Week17; Smoothiebowl, Samenwerking, Opruimen, Nieuwe Kasten en Luieren.

by - april 29, 2020Leuk dat je weer meeleest met een nieuw weekoverzicht. Deze week draaide ik een mooie samenwerking in elkaar, werd er lekker opgeruimd en opgefleurd en gaven we de kamer van de jongste een mini-makeover.


Maandag
Een nieuwe week met nieuwe kansen, al is het maar rond om huis. We starten met school en ik verwen de jongens met een heerlijke smoothiebowl tijden het 10-uurtje. Versierd met ieder zijn favoriete toppings.


‘s Middag heb ik lekker de tijd om te werken aan een leuke samenwerking. Ik mocht wat fijne spulletjes ontvangen voor mijn webshop en twee mooie mokken.

Drukwerknodig.nl

Dinsdag
Vandaag werk ik weer een dagje thuis en help de jongens met school. Na het eten maak ik een avondwandelingetje om nog een beetje in beweging te blijven. Want al doen de jongste en ik regelmatig workouts via youtube, even de benen strekken in de buitenlucht is ook wel lekker.

Woensdag
De jongens aan hun schoolwerk en ik doe om hun heen wat huishoudelijk en achterstallige klusjes. Zoals deze blouse bijvoorbeeld. Jaren in de kast gehangen met prijskaartje, nu mijn favoriet. 


's Middags gaan de kleine en ik even naar het park. We vinden een mooie nieuwe opa-stok, waar hij tegenwoordig veel mee speelt en uiteraard vangen we nog wat Pokémon.

Plantage Culemborg

Donderdag
Vandaag een dagje niet naar Tiel, maar lekker vrij. Als de jongens aan het werk zijn, zoek ik mijn zomerkleding uit. Ik ben zo slecht in kleding wegdoen, maar ik moet echt bekennen dat ik heel veel nooit draag. Uiteindelijk toch wat dingetjes weg en weer een nette plank in de kast.

Kast Opruimen

's Middags gaat de jongste gezellig bij vrienden spelen en de oudste en ik rommelen lekker thuis. Ik rij nog even langs het tuincentrum om het huis en de tuin op te fleuren.


Vrijdag
Vandaag dus een dagje naar Tiel in plaats van gisteren. Mijn bazin neemt afscheid en dat willen we ondanks de Corona-maatregelen niet ongemerkt voorbij laten gaan. Alles op veilige afstand en minder uitbundig. Maar uiteraard wel veel eten. ;)


Zaterdag
Vandaag hebben we lekker langweekend en voor de jongens is de meivakantie begonnen. We gaan aan de slag op de kamer van de jongste. Hij heeft meer ruimte nodig voor zijn LEGO. Een tijdje geleden ging alles naar boven, maar sinds zijn verjaardag stond onze TV-kast weer helemaal vol met LEGO. 

Dat moest anders, dus dinsdag bestelde ik drie van deze boekenkastjes online en gisteravond hebben we ze opgehaald bij het filiaal bij ons in de stad. Vandaag gaan manlief en ik ze in elkaar draaien.

Boekenkast Promo Leen Bakker

Eigenlijk is het klusje zo gepiept en meneer heeft nu meer ruimte voor zijn LEGO, al staat alles al weer vol helaas. Verder een heerlijke dag, waarbij de jongens zich goed vermaken.

Zondag
Vandaag start ik mijn dag met hardlopen, na twee kilometer neem ik het besluit om eens een flinke ronde te lopen. En dat lukt; sinds lange tijd loop ik weer eens zeven kilometer. Ik zal er wel lekker last van krijgen vandaag, maar niets op de planning dus we kunnen de hele dag in de hangmat ;)

Runkeeper Hangmat

Zo gezegd zo gedaan! De mannen vermaken zich weer goed en 's avonds geven we alle plantjes water. Een dagelijks klusje sinds ik donderdag de tuin opvrolijkte met nieuwe plantjes.


En dat was het weer voor deze week. Vanaf nu hebben de jongens meivakantie en ik zie er best een beetje tegen op. Met het thuisonderwijs hadden we een fijne dagelijkse structuur. Nu zal de ochtend helemaal vrij vallen en dus moeten we op zoek naar een nieuwe invulling. Ik ben benieuwd hoe het gaat lopen. Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

You May Also Like

4 Comments

 1. He, leuk overzicht weer!
  Moet je de komende weken nog werken? Dat lijkt me wel nog iets onhandiger te combineren met je werk en de thuisblijvende jongens. Ik begin deze week met werken, maar gelukkig moest mijn man nog wat uurtjes opnemen dus kan hij op mijn eerste drie werkdagen de komende weken vrijnemen.

  Mijn kinderen hadden wel zin in vakantie, even chill en geen schoolzaken. /dat het nu regent is voor hen wel jammer, maar de tuin was er ernstig aan toe.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Ja ik werk gewoon door. Tenminste 2 dagen, waarvan 1 thuis en 1 op de zaak en dan dus verlof. Mijn man neemt 1 dag vrij in de week. Tot 1 juni ben ik bang, want one school heeft er voor gekozen om 4 halve dagen naar school te gaan ipv 2 hele dagen. Dit laatste was voor mij een stuk fijner geweest.

   Jammer idd van de regen, maar fijn voor de natuur want die was er wel weer aan toe. Vanmiddag wordt het goed volgens mij, dan kunnen ze lekker naar buiten ;)

   Verwijderen
 2. Hier is de meivakantie blijkbaar ook begonnen, maar ik heb het amper gemerkt, omdat mijn kinderen toch al thuis waren : )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja herkenbaar. Alleen valt er wel een dagdeel schoolwerk weg voor die van mijn leeftijd, dus dat is wel even wennen.

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: