijterd.


Uit het werk haal ik de collectebus op van de Nierstichting. Volgende week is het weer zo ver, maar heel eerlijk; ik ben op zijn zachts gezegd not amused. Het is echt superveel wat ik moet lopen en ook nog eens ver van huis. Ik begrijp dat er veel te weinig mensen zijn, maar omdat het gros van de Nederland er geen zin in heeft zijn degene die wel een steentje bij willen dragen extra de dupe. En in 'nee' zeggen ben ik ook geen held, dus kortom; volgende week de hele week onder de pannen.

Vrijdag
Vandaag nog een dagje aan de arbeid en manlief is thuis. Vandaag krijg ik mijn nieuwe laptop op het werk. Normaal kreeg ik altijd afdankertjes, maar voor het eerst in mijn carrière krijg ik gewoon een hele nieuwe. Ik kan er wel heel blij over doen, maar er moet gewoon hard op gewerkt worden hoor, meer niet ;)


Uit mijn werk haal ik de tegels op die we afgelopen zaterdag bestelden. Ik ben heel benieuwd hoe het gaat worden. Helaas weinig tijd de komende weken; manlief heeft een hele rare werkweek en ik ben druk met prijsjes ophalen, collecte lopen en de rest van de wereld pleasen. #FML.

Gelukkig is er ook nog goed nieuws; de oudste gaat officieel op tennis. Hij heeft een mooi racket gekregen en binnenkort gaan de echte lessen starten. Hij heeft er zin in. Manlief gaat 's avonds laat nog even met een vriend naar Appelpop voor het optreden van 'De Staat'.


Zaterdag
Vandaag starten we de dag beiden met hardlopen. Ik loop gelukkig weer vijf kilometer na het debacle van vorige week en manlief loopt er gewoon twaalf! Hoe knap, een mooie generale repetitie voor de Dam tot Dam-loop volgende week.

De jongens smullen van de zelfgemaakte pruimenjam die we kregen van de buurvrouw. Er gingen de afgelopen weken veel pruimen van ons over de schutting naar onze buurman en buurvrouw. Nu heeft de buurvrouw voor ons heerlijke pruimenjam gemaakt, hoe lief! Niet alleen de jongens smullen er van, maar ook wij vinden het heerlijk.


's Middags gaan we met vrienden naar Appelpop in Tiel. We treffen het met het weer en wat was het leuk! We zagen een optreden van Davina Michelle, wat kan die meid zingen zeg. De jongens hebben genoten, echt heel bijzonder om ze zo te zien.


Daarna hebben de jongens en ik een relax avondje en Martijn neemt om zeven uur de trein om voor de laatste keer een bezoekje te brengen aan Appelpop.

Zondag
Lekker een dagje niets, ik had gisteren al hard gelopen, dus ik heb echt een relaxt ochtendje. De jongens en ik gaan om elf uur op pad voor de Pokémon, omdat het communityday is. En we zijn niet de enige, overal komen we mensen tegen die ook op jacht zijn. ;)


Daarna nog even werken aan mijn blog en we kunnen het niet laten om even te kijken hoe de nieuwe tegels staan bij de keuken. Ik denk dat het wel mooi gaat worden. Fingers crossed.


Aan het eind van de middag rijden we nog even naar opa en oma die vandaag 47 jaar getrouwd zijn. '47 jaar!?' roept zei de jongste; 'Hoe oud zijn ze dan wel niet?' Hij beredeneert ook nog even hoe oud wij zullen zijn als we 47 jaar getrouwd zijn. Super grappig!

Het was een fijne week en we kijken een beetje op tegen volgende week; manlief heeft een hele vreemde werkweek en ik ben druk met een hoop 'verplichte' dingen :(  Waarschijnlijk loopt het allemaal wel los, maar toch. Volgende week lezen jullie hoe het ons is vergaan. Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: