Feestthema Marshmello Deel 1

by - april 19, 2020

Dit jaar stonden onze verjaardagsfeesten en partijen in het teken van Marshmello. Via dit artikel  hoop ik jullie te inspireren met feestthema's en/of traktaties. Helaas konden wij onze feestweek niet afmaken vandaar alvast deel één. De rest houden jullie hopelijk nog te goed.

marshmello cake

Onze feestweek verliep iets anders dan de afgelopen jaren, door de ontwikkelingen rondom het Coronavirus konden we op het nippertje het kinderfeestje van de oudste en de 'grote mensen'-verjaardag vieren. De schooltraktaties en het kinderfeestje van de jongste die we enkele dagen daarna zouden vieren, konden helaas niet meer door gaan.

Lees ook: Feestthema & Traktatie Minecraft

Dit jaar was het thema Marshmello, dit is een DJ en producer, maar bij de jongens vooral bekend als personage in het computerspel Fortnite. Uiteraard begon het hele feestgebeuren met het ontwerpen van de uitnodigingen. Dit jaar deed ik het niet in Powerpoint, maar voor het eerst in het online programma Canva. Dit gebruik ik al jaren voor mijn blog.

Invite DJ Marshmello

We begonnen de feestweek met het kinderfeestje van de oudste, die werd elf jaar. Met acht jongens en twee meiden gingen we paintballen bij het Sport & Event Center in Beusichem. De kinderen vonden het geweldig, het is toch een beetje Fortnite spelen in het echt. Voor ons als ouders was het helemaal perfect want we hadden er weinig omkijken naar. Met een feestelijke afsluiter was het feest compleet.

Paintball Beusichem

Als afscheidspresentje maakten we een papieren zakje met snoep en een Fortnite-gum, die ik scoorde bij de Action. Ik printte een leuke plaatje van Marshmello op stickerpapier. Deze knipten we uit en gebruikten we als sluitzegel voor het zakje.


De volgende dag vierden we de 'grote mensen'-verjaardag; we vieren dit altijd in één keer omdat er maar vier dagen zitten tussen de twee verjaardagen. Omdat het Coronavirus al wel speelde maar er nog geen intelligente lockdown was, lieten we het gewoon doorgaan. We vierden het wel voor het eerst in twee delen. 's Ochtends kwam de familie, dus onder andere de opa's en oma's.

Met deze groep sneden we ook de verjaardagstaart aan. Voor het eerst bestelde ik een wat duurdere verjaardagstaart. Normaal bestelde ik hem altijd gewoon bij de Hema en liet daar een print op maken van het verjaardagsthema van dat jaar. Dit jaar liet ik voor het eerst een hele mooie taart maken bij Jolanda's taartenhuis. De jongens waren dan ook blij verrast.

Jolanda's Taartenhuis

marshmellocake

's Middag kwamen gezellig onze vrienden en alle kids. Door de kinderen werd er lekker gespeeld en door de volwassenen werd er lekker gegeten en gedronken. Ook voor deze kinderen hadden we een leuk en super simpel afscheidscadeautje gemaakt.


Het werd een gezellige en geslaagde dag niet wetende dat er twee dagen later een gehele intelligente lockdown werd afgeroepen. Het idee voor de schooltraktatie zit dus nog in ons hoofd, al maakte we al een prototype en had ik 60 cupcakes en marshmallows ingeslagen ;). Wie weet kunnen we dit over en paar weken alsnog aan jullie laten zien inclusief een verslag van het kinderfeestje van de jongste.

marshmello treat

Hopelijk heb ik jullie kunnen inspireren met dit artikel en als je vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag!

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: