Week 50; Taart, Macbook Troubles, Dramaqueen, Bestellingen en Feest!

by - december 18, 2019

Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht, week 50 alweer, bijna weer een jaar voorbij als of het niets is. Deze week was een rustige week in aanloop naar een drukke week voor kerstvakantie.  Ik haalde iets heel doms uit met mijn Macbook, mocht twee bestellingen maken en hadden we een super gezellig en vooral laat feestje ♥.


Maandag
Vandaag aan de arbeid en naar school. 's Avonds fietsen de oudste en ik even naar de supermarkt om deze leuke prijs op van de Postcodeloterij. Ik vind de koektrommel erg leuk. Ondanks het logo op het deksel ben ik blij met deze aanwinst voor in onze gepimpte keuken.


Dinsdag
Ook vandaag weer een standaard dagje voor de boeg met school en werken. Op het werk krijgen we vandaag de taart voor het filmpje waarmee we de challenge #TogetherUnstoppable wonnen. Dit filmpje kun je overigens zien op mijn Linkedin-pagina, waar het gewoon al meer dan 4000 keer werd bekeken. Ongelofelijk! Dat is gewoon meer dan alle views naar onze filmpjes op ons You Tube-kanaal bij elkaar!


's Avonds ben ik zo lomp om thee over mijn laptop te gooien. In eerste instantie dacht ik dat het mee viel omdat het echt alleen over de hoek was en misschien een of twee toetsen. Helaas krijgt de Macbook uitvalverschijnselen van bepaalde hardware functies. Het zou toch niet....voor nu uitzetten, huilen en op zijn zijkant bij de verwarming zetten


Woensdag
Het drama met mijn Macbook laat me toch niet los. Ik heb me al voorgenomen om straks naar de reparateur te gaan. Maar wil toch even kijken hoe het met hem gesteld is. Ik start hem op in en helaas nog steeds hetzelfde. Ik wil toch nog even de nerd uit hangen en start hem op in de recovery modus.

Daar zie ik dat de WIFI-hardware nog wel in tact is.Wat een opluchting, nu alleen nog aan de gang krijgen. En als mij dat niet lukt, zal de reparateur dat vast wel kunnen. Ik sleutel nog wat om te kijken of ik zelf niet ergens iets kan doen. En ja hoor, het lukt me en na een herstart in de normale modus ben ik weer online. Deze dramaqueen kan weer verder met haar leven ;)

Lees ook: Het weekoverzicht van vorige week!

Mijn dag kan niet meer stuk en loop op wolken. Ik breng de jongens naar school, ga nog even door het huis heen en om tien voor negen fiets ik richting de bootcamp. Niks kan mijn dag meer verpesten, ook geen zware bootcamp.


Voor de rest een normale woensdagmiddag met gymmen, spelen en wat boodschapjes. 's Avonds lesje yoga en heerlijk op de bank met ofcourse mijn Macbook!

Donderdag
Laatste dagje werken voor deze week. Als ik bij mijn bureau aan kom zijn er twee verrassingen; er staat een leuke kerstcupcake gemaakt met de bakpakketten van SOS-kinderdorpen die we een paar weken geleden maakten. En er staat een heerlijk fles champagne van een leverancier. Lekker begin van de dag!


's Avonds werk ik aan een hele bijzondere bestelling in mijn webshop. Deze bestelling wordt dan ook omgezet naar een cadeautje. Binnenkort meer hoop ik.


Vrijdag
Lekker weekend die start met een uurtje trainen in de sportschool. Daarna even aan de slag in huis en 's middags is het tijd voor ontspanning. Met één kind op school en één kind dat uitspelen neem ik mijn kans schoon.

Afgelopen week kreeg ik het blad 'Genoeg' binnen dat ik won op het blog van het rijke wijf. Dus die ga ik eens lekker lezen met een kop thee erbij! Kijken op ik wat tips kan vinden voor mijn voornemens voor volgend jaar.


Zaterdag 
Ik start de dag met een rondje hardlopen, ik loop zeven kilometer door weer en wind. Voor mijn gevoel is dit al het derde weekend op rij dat het regent en waait of ligt het aan mij!? Maar goed je kan het maar weer op hebben zitten.

Daarna lekker douchen en nog even hard aan de slag in het huishouden. Ik verschoon de bedden van de jongens met de nieuwe dekbedovertrekken van Fortnite die de jongens kregen van Sinterklaas. Ze zijn er echt heel blij mee en kunnen niet wachten tot ze in bed liggen.


Helaas voor hun is dit iets later geworden dan gepland. 's Middags hebben we een gezellige kinderverjaardag die door gaat tot in de late uurtjes. Gelukkig vonden ze het zelf ook heel leuk en duiken ze nog net voor middernacht in hun heerlijke schone Fortnite-bedjes!

Zondag
Wat later en duffer dan normaal starten we de dag op. Gelukkig geen verplichtingen vandaag, maar wel hard aan de bak thuis. Zo mag ik nog een leuke bestelling maken voor mijn webshop.


De mannen gaan nog even bij opa en oma op bezoek. Daarna doen de jongste en ik nog even een lekker middagdutje en hangen we een beetje voor de televisie. Eind van de middag verdiep ik me nog even in de SEO-analyse die ik aan heb gevraagd bij Gabrielle van de SEO-school. Wat is er goed aan mijn blog? Wat is er niet goed? En wat kan ik verbeteren? Ik ben erg in twijfel hoe verder met mijn blog dus deze informatie is zo fijn.


Na het eten maken we de woonkamer klaar voor morgen. Als het goed is staat er morgen om negen uur een behanger voor de deur. Alles meubels van de muur af zo dat hij morgen zijn werk kan doen.


En zo sluiten we eigenlijk geen week af, maar bereiden we ons juist voor op een nieuwe drukke week. Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

You May Also Like

2 Comments

  1. Intensief weekje weer. Maar gelukkig een hoop leuke dingen. Ben benieuwd welk behang op de muur zit!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor je berichtje. Behang zie je volgende week ofcourse ;)

      Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: