Week 4; Bijkomen, Voetbalplaatjes, Laatste Aangifte, Opruimen en Inspiratie!

by - januari 29, 2020

Leuk dat je weer meeleest met een nieuw weekoverzicht; deze week kwamen we bij van het drukke weekend, hoefde ik lekker maar twee dagen te werken, deed ik mijn allerlaatste btw-aangifte, ging de jongste aan de slag met de voetbalplaatjes en werd er na een inspirerend open huis lekker opgeruimd.


Maandag
We worden wakker in Rotterdam met, ik wil niet zeggen kater, maar lekker fit is anders ;) We verlaten het hotel. En ik wil dit hotel echt even als super tip geven. De locatie is perfect, de kwaliteit is goed en de prijs is nog beter! Dus ben ooit op zoek naar het perfecte budgethotel in Rotterdam, ga dan naar Roommate hotel Bruno.

Roommate Bruno

Het was een mooi feestje die we afsluiten met een heerlijk ontbijt, oké bijna lunch, in Hotel New York. Daarna lekker naar huis en om drie uur halen we samen de jongens van school. Jullie snappen wel dat er weinig wordt gedaan. De jongens mogen lekker gamen zodat papa en mama nog een beetje bij kunnen komen.

Lees ook: Het weekoverzicht van vorige week!

Dinsdag
Vandaag is alles weer lekker normaal. Naar school en aan de arbeid en ik voel meer weer topfit ;) Het is een fijne werkdag en omdat ik me weer helemaal fit voel, ga ik daarna nog even lekker ruimen thuis. Ik plak zelfs alle kaarten in van de afgelopen periode voor ik de oudste op haal bij de tennis. Goed bezig al zeg ik het zelf!

Kaarten in plakken

Woensdag
Vandaag weer lekker aan de bootcamp ondanks de kou. Op zich valt het wel mee, maar de push ups op de ijskoude tegels hakken er lekker in. Het is in ieder geval weer een fijne bootcamp.

Bootcamp

De middag verloopt als normaal; gymmen en lekker spelen. Manlief gaat 's avonds met vrienden naar de Arena om een potje voetbal te kijken. Het is de KNVB-beker wedstrijd Ajax - Spakenburg die eindigt met 7-0.

Arena

Donderdag
Vandaag weer aan de arbeid en naar school. 's Avonds doe ik mijn allerlaatste btw-aangifte, vanaf nu maak ik gebruik van de nieuw KOR. Op de één of andere manier heb ik er flink tegen aan zitten hikken deze keer, maar natuurlijk is het weer zo gepiept.

Allerlaatste BTW aangifte

Vrijdag
Ik heb gewoon alweer weekend, hoe lekker is dat. We beginnen in de sportschool, waarna ik aansluitend op cadeautjesjacht ga. Het cadeauseizoen is weer geopend, want er staan aardig wat verjaardagen en kinderfeestjes op het programma.


's Middags gaat de jongste helemaal alleen naar de Albert Heijn om eindelijk een voetbalboek te halen. Hij komt terug met het boek en een flinke stapel plaatjes, die hij nog even scoorde van wat mensen die voor hem stonden bij de kassa. Zodra de oudste ook uit school is, gaan ze lekker plakken.

AH Voetbalplaatjes

Eind van de middag brengen we net als vorige week een bezoekje aan een school voor het voortgezet-onderwijs. Bij ons in de stad zijn er twee, dus ook hier gaan we even sfeerproeven.

Zaterdag
Vandaag start ik de dag met hardlopen. Ik heb me voorgenomen om de komende tijd alleen maar afstanden van vijf kilometer te lopen. Ik merk gewoon als ik meer loop, dat mijn hele dag naar de gallemiezen is en dat vind ik zo zonde van mijn tijd. Dus vijf kilometer is fijn en daarna lekker douchen.

's Middags hebben we een gezellige kinderverjaardag op het programma. Voor die tijd rijden we nog even naar Tiel voor wat broeken voor de oudste. Ineens zie je dan die broeken weer vijf centimeter boven zijn enkel hangen. Gelukkig slagen we altijd heel goed bij deze winkel.

Bij de ANWB-winkel, waar manlief toevallig even moet zijn, scoren we nog een mooie handbagage koffer met gewoon 40% korting. Ik word er blij van en die kan mooi mee op onze reis. Het shoppen is geslaagd en nu door naar het gezellige feestje.

We, ANWB, HenM

Zondag
Het zijn de mooiste zondagochtenden; als je niet hoeft hard te lopen om dat je gisteren al bent geweest ;) Dus lekker relaxen en rommelen in huis. Om elf uur lopen we naar een open huis van kennissen. Ik maakte voor hun een mini-pakketje om hun nieuwbouwtuintje een beetje op te fleuren met planten en vogels. Echt een tip: deze leuke kist om mini komkommers en tomaatjes te kweken vond ik bij de Action #nospon.

Action Kweekkistje

's Middags gaan we nog even op stoelenjacht en hakken eindelijk de knoop door. We hadden al iets op het oog en na deze jacht gaan die het worden. Eenmaal thuis bestellen we de stoelen en ik hoop jullie ze volgende week te kunnen laten zien.

Als we weer thuis zijn gaan we nog even een uurtje aan slag op zolder. Ruimen, ruimen en nog eens ruimen. Geïnspireerd door het prachtige nette open huis van vanochtend, wordt er weer een hoop weg gegooid. Heerlijk, ik word er een gelukkig mens van.

En dit was het weer voor deze week, een fijne, rustige week met aansluitend een gezellig weekend! Bedankt voor het lezen en tot volgende week.

You May Also Like

1 Comments

  1. Bootcampen in de kou, bikkel! Wat een leuk en origineel cadeau zeg :) Ik ben benieuwd naar de stoelen.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: