Week 45; Post voor Kanjers, Staking, Cupcakes, The Voice en Shoplog.

by - november 13, 2019

Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht; deze week kwamen we echt weer back on track en dat was heel fijn. We deden alles een beetje rondom huis, vertel ik jullie over een nieuw goed doel en hadden we het kneuterigste weekend ever.


Maandag
Mijn parttime dag en dat is fijn; eerst even lekker sporten. Omdat ik gisteren zo een last had van mijn benen na het hardlopen, besluit ik vandaag alleen even mijn armen en buik te trainen. Daarna flink de bezem door het huis. Alles waar ik de afgelopen week niet aan toe kwam, haal ik vandaag in en dat voelt goed.

's Middags heb ik stiekem nog een Raid van de Pokémon, als de jongens dit lezen gaan ze flippen. Maar zij moeten helaas gewoon naar school ;). Ik verwen mezelf sinds lange tijd weer eens met een Smoothiebowl, heerlijk!


Uit school komt er gezellig een vriendje mee en er wordt gezellig buiten gespeeld, heerlijk zoals een echte speelmiddag hoort te zijn.

Lees ook: Het weekoverzicht van vorige week!

Dinsdag
Vandaag weer aan de arbeid en ik vertrek met een tas vol spulletjes naar mijn werk. Daar staat namelijk een tafel klaar met allemaal spullen die worden verkocht voor het goede doel.


Het goede doel is 'Post voor Kanjers'. Een collega van ons rijdt iedere jaar op eigen kosten het hele land door voor deze stichting om als 'piet' zieke kinderen te bezoeken en hun een gezellige Sinterklaasfeest te geven. Wij als collega's verzamelen geld in voor de benzinekosten, strooigoed en misschien zelfs wel wat cadeautjes. De eerste twee dagen zijn al zeer geslaagd.


Net als gisteren kijk weer een webinar. Sjoukje van Profbloggers organiseert een week lang meerdere webinars om te leren over een goede online strategie. Helaas kan ik ze niet allemaal zien om dat ze ook 's ochtends gegeven worden. Maar ik probeer er wel zoveel mogelijk bij te zijn.

Woensdag
Vandaag staken de leraren en zijn de jongens een extra dagje vrij. Ze gaan gezellig mee naar de bootcamp, ze kunnen daar lekker spelen in een speeltuin, maar doen liever fanatiek mee.


's Middags gaan we gezellig cupcakes maken. Op mijn werk, uiteraard voor het goede doel waar ik dinsdag al over vertelde, kocht ik een hele grote doos met allerlei attributen om cupcakes te bakken.  Ik verdeelde het één en ander onder wat vrienden en we gingen zelf ook aan het bakken en versieren.


's Avonds ga ik sinds drie jaar weer eens naar een lesje Yin Yoga. Mijn lijf verlangde er al heel lang naar en nu vond ik een goede les bij mijn sportschool op de vroege woensdagavond. Heerlijk, wat heb ik dit gemist.

Donderdag
Het lijkt wel maandagochtend na zo een extra dagje vrij met zijn allen. We gaan weer naar school en aan de arbeid. Ik word benaderd door vanZussies of ik mee wil doen aan een Give-Away op hun site voor de aankomende feestdagen. Dat wil ik wel.


Zodra ik 's avonds thuis kom, maak ik het direct in orde en stuur een mooie Merry Xmas-slinger naar ze op. Uiteraard stuur ik mijn nieuwe visitekaartjes van studentendrukwerk mee, waar ik super blij mee ben. Hier over binnenkort meer.

Vrijdag
Manlief is vandaag thuis en ik rij bijtijds met zijn auto naar het werk. Jullie kennen het verhaal wel van 'ons bin zuinig', dus we buiten zijn auto altijd zoveel mogelijk uit. Als ik in de auto stap hangt er een lief briefje, te lief toch. ♥


Het wordt een gezellige werkdag en de mannen vermaken zich ook prima thuis met vriendjes en vriendinnetjes. 's Avonds kijken de jongens voor het eerst The Voice of Holland, uiteraard met de app erbij. Jaja, kleintjes worden groot!


Zaterdag
We hebben een rustig weekend voor de boeg en ik kijk er naar uit. Vandaag gaan mijn collega, de jongens en ik op bezoek bij vrienden/oud collega's. Zo leuk om ze weer te zien en te spreken en ook de jongens vonden het gezellig.

Thuis houden we het gezellig en relaxte nog even vast. Manlief maakt lekkere popcorn in onze nieuwe airfryer. Helaas lukt dit niet helemaal, dus ouderwets in de pan. Ik werk nog een aantal wasjes weg en maak ik de kalender voor volgend jaar vast in orde maak. Het voordeel van deze kalender is dat er nog een paar maanden van 2019 in zitten, dus ik hang hem gelijk op.


's Avonds zetten we de relaxte zaterdagmiddag lekker door en eten gezellig aan de kleine tafel met een aflevering van Eigen Huis en Tuin. Lekker kneuterig, ik hou er van !

Zondag
Ook vandaag geen verplichtingen, ik start met een rondje hardlopen en 's middags gaan we even shoppen in Nieuwegein voor de nodige dingen voor mezelf en de jongens.

Eerst gaan we wat bouwmarkten af om verder te gaan met onze keukenplannen, al hoewel we het nu beter onze woonkamerplannen kunnen noemen. Op zich is de keuken klaar, alleen de wanden moeten nog geschilderd worden. Maar omdat dat doorloopt naar de woonkamer, pakken we die gelijk mee.

De jongens zijn we al gauw kwijt, we vinden ze terug in één of ander kerstdecortje waar ze een beetje popiejopie zitten te doen.


Daarna rijden we nog even naar City Plaza, de jongens hebben allebei een paar goede winterschoenen nodig en ik ben nog op zoek naar een fijne en makkelijke winterjas De oude jas kan namelijk echt niet meer. Gelukkig slagen we alle drie en vinden de jongens ook nog een grappige kersttrui die beiden op het lijf geschreven is ;)


We sluiten af met een bezoekje aan de Mac en daarna lekker naar huis in bad en op de bank! Morgen weer aan de arbeid en naar school. En hopelijk wordt het net weer zo een kneuterig weekje als deze week. Oja, mochten jullie tips hebben voor popcorn in de airfryer? We horen het graag! Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

You May Also Like

4 Comments

 1. Ziet er zeker uit als een lekkere week. Geen tips voor de airfryer, die hebben we niet. Popcorn doe ik ook altijd ouderwets in een pannetje met een scheutje olie. Dat gevoel van nostalgie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig zo'n weekend. Wij hadden ook een rustig weekend en keken de dombo film op Disney met echte mensen. Ook leuk voor ons pubermeisje. De voice kijken we niet meer. Echt geen fan van lil kleIne.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh heerlijk zeg! Jammer van de The Voice, ik vind hem vrij mak in het programma, maar ik begrijp het wel.

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: