Doelen en Duurzaam December 2019

by - januari 05, 2020

Tijd voor de Doelen en Duurzaam van december. De laatste maand van het jaar 2019. Het was een drukke, maar gezellige maand met natuurlijk veel eten en drinken. Mijn webshop had zijn beste maand en verder kabbelde alles een beetje voort.


Image by Mandy Fontana from Pixabay.

Persoonlijk

 •  Fysieke Gezondheid; lekker gesport, maar vooral lekker gegeten ;) Ik liep 35 kilometer hard, gelukkig weer een stuk meer dan vorige maand. Ik zette gemiddeld 7191 stappen per dag, meer als vorige maand, maar helaas geen 8000.
 • Mentale Gezondheid; beetje ups en downs. Super leuke en gezellige dingen gedaan in december, maar ook twijfels over mijn lichaam die me soms in de steek laat. Daarnaast blij dat ik dit artikel schreef, waar ik ontzettend lieve en leuke reacties op kreeg.
 • Werk; gaat prima. Lekker druk, goede beoordeling en prima naar mijn zin.
 • Minimaliseren; wel het één en ander opgeruimd, maar minder dan ik had gehoopt. Vooral in de kerstvakantie heb ik een hoop tijd laten liggen. 

Taxx Lifestyle/Blog

 • Bestellingen; ik mocht deze maand zes bestellingen maken voor mijn webshop. Heel erg blij mee! Hopelijk kan ik dit in 2020 vasthouden.
 • Unieke Bezoekers; deze maand bezochten 1382 unieke bezoekers mijn blog. Zoals ik al eerder schreef zit hier een beetje de klad in. Ik weet ook niet zo goed hoe ik meer lezers naar mijn blog kan trekken. Ik denk ook dat mijn nieuwe plannen geen groei meer zal opleveren. Iets om goed over na te denken.
 • Totale Omzet; zes mooie bestellingen dus en een superleuke samenwerking, waarvoor ik een product kreeg. 

  Financieel

  • Sparen; we spaarden ons vast spaarbedrag plus een extraatje. Aan de andere kant was er een leegloop, want deze maand betaalden we onze jaarlijkse zorgpremie voor 2020 in één keer. Het jaar 2020 zal in het teken staan van sparen en alle spaarpotjes weer aanvullen. Al zal dat spaargeld niet veel opleveren, zekerheid is toch fijn.
  • Bitcoinonze 0.0282 BTC is op dit moment (01/01/2020) € 182,01 waard, weer wat minder dan vorige maand. DISCLAIMER: Koop geen Bitcoin met geld wat je niet kan missen, hou altijd een buffer aan van een half jaar vaste lasten!
  • Boodschappenbudget; deze maand gaven we € 403,10 uit aan boodschappen, mooi onder budget. Ik denk toch dat ons wekelijks bezoekje aan de Lidl hier aan bijdraagt.
  • Tweedehandsverkoop; we verkochten voor € 26,05 aan tweedehands spullen.
  • Euroclix; deze maand verzamelden we 549 euroclix bij elkaar, niet heel veel eerlijk gezegd. In totaal staan we nu op 2344 clix.

  Energieverbruik

  • December en januari zijn altijd de duurste maanden qua stroom- en gasverbruik. Maar ik denk dat we het redelijk goed gedaan hebben. Dit jaar sinds tijden niet een paar dagen weg in december, dus lekker door gestookt.


  Dat was het voor de maand december. Volgende week zal ik de resultaten delen van heel 2019 en vertel ik of ik mijn doelen voor 2019 heb behaald. Bedankt voor het lezen en tot de volgende Doelen en Duurzaam.

  You May Also Like

  3 Comments

  1. Wat fijn dat december een goede maand was voor je webshop! En ik vind dat jullie gasverbruik echt zeer laag is. Hoe krijgen jullie dat voor elkaar?

   BeantwoordenVerwijderen
   Reacties
   1. Ja dat weet ik dus niet. Op de een of andere manier is ons stroomverbruik een stuk hoger dan die van jullie en daar en tegen is jullie gasverbruik weer een stuk hoger dan de onze ;) We douchen sowieso niet iedere dag. Hebben een vrij niet huis van 8 jaar oud, tussenwoning. Boven nooit verwarming aan behalve in de badmaker. Verwarming overdag op 19 en's avonds op 20. Eigenlijk wel de normale dingen.

    Verwijderen
   2. Opvallend inderdaad! Wij douchen wel iedere dag (en ook wel vrij uitgebreid qua tijd) echter is relatief gezien niet veel. Onze woning is inderdaad wel wat ouder.

    Verwijderen

  Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: