Week 48; Kerstfreubels, Sushi & Wijn, Suprise, Klussen en Onverwachts Bezoek!

by - december 04, 2019

Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht. Deze week gingen we lekker door met het klussen in de woonkamer, maakten we een beginnetje aan de surprise, gingen we twee keer op sushi-date en was er een grote verrassing.


Maandag
Vandaag aan de arbeid en naar school. 's Avonds hebben we niets op de planning, dus we gaan nog even klussen. Terwijl de oudste zit te blokken voor zijn Engels, zagen wij even de plinten op maat. :)


Maar ondanks dat we weer lekker veroorloofd bezig zijn in ons huishouden van Jan Steen, mag het eindresultaat er zeker zijn.


Lees ook: Het weekoverzicht van vorige week!

Dinsdag
Vandaag loop ik met twee pietjes naar school en rijd door naar mijn werk. Uit het werk tref ik een niet zo fitte zoon aan, geen tennis vandaag. Wel is er een vreemde piet in huis geweest die stiekem de schoenen in de schoenenkast heeft gevuld.


Woensdag
Vandaag geen bootcamp, maar een freubel-ochtendje op school. We maken alvast de kerstpresentjes in orde voor de kerstvieringen. Het is nog ver weg, maar het kan maar vast gedaan zijn voor de drukke decembermaand.


's Middags naar de gym en ik ga nog even met de oudste op pad voor zijn surprisecadeau's voor school. 's Avonds nog lekker een lesje yoga, wat ik verleng met een lekker avondje vroeg naar bed. De mannen kijken toch voetbal.

Donderdag
Er is al een hoop gezelligheid in huis zo vroeg in de ochtend. De achterbuurjongens ontbijten gezellig mee en lopen mee naar school.


Na een fijne werkdag heb ik 's avonds een gezellige date met twee vriendinnen. We gaan sushi eten en nemen nog een afzakkertje in de plaatselijke kroeg. Een geslaagde avond en zeker voor herhaling vatbaar.


Vrijdag
Met toch wel een beetje dufheid van de wijntjes, start ik de dag met een uurtje sporten. Daarna log ik thuis in voor wat ondersteuning op mijn werk. Het is vandaag maandeinde en door afwezigheid en ziekte probeer ik een beetje te ondersteunen. Gelukkig valt het mee en verloopt alles redelijk soepel.


Rond drie uur klap ik alles weer dicht en ga nog even op pad voor de laatste Sinterklaascadeautjes. Dan is dat ook maar weer klaar. 's Avonds leggen we de eerste hand aan de surprise voor school. Manlief gaat met twee vrienden gezellig de stad in om sushi eten, hoezo toevallig ;)


Zaterdag
Vandaag weer een klusdag op de planning. De andere kant van de woonkamer wordt vandaag geschilderd en dan zijn we daar mooi klaar mee. Alleen nog een behanger vinden, dus als er iemand tips heeft.


Omdat de verfklus achteraf gezien meevalt gaan we nog even op pad voor behang. Ik had al behang bij de Gamma gevonden, maar heel eerlijk was dat het niet helemaal. We rijden even naar een speciaalzaak en daar vind ik precies wat ik echt graag wil. De rollen worden besteld.


Eind van de dag hebben we zelfs nog wat tijd om alvast een beginnetje te maken met de plinten. Helemaal top en mooi mee genomen, ik ben er blij mee.


Zondag
Vandaag start ik de dag zoals altijd met een rondje hardlopen. Ik loop lekker zeven kilometer op mijn nieuwe schoenen door een prachtig winters landschap!


's Middags hebben we een gezellig feestje in een café bij ons in de stad. Daar werd totaal onverwachts een bezoekje gebracht door Sint en Piet. Te leuk en te lief van degene die het georganiseerd heeft. ♥ 


Dit was het weer voor deze week, eigenlijk een hele mooie en fijne week waarin we een mooie slag maakten in de woonkamer en veel gezellige dingen deden. Bedankt voor het lezen en tot volgende week.

You May Also Like

2 Comments

  1. Oh haha, ik dacht even dat ik niet kon reageren maar ik moet helemaal naar onderen scrollen. Kan best zijn dat daardoor minder mensen reageren dan ze zouden willen.. ik kan ook vaak niet op WordPress sites reageren als ze bepaalde instellingen heb, dus sowieso lopen veel mensen volgens mij reacties mis. Wat een mooi behangetje met dat structuurtje, erg mooi. En knap dat jullie doorzette met dat opknappen van het huis, ik kan me er maar niet toe zetten. Er is al troep genoeg gedurende de dag om ook nog opgeruimd te worden denk ik dan, maar ja...zo komt er nooit wat van. Soms moet je ook gewoon een knop omzetten en doe je het ineens allemaal. Daar wacht ik nog even op ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. JA, ik moet kijken of ik dat reactieveld kan aanpassen, mijn handen jeuken trouwens om mijn hele blog aan te passen, maar ik weet nog niet hoe. Ik heb trouwens hetzelfde bij Wordpress sites, heel irritant is dat. En heel herkenbaar hoor van dat klussen, we hebben het ook echt in etappes gedaan. Zo dat we iedere week een dagje bezig waren met opruimen erbij. En nu moeten we dus nog behangen....of laten behangen ;) Bedankt voor je leuke reactie!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: