Professionele Visitekaartjes

by - december 08, 2019

Eindelijk heb ik ze; professionele visitekaartjes! Ja, ik was zo een type die ze altijd zelf maakte. En dat zijn er al heel wat geweest de afgelopen jaren. Nieuw logootje betekende gelijk een nieuw visitekaartje. Ik ontwierp ze zelf en printte ze ook zelf uit, snijmachine er bij en je hebt mooie kaartjes. Al hoewel.....


In 2014 verzon ik de naam Taxx Lifstyle, sinds 2003 blogde ik al via de naam Tax Breddels en ooit had ik daarbij nog een interieurblog met de naam Nostalchique. Stil gezeten heb ik nooit. Daar hoorde ook hele veel verschillende visitekaartjes bij die ik stuk voor stuk zelf maakte en uitprintte op karton.


Professionele Visitekaartjes

Toen ik afgelopen mei mijn allereerste blogevent had, maakte ik speciaal voor deze gelegenheid nieuwe kaartjes, je wil toch graag goed voor de dag komen. Wat meer gericht op mijn blog in plaats van mijn webshop of een combi van mijn webshop en blog. Maar heel eerlijk was het verschil toch wel te zien met die andere meiden en hun professionele visitekaartjes.

Afgelopen september kreeg ik een aanbieding van studentendrukwerk.nl en ontwierp ik op hun website voor het eerst in mijn leven professionele visitekaartjes. En omdat ik nu voor het eerst in de gelegenheid was om ze dubbelzijdig te laten printen, dit lukt zelf namelijk nooit, pakte ik mijn kans schoon.


De ene kant van het kaartje werd het visitekaartje voor mijn webshop en de andere kant voor mijn blog. Ik heb ze al een keer toe mogen voegen aan een bestelling en zo hoop ik dat de mensen die een bestelling plaatsen in mijn webshop, ook getriggerd worden om een kijkje te nemen in ons gezinsleven.


Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat. Ze hebben een mooie drukkwaliteit en ook het papier is van een mooie dikke kwaliteit. Ze zijn absoluut niet duur en zeker betaalbaar voor de kleinere of beginnende ondernemer. En het allerbelangrijkste; ze hebben de professionele uitstraling die ik zo graag wilde. Kom maar op met die nieuwe events, ik ben er klaar voor ;)

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

You May Also Like

2 Comments

  1. Ziet er professioneel uit. Onze zoon heeft ook goede ervaringen met studentdrukwerk.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel! ik ben er ook erg blij mee. Toch grappig dat zo een site waar je zelf niet snel mee aan de slag zou gaan, je zo een goede ervaring kan geven.

      Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: