We zijn terug!

by - september 04, 2019

We zijn terug mensen! We zijn terug van een heerlijke vakantie in Frankrijk en gaan er weer volle bak tegenaan. Leuk dat je weer terug bent op mijn blog om de avonturen van mij en mijn gezin op het gebied van financiën, duurzaamheid, sporten, gezond eten, creativiteit en interieur te volgen.


Ons experiment om voor het eerst met de tent twee weken weg te gaan met ook nog eens een tussenreis van 400 kilometer is zeer goed bevallen. De eerste camping, die we op het allerlaatste moment boekten omdat de kriebels voor de Franse kust toch weer opspeelden, was een cadeautje. We hadden zeer lage verwachtingen van deze camping, maar het was een leuke pittoreske camping in een prachtig gebied. Dus het was wel even wennen op de tweede commerciële camping, maar ook daar vonden we snel onze draai.

Nu dus weer terug en inmiddels zitten de jongens alweer twee dagen op school, heb ik er ook twee werkdagen opzitten en heeft Martijn er al anderhalve week opzitten. Ook al had hij nog even een leuke onderbreking waar we nog even een dagje strand pakten. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat er vanaf nu weer volop nieuwe artikelen op mijn blog komen.

Eindigden we voor zomerstop met de Doelen en Duurzaam van de maand juli, afgelopen zondag startten we ook weer met een Doelen en Duurzaam en wel van de maand augustus. Om precies te zijn dus één maand geen nieuwe artikelen geplaatst. En dat was best even fijn; die rust, maar ik heb ook wel weer een hoop nieuwe ideeën die ik met jullie wil delen. Natuurlijk ga ik jullie alles vertellen over onze vakantie en over de beslissingen die we maakten die onze financiën niet te goede kwamen.

Leuk dat je weer mee leest en ik hoop dat jullie ons blijven volgen. Mocht je suggesties hebben voor een leuk onderwerp, of zijn er dingen waar je meer van wil zien of over wil weten. Neem contact op via het contactformulier rechts in de sidebar, email of social media.

You May Also Like

4 Comments

  1. Leuk dat je weer terug bent! Fijn te horen dat de vakantie geslaagd was. Ik verheug me nu al op je artikelen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Welkom terug! Gezellig dat je er weer bent :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: