Doelen en Duurzaam November 2019

november 30, 2019

Vandaag starten we gelijk op de eerste dag van de nieuwe maand met een terugblik op november. Geen idee waarom; maar de maand is voor mijn gevoel om gevlogen. Naast dat we lekker klusten in de keuken en de woonkamer, was het eigenlijk maar een saaie maand.

Persoonlijk

 •  Fysieke Gezondheid; wat kan ik hier nog over zeggen, het blijft hetzelfde en het sinterklaassnoepgoed maakt het er niet beter op. Ik liep 22 kilometer hard. Dat is een stuk minder dan vorige maand, maar toch iedere zondag heerlijk gelopen. Ik zette gemiddeld 6718 stappen per dag, helaas weer geen 8000.
 • Mentale Gezondheid; gaat goed, we zitten in een relaxte flow, ook als gezin. Ik denk wel ontzettend veel na over mijn blog/bedrijfje. Ga ik het volgend jaar toch anders doen?
 • Werk; lekker bezig en we wonnen als site de challenge #togetherunstoppable. Het filmpje dat ik in juli maakten kun je zien op mijn privé facebookpagina of linkedin.
 • Minimaliseren; lekker opgeruimd, uitgezocht en het een en ander verkocht. Maar nog genoeg te doen. In december ben ik een paar dagen extra vrij, en omdat we er voor gekozen hebben dit jaar niet weg te gaan, wil ik dan een goede klapper maken.

Taxx Lifestyle/Blog

 • Bestellingen; helaas geen bestellingen deze maand in mijn webshop. Wel werd ik benaderd om één van de sponsors te zijn voor deze leuke give away-actie.
 • Unieke Bezoekers; deze maand bezochten 1473 unieke bezoekers mijn blog, gelijk aan vorige maand. Ook al weet ik dat ik vergeleken met vorige jaar een mooie stijging heb doorgemaakt; het zou fijn zijn om te blijven groeien.
 • Totale Omzet; deze maand kwam er een samenwerking online, waarvoor ik een product kreeg. Volgende maand staat er nog eentje op het programma.

  Financieel

  • Sparen; ondanks dat we een aanbetaling deden op en dure vakantie, behaalden we onze spaardoelen deze maand. Die aanbetaling sprokkelden we van ons lopende rekeningen. De spaarpotjes bleven dus lekker gevuld. 
  • Bitcoin; onze 0.0282 BTC is op dit moment (30/11/2019) € 191,89 waard, flink minder dan vorige maand. Ook al is dit allemaal winst, hij staat nu soms zo laag, dat ik bijna twijfel om weer wat te kopen. DISCLAIMER: Koop geen Bitcoin met geld wat je niet kan missen, hou altijd een buffer aan van een half jaar vaste lasten!
  • Boodschappenbudget; deze maand gaven we € 446,36 uit aan boodschappen. Mooi onder budget. Mede dankzij de cadeaukaarten van de Postcode loterij, die we via vrienden en familie binnen sprokkelden.
  • Tweedehandsverkoop; we verkochten voor € 27 aan tweedehands spullen.
  • Euroclix; deze maand verzamelden we 172 euroclix bij elkaar deze maand, een dieptepunt vergeleken met de afgelopen maanden. In totaal staan we nu op 1795 clix.

  Energieverbruik

  • Het lukte ons om tot 1 november geen verwarming aan te hebben, ironisch genoeg draaide de verwarming die dag wel gelijk op volle toeren aan. Er wordt dus weer flink gestookt en dat zie je dan ook flink in ons gasverbruik.

  Een rustige, relaxte bijna saaie maand dus, maar ook heel fijn. We zijn vooral heel blij dat we tijd hadden om verder te klussen in huis. Ondanks dat december altijd al een drukke maand is, hebben we ook nog eens ieder weekend een feestje. Ook hoop ik jullie in december via een apart artikel te vertellen hoe ik nu in het hele blog en bedrijfsgebeuren sta. Misschien moet het roer wel om. Bedankt voor het lezen en tot de volgende Doelen en Duurzaam.

  You Might Also Like

  1 reacties

  1. Hallo, seizoensgroeten aan al mijn vrienden daar, laat me weinig scheren over hoe mijn huwelijk werd hersteld met de hulp van een grote tovenaar genaamd Dr.Amiso. Ben Eva Lucas, uit Assen, Nederland. Na tien jaar trouwen begon mijn man me vreemd te gedragen, we hadden ruzie en een paar andere problemen met mijn man totdat hij uiteindelijk naar Texas verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Ik dacht dat mijn leven voorbij was, en dat van mijn kinderen dachten ze dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen maar sterk te zijn voor de kinderen, maar ik kon de pijn in mijn hart niet aan. Elke dag en nacht denk ik aan hem en wil altijd dat hij terugkomt, ik was echt verdrietig en had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en vond een website die suggereerde dat Dr.Amiso iemand kon helpen die ex-geliefde snel terug had. Dus ik vond dat ik het eens moest proberen, ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het, hij verzekerde me dat mijn man binnen 48 uur later bij me zou komen, mijn man belde me eigenlijk en zei: hij miste mij en mijn kinderen! Verrassend kwam hij die dag met enkele vrolijke cadeau-artikelen en verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen opdreef. Sindsdien hebben we een belofte gedaan om de wereld deze grote tovenaar en hengelbreker van alle soorten te laten weten, allemaal dankzij Dr. Amiso, ons huwelijk is sterker dan ooit tevoren geworden. Hij is zo sterk en krachtig, Dr. Amiso is echt een door God gezonden, die ik altijd zal bidden om lang te leven om zijn kinderen te helpen in tijden van moeilijkheden, als u hier bent en uw man is verhuisd naar een andere vrouw. Als je wilt trouwen met de liefhebber van je keuze of gezondheid en huwelijksproblemen, gevallen van kanker of echtscheiding, baanpromotie en succes, wil je ook in de wereld worden herkend, geef niet op, geen problemen helemaal stoppen met huilen, neem nu contact op met deze krachtige wizard. Hier is haar persoonlijke e-mailadres: herbalisthome01@gmail.com

   BeantwoordenVerwijderen

  Bekijk hier ons laatste vlog!

  Taxx Lifestyle

  Taxx Lifestyle
  Bekijk ook eens mijn andere blog of mijn webshop voor handgemaakte vintage slingers en woonaccessoires.

  Like ons op facebook