Week 2; Opstarten, In de krant, Eerste Nieuwsbrief, Sale en Mijn Eigen Fotostudio!

by - januari 15, 2020

Leuk dat je weer mee leest met een nieuw weekoverzicht; deze week gingen we allemaal weer naar school en aan het werk. Verstuurde ik de allereerste nieuwsbrief, stond manlief in de krant en was het eigenlijk een heerlijk rustig weekje.


Maandag
Vandaag begint het normale leven weer. Ik was al aan het werk, maar vandaag gaan manlief en de jongens ook weer aan de bak. En dat is helemaal niet erg na twee weken lanterfanten ;) Wat later in de ochtend komen er van meerdere kanten berichtjes binnen. Manlief en zijn hardloopmaatje staan in de krant ter gelegenheid van de Meentcross van gisteren.


Vandaag is het een bijzondere en spannende dag, want mijn eerste nieuwsbrief gaat er uit. Super spannend, want ik ben nog niet helemaal thuis in de nieuwsbrieven en het ontwerpen er van. Ik hoop dat hij goed is ontvangen door jullie.


Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in via deze link.

Lees ook: Het weekoverzicht van vorige week!

Dinsdag
We komen steeds verder in het gareel, de tennislessen van de oudste starten weer en het is net of de twee weken vakantie alweer vergeten zijn.


Woensdag
Heerlijk dagje die start met een bootcamp, heerlijk om weer buiten bezig te zijn. 's Middags ben ik spontaan een uurtje kinderloos en breng ik een bezoekje aan de kringloop. Tevergeefs, want er was niet echt iets waar ik enthousiast van werd.

Wel kreeg ik nog een leuke bestelling binnen van de WE. Alles gekocht in de uitverkoop; voor de oudste bestelde ik twee truien en voor mezelf had ik een leuke top gezien. En omdat het 'vier halen drie betalen' was, nam ik er nog een leuk bloesje blij.


Helemaal happy met mijn aankopen en vanaf nu de hand op de knip ;)


Donderdag
's Ochtends dek ik de tafel voor vier kleine mannen, de achterbuurjongens komen gezellig ontbijten en lopen mee naar school.


Ik ga door naar mijn werk, waar het een rommelig dagje is. Niet perse vervelend, maar ik zit er ook niet helemaal lekker in. Gelukkig heb ik vanavond weekend!

Vrijdag
De dag begint met een uurtje sporten in de sportschool. Ik had best wat spierpijn van de bootcamp van afgelopen woensdag, dus die gaan we er even uit trainen. Daarna lekker thuis aan de slag.

's Middags werk ik mijn nieuwe agenda voor 2020 bij. Ik was er al in begonnen, maar nu even alles goed invullen. Echt een aanrader deze agenda; aan de ene kant heb je een weekplanner en daarnaast een notitieblad. Ik heb al heel wat agenda's en planners gehad, maar deze simpele agenda is echt mijn favoriet.


Zaterdag
We hebben een rustig weekend voor de boeg en dat mag ook best, want de volgende twee weekenden zitten letterlijk volgepropt met afspraken, feestjes en partijen. Manlief moet vandaag een extra dagje werken en de jongens en ik zijn lekker thuis.

Maar hoe fijn is het als papa ook weer thuis is om lekker weekend te vieren, als is het wat later dan normaal.


Zondag
Ook vandaag weer een relaxdagje op het programma. Manlief en ik gaan beiden hardlopen en verder doen we lekker rustig aan. Wasje opvouwen, boodschapjes doen en lekker buitenspelen.

Ik ga aan de slag met de spulletjes die binnenkort in mijn webshop komen. Ik creëer een mini-studio om alles mooi op de foto te krijgen. Binnenkort meer......


En dat was het weer voor deze week in een soort van nieuwe stijl, waar ik zelf nog een beetje aan moet wennen. Ik ben snel geneigd om veel te vertellen, maar misschien totaal overbodig en niet interessant voor jullie, dus dit is een beetje een ingekorte versie. Ben benieuwd wat jullie er van vinden en vooral ik hoe lang ik dit vol ga houden zonder gelijk weer in mijn oude patroon te vallen.

Heel erg bedankt voor het lezen en tot volgende week!

You May Also Like

2 Comments

  1. Leuk verslag! Was voor jullie allemaal een sportieve week. Ben benieuwd naar de nieuwe spullen in je webshop. Fijne week gewenst :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: