Drukwerk Nodig?

by - april 26, 2020

Ieder bedrijf heeft mooi drukwerk nodig, of het nu een klein of groot bedrijf is. Dat je niet hoeft te beknibbelen op een paar euro werd maar weer eens bewezen afgelopen week. Het scheelt niet alleen een hoop tijd en frustratie, maar je krijgt er ook nog eens een gelukkig gezin van. ;)


Sinds een jaar of vijf ben ik semi-serieus bezig met mijn webshop en blog. Zoals jullie weten blijft het een beetje hobbymatig en probeer ik alles op een zo efficiënt mogelijke manier te doen. Niet altijd de makkelijkste, maar wel de goedkoopste. Tot ik werd benaderd door Drukwerknodig.nl en er ging een wereld voor mij open.

Lees ook: Professionele Visitekaartjes

Drukwerk Nodig?

Ik kwam in een walhalla terecht van leuke en vooral mooie dingen voor mijn webshop. Van notitieboekjes tot posters en van bierviltjes tot roll-up banners. Je kunt er zelfs je eigen boek laten drukken als je dat zou willen. Daar ging mijn hart sneller van kloppen en mijn hersenen begonnen weer overuren te draaien. Wat als......? Of als ik......?

Uiteindelijk vond ik een artikel dat mij heel goed paste; mooie voorgedrukte én gesneden stickers die ik al jaren gebruik als sluitzegel. Alleen deed ik dat op de omslachtigste manier die er bestond. Ik drukte mijn logo op stickerpapier af, moest ze dan uitknippen en vervolgens een half uur peuteren om ze van de ondergrond af te krijgen. Met deze mooie nieuwe stickervellen was ik hier voor eens en altijd van verlost.

Drukwerk nodig? Stickers

Geluk zit in kleine dingen!

Hoe gelukkig kun je worden van een paar stickervellen? Nou heel erg dus ;)  Helemaal als je je bedenkt hoe makkelijk het nu is om mooie bestellingen in te pakken. De eerste bestellingen zijn dan ook al de deur uit met de mooie nieuwe sluitzegels. En ik heb spijt dat ik ze niet eerder heb besteld voor die paar euro.


Als kers op de taart zocht ik nog een mooie mok uit met de logo's van mijn twee bedrijfjes er op. Aan de ene kant het logo en de URL van Taxx Lifestyle en aan de andere kant het logo en de URL van Taxx Life Blog. De jongens wisten niet wat ze zagen toen de bestelling geleverd werd. De oudste riep: "Mam, je hebt gewoon je eigen merch!" Wat hij waarschijnlijk van YouTube heeft en staat voor merchandise.

Drukwerk nodig Bekers

De jongens gebruiken de bekers dagelijks, waar ik in het begin niet heel blij mee was. Maar ze blijven verrassend mooi, ook na meerdere keren in de vaatwasser. Jullie begrijpen wel dat ik erg enthousiast ben over deze bestellingen, want hoe idealistisch is de volgende foto. Werkend aan mijn bestellingen voor mijn webshop met een heerlijke kop thee uit mijn eigen mok.


Je kun natuurlijk je eigen inbreng geven aan de spullen die verkrijgbaar zijn in de shop van Drukwerknodig.nl. Het is echt ideaal voor bedrijven maar ook zeker leuk voor jezelf. Je kunt bijvoorbeeld spullen voor een bruiloft of verjaardag te bestellen. Ludieke posters of je eigen mok met een foto erop.

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

You May Also Like

1 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: