Week 47; Me-time, Plantnursery, Winnaars, Klussen en Pepernotentoernooi!

by - november 27, 2019

Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht; deze week begon lekker relaxed voor mij, maakte ik eindelijk een actiefoto van onze nieuwe tennis-ster, maakten we de laatste klus af in de keuken en deden we als gezin mee aan ons eerste tennistoernooi. 


Maandag
Vandaag is mijn parttime dag en dat is niet verkeerd na gisteren. Gelukkig voel ik me wel een stuk beter, alleen mijn energie is ver te zoeken. Maar dat geeft niet want zodra de jongens op school zijn, rij ik naar Meteren voor een heerlijke gezicht- en pedicure behandeling bij schoonheidssalon Marion.


Heerlijk zeg, hier wordt ik echt gelukkig van en kan het iedereen aanraden. 's Middags heb ik helaas een wat minder leuke afspraak bij de mondhygiëniste. Ik had me al voorbereid op het ergste omdat mijn tandarts mij doorstuurde voor mijn tandsteen. Ik moet zeggen dat het niet heel fijn was, maar achter af gezien, was het te doen.

Lees ook: Het weekoverzicht van vorige week.

Om drie uur lekker de jongens ophalen en we maken er nog een gezellig dag van. Zo creëer ik een plantennursery, waar al mijn baby's goed kunnen groeien. Helaas is het niet zo best afgelopen met mijn pilea baby's. Hopelijk gaan ze dit nog redden.


Dinsdag
Vandaag weer aan de arbeid en naar school. Na het werk haal ik de oudste op van de tennis en zoals altijd kijk ik nog een kwartiertje mee. Vandaag wordt hij voor het eerst de koning. Dit is een soort spel wat ze spelen en wie er als laatste nog in het veld staat heeft gewonnen, soms moet je ook een beetje geluk hebben ;)


Woensdag
Vandaag weer starten met een bootcamp, het is koud, maar beter dan de regen van vorige week.


Na de gym rijden we nog even langs een sportzaak bij ons in de stad. Deze gaat helaas stoppen, ik bestel nieuwe hardloopschoenen en koop twee mooie sportbroekjes voor de jongens. Thuis maak ik de eerste twee pakketjes in orde van de verkopen via marktplaats.


Donderdag
Vandaag weer aan de arbeid en naar school. Op het werk worden getrakteerd op bananenbrood door onze tijdelijke teamleider in opleiding. Die begrijpt het tenminste.


Vrijdag
Manlief vandaag thuis en ik nog een dagje aan de arbeid. Het wordt een leuke dag vandaag; we krijgen namelijk officieel te horen dat we als vestiging hebben gewonnen met de inzending van ons filmpje. In juli filmde en editte ik dit filmpje als een soort ludieke challenge binnen de Benelux.  Je kunt het filmpje vinden op mijn privé facebookpagina.


Ook wordt bekend gemaakt hoeveel de verkoop van de tweedehands spullen heeft op gebracht voor de stichting 'Post voor Kanjers'. We hebben gewoon in anderhalve week tijd 400 euro opgehaald. Echt heel veel geld en wat kunnen er zo een hoop kinderen blij gemaakt worden.


En nu denken jullie waarschijnlijk, wordt er ook nog gewerkt daar? Ja en vandaag was het ook nog best een drukke dag naast al deze leuke dingen ;) Na mijn werk haal ik nog even mijn nieuwe hardloopschoenen op die afgelopen woensdag bestelde. Nu maar hopen dat ze lekker lopen, dat zullen we zondag zien.

Zaterdag
Vandaag hebben we weer een klusdagje op de planning, we gaan een gedeelte van de muren schilderen in de keuken en de woonkamer. Het schilderen zelf is niet het probleem, maar ik vind de voorbereidingen altijd zo veel werk. Alles weghalen, plinten eraf, oneffenheden opschuren of opvullen, schoonmaken en dan ook nog afplakken.


Gelukkig is dit met zijn tweeën zo gepiept, dus zoals gepland zijn we nog geen halve dag bezig geweest en volgende week gaan we verder. In de keuken is het in ieder geval echt heel mooi geworden en vooral ook mijn idee met de schouw heeft goed uit gepakt


Deze kant van de keuken is nu helemaal af en daar ben ik heel bij mee. Alleen nog een beetje leuk aankleden en stijlen, maar dat komt later als de rest van de woonkamer ook af is.

Zondag
Vandaag mijn eerste rondje op mijn nieuwe schoenen. Altijd spannend, ik weet nog dat ik bij mijn vorige schoenen flinke blaren had, al is dat later wel goed gekomen gelukkig. Gelukkig is dat nu niet het geval en ik loop een lekker rondje van vijf kilometer en ook nog eens op een mooi tempo.


Na de lunch maken we ons op voor het eerste tennistoernooi. Manlief en de oudste doen mee met het pepernotentoernooi van de tennisvereniging waar de oudste sinds de zomer tennist. Het is een leuk opgezet toernooi en ook de jongste vermaakt zich goed.


En na een lange en later ook wel koude middag op de tennisbaan ploffen we lekker op de bank en doen we rest van de dag niets meer. Heel erg bedankt dat je weer mee hebt gelezen en tot volgende week.

You May Also Like

4 Comments

 1. Leuk geworden die kleur in de keuken.
  En heel goed, tijd voor jezelf nemen! Mag ook he!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt mooi geworden hoor, die schouw in de keuken! Werk jij dus op de di,do en vrijdag? Of heb je alleen de maandag vrij? Ik wil zelf ook graag de maandag vrij maar bij mijn nieuwe baan hebben ze liever dat ik voorlopig de vrijdag vrij neem, dat is handiger met inwerken. Liefst zou ik 3 dagen werken, maar ja, het is een fulltime baan en ik mag blij zijn dat ik 1 dag eraf mocht. Nou maar hopen dat ik het niet zo druk krijg dat alles van 39 uur in 32 uur gepropt moet worden..en wat knap dat je elke keer zo'n weekoverzicht kan bijhouden, ik ben bang dat ik dat heel snel zou vergeten en geen zin zou hebben, maar voor jezelf een geweldig leuk aandenken en archief én wij kunnen ook nog eens meegenieten :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je leuke reactie. Ik werk 20 uur verdeeld over 3 dagen. Van 9 tot 4 en dan werk ik altijd op dinsdag en donderdag en de ene weken werk ik dan de vrijdag en de andere week op maandag. Beetje ingewikkeld, maar hier in huis werkt het goed omdat mijn man nu nog een keer in de twee weken op vrijdag ouderschapsverlof heeft. En wat betreft de weekoverzichten en het bijhouden. Ik heb de laatste tijd veel nagedacht over het twee keer in de week bloggen, soms vind ik het erg veel en wil ik het gewoon niet meer, maar weet niet wat voor invulling er aan moet gaan geven. :)

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: