Week 3; Nieuwe Eettafel, Scholenjacht, Feestje en Vrienden van Amstel Live!

by - januari 22, 2020

Leuk dat je weer meeleest met een nieuw weekoverzicht; deze week gingen we verder met ons interieur, brak er een hele nieuwe fase aan en hadden we een heel druk maar vooral gezellig weekend!


Maandag
Om kwart voor acht krijgen we een bericht van school dat de oudste vandaag vrij is omdat de juf ziek is. Gelukkig is het mijn parttime dag, maar het is wel even schakelen. Hij is oud genoeg om even alleen te blijven, dus as usual begin ik mijn dag gewoon lekker in de sportschool.

Lees ook: Het weekoverzicht van vorige week!

Daarna snel naar huis om toch lekker thuis te zijn. Inmiddels is er een vriendinnetje gearriveerd dus ik speel zelf maar even voor juf. Samen oefenen voor de topo- en aardrijkskundetoetsen. Daarna maak ik een gezonde smoothie voor hen en dan mogen ze lekker gamen.


's Middag fiets ik naar de kapper. Ik krijg gelijk een lesje haren krullen met de stijltang, maar je weet hoe dat gaat met kappers . Je krijgt het thuis nooit zo als bij de kapper ;)


Dinsdag
Vandaag weer aan de arbeid na een beetje gekke dag gisteren. Je krijgt toch niet alles gedaan dan als iedereen wel gewoon op school zit. En deze dag begint ook vreemd, want voor ik ga werken wordt onze nieuwe tafel geleverd. Het liefst zou ik hem gelijk open maken en in elkaar willen zetten. Maar ik moet echt gaan., anders kom ik te laat.

Twee gelukjes vandaag; manlief is in de buurt van de Ikea aan het werk en haalt gelijk een nieuwe lamp voor boven de nieuw geleverde eettafel. En hij is ook nog eens vroeg thuis. Samen met de jongens zet hij alvast de nieuwe tafel in elkaar, wat een toppers.


Zodra ik thuis ben ga ik natuurlijk gelijk aan de slag met de rest. Oude tafel weg, lampen er af en nieuwe lamp er op. Ook al hangt hij nog op de oud plek van de oude lampen. Ik ben nu al tevreden!


Als de oudste terug is van de tennis weet hij niet wat hij ziet, in een uur tijd een hele andere woonkamer.

Woensdag
Samen met de jongens eet ik mijn ontbijtje aan de nieuwe eettafel. Wat een feest!


Daarna door naar een fijne (not) bootcamp in de storm. Heerlijk om op deze manier uit te waaien, maar het was een pittig lesje. Ook wil ik jullie dit nog even laten zien.


Hoe hard moet je je best doen om zo een bankje totaal te laten verdwijnen. Dat gebeurd echt niet als je er alleen een rotje of een vuurpijl op gooit, daar moet je echt wel flink je best voor doen om zo een bankje echt vlam te laten vatten. Zoals je al kon lezen in dit gastblog mogen ze deze raddraaiers echt aanpakken.

Verder een woensdagmiddag 'as usual' met de gymles, een vriendje mee en lekker spelen. Ik sluit de dag af met een ontspannen lesje yoga.

Donderdag
Weer een normale werk- en schooldag. Het voordeel is dat manlief thuis werkt, dus ik kan lekker op tijd naar mijn werk. Na mijn werk ga ik tevergeefs nog even op stoelenjacht en om acht uur meld ik mij op school voor een Ouderraad-vergadering.


Vrijdag
Er staat een druk weekend voor de deur. Ik ga een dagje werk en na het werk komen we met zijn vieren bij de tandarts bij elkaar voor de half jaarlijkse controle. Gelukkig slagen de jongens met vlag en wimpel. Bij ons worden er foto's gemaakt en ik blijk een lekkende vulling te hebben. Waarschijnlijk krijgen we wel iets vergoed, maar dit is de eerste aanslag op ons Zorg-budget.

Daarna gooi ik de oudste af bij een kinderfeestje, waar ik hem na afloop weer op haal en we aansluitend een oriënterend bezoekje brengen aan een school voor het voortgezet onderwijs.

Zomer 2009, de oudste was toen drie maanden oud, reed ik met een stel vriendinnen naar Groningen voor het vrijgezellenfeest van een vriendin. Ik denk dat we tijdens deze autorit de hit 'When love takes over' van David Guetta en Kelly Rowland wel tien keer hebben gedraaid. Nu tien en half jaar later rijd ik met mijn oudste zoon met dat zelfde liedje op de radio naar de 'grote' school. Of ik één keer met mijn ogen knipperde tussen deze twee momenten, ik kan het niet bevatten.

Een nieuwe fase dus! Gelukkig hebben we nog een heel jaar, maar we maken graag alvast gebruik van de open dagen om een kijkje te nemen. Om negen uur ploffen we eindelijk op de bank voor een avondje the Voice of Holland.


Zaterdag
Yeah! Eindelijk heb ik een beginnetje gemaakt met het plaatsen van de vintage spulletjes in mijn webshop. Misschien zit er wat voor je bij, via deze link kom je direct bij de nieuwe spulletjes.


Na de lunch vertrekken we naar Beusichem. Opa is vandaag 71 jaar geworden en dat vieren we met familie en vrienden.

Zondag
Vandaag is de dag waar we al een jaar naar uitkijken. Vanavond gaan we namelijk naar de Vrienden van Amstel Live. Een jaar geleden bestelden we deze kaarten en vandaag is het zo ver. Om half drie vertrekken we met vrienden richting Rotterdam naar hotel Bruno.


Omdat we een VIP-arrangement hadden geboekt worden we al vroeg verwacht in de Ahoy. Dus we kleden ons om, doen nog een drankje en gaan met de metro richting de Ahoy. Waar we eerst ontvangen worden in een gezellig ruimte met allemaal standjes met heerlijk eten.


Rond half acht worden we naar de zaal begeleid en kan de show beginnen. Het werd een onvergetelijke avond. Misschien hebben jullie het gevolgd via mijn stories of mijn verhaal. Ik zal er nog een apart blogartikel schrijven over deze avond.


Onze week eindigt dus in de Ahoy bij een afterparty van de Vrienden van Amstel Live. Het was een drukke maar fijne week. En ik zit weer lekker in mijn oude patroon wat betreft het maken van mijn weekoverzichten ;) Bedankt voor het lezen en tot volgende week.

You May Also Like

2 Comments

  1. Dat gevoel van "twee keer knipperen met je ogen" herken ik! En wat een leuke tafel. De afsluiting van je week was volgens mij zeer geslaagd!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die was zeker zeer geslaagd ;) Ook erg blij met de nieuwe tafel, nu nog stoelen vinden. Bedankt voor je reactie.

      Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: