Week 24; Einde tijdperk, Spreekbeurt, Turkse Slinger, Corona Bloedtest en Zwembad in de Tuin!

by - juni 17, 2020

Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht; deze week sloten we op vele manieren een tijdperk af. Verder deed ik mijn eerste Corona bloedtest en gingen we overstag voor iets wat jullie misschien wel niet van ons zouden verwachten.


Maandag
De wekker gaat en ik besef me dat dit het einde van een tijdperk is. Ik schreef het vorige week al; al die tijd uitgekeken naar het moment dat de jongens weer volledig naar school zouden gaan. Maar nu het zover is komt het besef dat het ook wel heel lekker was dat rustige leventje zonder wekker.


Het wordt dus een volle werk- en schooldag waar weinig over te vertellen valt. Op het werk krijgen we nieuwe werkhesjes, dit is voor als ik even het warehouse in moet. Nu dus ook nog eens Corona Proof.


's Avonds sluiten we het Corona tijdperk echt af en maken we de laatste legpuzzel af. Nu kan de puzzeltafel weer naar zolder en kan eindelijk de bananenplant, die we een paar weken geleden kochten, op de plek waar hij voor bedoeld was.

Puzzelen

Dinsdag
Vandaag weer volle bak er tegenaan. Eigenlijk blijft dit mijn thuiswerkdag voorlopig, maar omdat ik een afspraak heb rij ik toch even naar Tiel. 's Avonds mag ik werken aan een leuke bestelling voor mijn webshop.


Woensdag
Vandaag mijn parttime dag en daar was ik na twee dagen hard werken wel aan toe ;) De jongens lekker een ochtend naar school. Het voelt heel gek om nu niet te gaan sporten, want zo zag mijn leven er toch uit voor de Corona crisis. Maar ik heb echt genoeg te doen in het huishouden en voor mijn onderneminkje dus de ochtend vliegt voorbij.

's Middag fiets ik met de jongste naar de kapper. Ook zijn Corona haar gaat er eindelijk vanaf. Weer lekker fris en kort.


Donderdag
Vandaag is het een spannende dag, de oudste heeft namelijk zijn spreekbeurt. Weken zijn we hier mee bezig geweest en de de afgelopen dagen wel tig keer geoefend. Hij is er klaar voor! Ik ga nog een dagje werken en vandaag geven we de slinger die ik vorige week maakte voor een collega waarvan zijn gezin na lange tijd weer naar huis komt.

Evine Hosgeldin

Na het werk rij ik langs mijn ouders en worden we verwend met verse groente van opa's land. En er is super goed nieuws over de spreekbeurt, meneertje had mooi een acht en half en is super blij!


Vrijdag
Vandaag is het studiedag, dus de jongens zijn gezellig thuis. De planning is om vanochtend een hoop te doen en misschien kunnen we dan 's middags nog even weg. Maar al snel krijg ik te horen dat de oudste heeft afgesproken met een vriendje. Op zich niet erg, want als het goed is wordt er vanochtend een verrassing bezorgd.

Ook ga ik vandaag aan de slag met de eerste bloedtest. Zo een twee weken geleden werd ik benaderd door het R.I.V.M. om random mee te doen met een bevolkingsonderzoek in hoeverre het Coronavirus zich heeft verspreid. Na een paar dagen nadenken en overleg met onze medisch onderlegde buurvrouw besluit ik mee te doen.

Donderdag kwamen de spullen binnen en dan is het de bedoeling dat je dit zo snel mogelijk doet en dezelfde dag nog terug stuurt. Dit zal een paar keer gebeuren de komende weken. Dit is de eerste keer dat ik zo iets doe, dus ik vind het best spannend. Maar na wat stuntelen met de eerste prik, gaat de tweede een stuk beter en stelt het eigenlijk niets voor.


Rond de lunch wordt de verrassing voor de jongens geleverd. De jongste en ik gaan gelijk aan de slag met opbouwen. Binnen een paar uurtjes staat er een heus zwemparadijs in onze tuin. Voor papa en mama een nieuwe hobby om alles zo schoon mogelijk te houden en voor de jongens een waar speelparadijs.

Intex Zwekbad 260

's Avonds kijken we gezellig met zijn allen de nieuwe televisieshow 'We Want More'. De jongens met hun nieuwe DHL-sokken, die ik van de week kreeg opgestuurd. Een collega was zo lief om haar paar ook te geven. Dus de jongens hebben allebei een paar prachtige sokken ;)


Zaterdag
Drie keer raden wat wij vandaag gaan doen. Juist ja, er wordt natuurlijk gezwommen in het nieuwe zwembad. Ik vind het nog steeds een beetje bijzonder en helemaal niets voor ons. Maar ik heb al wel bedacht dat ik er van de zomer ook zeker in zal liggen ;)


Zondag
Vanochtend besluit ik weer te gaan wandelen. Ik wissel het een beetje af met hardlopen, maar eigenlijk te weinig om het echt hardlopen te noemen. Na de lunch gaan we even een rondje boodschappen doen. We gaan eerst lekker kersen halen bij de kersenboomgaard. Daarna naar de melktap van het Melkmeisje om wat zuivel te halen. 

Kersen. Melktap het Melkmeisje

Uiteindelijk rij ik nog even in mijn eentje naar de supermarkt en ontdekken de mannen een nieuwe grote speeltuin en mooie nieuwe plekjes. Bij thuiskomst belanden we spontaan bij de buurtjes in de tuin voor een gezellige borrel. 

Borrelen

Na een hele late en makkelijke maaltijd werk ik nog aan een super leuke bestelling die ik vanmiddag binnen kreeg via de app. In de prachtige kleur okergeel, voor een super schattig meisje.

Ilvy

Daarna nog heel even relaxen op de bank en zo sluiten we weer een week af, waarin best weer wat bijzondere en vooral leuke dingen voorbij kwamen en dat geeft energie! Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

You May Also Like

1 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: