Dankbaar 2019

by - december 29, 2019

Het einde van het jaar 2019 nadert, dus tijd om terug te blikken. Vandaag deel ik met jullie de mooiste ervaringen die we mochten ervaren dit jaar. Van Amsterdam tot Metz, van verjaardagen tot afscheid, het komt allemaal voorbij.
Nadat ik vorige week het artikel schreef over mijn struggles wat betreft het bloggen en vooral de tijd die daar in gaat zitten. Dacht ik dat ik nog wel even de laatste twee weken van 2019 iedere dag een post te plaatsen op de social media voor alles waar we dankbaar voor zijn. Nou niet dus....tijdens het plannen van de eerste post kwam het besef; denk aan je nieuwe voornemen. Dus vandaag deel ik alles in één keer met jullie:


In maart werden onze jongens alweer tien en zeven jaar oud. Waar blijft de tijd!? Ongelofelijk, maar wat hebben we het leuk en wat doen ze het goed. Dankbaar voor en trots op hen allebei.


Een weekje na het feestgedruis van de jongens mochten manlief en ik in het appartement van een kennis midden in de Jordaan in Amsterdam. Wat een geweldig ervaring. Vanuit het appartement door kruisten we te voet heel Amsterdam, met o.a. een bezoek aan het Paleis op de Dam en heel veel lekker eten.


Al weer heel wat jaartjes op rij zijn we tijdens de Pinksteren te vinden op camping Het Grote Bos in Doorn. Met vier gezinnen, dit jaar zelfs vijf en misschien volgend jaar wel zes is het een gezellige boel. En vooral voor de kinderen is het een geweldige en rijke ervaring.


In juni gaven we een barbecue voor vrienden, gewoon zomaar, maar ook weer niet ;) Het werd een hele gezellige avond die tot in de late uurtjes door ging. Dankbaar voor deze lieve en gezellige mensen.


In juli namen we afscheid van Snoes, onze allerliefste kater die 16 jaar bij ons mocht zijn. Natuurlijk schreef ik een prachtig eerbetoon op mijn blog. Want als iemand dat verdiende was hij het wel. Dankbaar voor zijn aanwezigheid binnen onze gezin en vooral ook dat hij daar zo lang een onderdeel van mocht zijn.


Eind juli maakte ik samen met mijn collega's een promotiefilmpje ter gelegenheid van de challenge #togetherunstoppable binnen DHL Supply Chain Benelux. Naar aanleiding van deze productie mocht ik ook nog het filmpje maken voor de directie van onze Business Unit. En als klap op de vuurpijl won onze site ook nog eens de challenge. Dankbaar voor de kansen en uitdagingen.


Deze zomer gingen we voor het eerst op zomervakantie met onze tent. Twee weken lang met zelfs een opbreek-verhuis-dagje verbleven we in het mooie Frankrijk. Dankbaar dat we al deze mooie ervaringen met onze jongens kunnen delen.


In oktober mochten de oudste en ik naar een show van Martin Garrix tijdens het Amsterdam Dance Event. Via een samenwerking tussen D.H.L., Dr. Oetker en SOS-kinderdorpen mochten we op het Relations-deck genieten van een geweldige show. Een overweldigende ervaring waar we nu nog vaak aan terug denken en herinnerd aan worden.


Natuurlijk mag mijn blog niet ontbreken. Ondanks dat het me soms een beetje te veel wordt bracht 2019 wel de eerste echte roem. Zo had ik zes samenwerkingen op mijn blog, waarvan twee betaald en vier barterdeals. Daarnaast had ik ook mijn allereerste blogevent te pakken, een super leuke ervaring die ze me niet meer afnemen. Hoe het in de toekomst ook zal gaan lopen met mijn blog, 2019 was mijn jaar.


En dan hebben we nog mijn webshop, waar ik voor 2020 wilde plannen me heb. Ik hoop dan ook van harte dat ik ze waar kan maken. Terugkijkend op 2019 ben ik dankbaar voor alle leuke bestellingen en vooral ook de inspiratie die sommige klanten juist aan mij geven door middel van hun bestellingen.

Ik hoop dat er voor jullie ook kunnen terug kijken op een fijn jaar met mooie dingen waar je dankbaar voor mag zijn. Zo niet, dan hoop ik dat je 2019 snel kan afsluiten en het nieuwe jaar met positief kan beginnen. 

You May Also Like

1 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: