Vlogmarathon

by - december 27, 2019

De kerstdagen zitten er op en waarschijnlijk heb jij net als ik vandaag lekker een dagje extra vrij. En dan heb je ook nog een heel weekend voor de boeg, maar wat doe je dan met dit druilerige weer?


Natuurlijk lekker uitbuiken van het eten van afgelopen dagen. En dat doe je dus lekker op de bank met een vlogmarathon van onze vlogs! Hieronder deel ik de leukste en populairste video's op ons kanaal. Via deze link kom je op ons kanaal en kun je lekker alles achter elkaar kijken.

In mei 2018 gingen manlief en een maatje vissen in Frankrijk. De jongens en ik hielden een videodagboek bij voor papa. Maar de mannen filmden ook hun avonturen in Frankrijk inclusief overstromingen.VLOG #12 Zomervakantie in Frankrijk! 2017
In deze video nemen we jullie mee naar onze vakantie in Corcieux in de Vogezen in Frankrijk van afgelopen zomer. Wat hebben we genoten en wat was het prachtig! Dit gebied heeft onze harten veroverd.MAKE OVER VIDEO #1 Hal & Overloop
In deze video laat ik jullie zien hoe onze hal en overloop is geworden na een kleine make over. Trots op het resultaat en deze make over was het voortouw om aan de slag te gaan met de rest van het huis.


Vond je het nou leuk om deze video's te bekijken, abonneer je dan op ons kanaal!

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: