Week 25; Nieuwe Normaal, Bestellingen, Vloggen, Aanbiedingen, Eindelijk weer Sporten en Sushi!

by - juni 24, 2020

Leuk dat je weer mee leest met een nieuw weekoverzicht. Na een lekker gevuld weekje vorige week, hadden we weer een rustige week deze week. Ik kreeg een paar mooie leuke bestellingen binnen, ging ik voor het eerst weer sporten, filmde ik eindelijk onze nieuwe keuken en woonkamer en deel ik een boodschappentip!


Maandag
Vandaag weer naar school en naar het werk, we zijn na een week aardig gewend aan ons 'nieuwe' leven. De jongste duikt rond etenstijd nog even in het zwembad en ik denk dat dit het 'nieuwe normaal' wordt. ;)Lees ook: Het weekoverzicht van vorige week!

Dinsdag
Vandaag lekker een dagje thuis werken; voor het eerst sinds de jongens weer hele dagen naar school zijn. En dat is heerlijk! Ik verwen mezelf met een lekker ontbijtje en een heerlijk lunch.


's Avonds maak ik een leuke naamslinger voor een collega. Hij heeft een dochtertje gekregen en als collega's hebben we een cadeaumand gemaakt.


Woensdag
De jongens een ochtendje naar school en ik kan me eindelijk er toe zetten om de 'nieuwe' woonkamer en keuken te filmen. Dus houd mijn blog en YouTube-kanaal in de gaten voor een uitgebreide make over-video.


Daarna nog even snel het huishouden en boodschappen doen. Daar loop ik tegen en vreemde aanbieding aan; 500 gram aardbeien voor € 3,99 in het gewone vak en daarnaast staan 2x 250 gram aardbeien voor € 4,49 in de aanbieding! Nu begrijp ik dat kleinverpakkingen duurder zijn, maar mensen let dus op. Kijk eerst goed voor je een aanbieding koopt.


Donderdag
Vandaag weer aan het werk en naar school. Als ik aan kom op het werk staat mijn bureau weer op zijn oude plek, gezellig! Wel met een scherm er tussen, maar wel een stuk gezelliger dan in je eentje midden op een afdeling.


Na het werk rij ik weer even langs mijn ouders en krijg ik aardbeien en bessen mee. Als ik thuis ben komt de buurman ook nog langs met aardbeien en van mijn tante krijgen we nog een flinke bak kersen. Onze avond kan niet meer stuk!


's Avonds mag ik werken een bestelling van twee slingers voor mijn webshop! Een leuke naamslinger voor een newborn en deze leuke kleurrijke slinger als afscheidscadeau. Ik zal het eindresultaat binnenkort delen op mijn zakelijke Instagramaccount.


Vrijdag
Gisteren schreef ik mij met lood in mijn schoenen in voor een lesje bodyshape bij de sportschool. Er moet echt wat gebeuren, want mijn lichaam is echt flink achteruit gegaan. Nu heb ik het niet over mijn spieren, want die had ik niet. Ik ben gewoon ontzettend stijf, lui en mijn conditie is ook flink achter uit gegaan.

Om kwart voor negen fiets ik naar een buiten locatie van de sportschool. En ik moet zeggen dat dit één van de beste beslissingen is geweest van de afgelopen tijd. Heerlijke les en een voldaan gevoel.


's Middags pak ik de leuke slingers in die ik gisteren mocht maken en breng alles naar het postkantoor. Hopelijk een tevreden klant!


Zaterdag
Vandaag mijn eerste wasje naar buiten sinds het zwembad er staat. We hebben goed nagedacht waar we het zwembad neer wilden zetten, zodat we deze zomer de rest van de tuin op een normale manier konden blijven gebruiken. Alleen had ik blijkbaar mijn armen iets langer ingeschat ;)


Vandaag komt ook mijn nieuwe boek binnen, morgen komt er een leuk artikel online met vijf boekentips op financieel gebied. De meeste had ik er al van gelezen op twee na. Dit boek wordt mijn project voor deze zomer. Als ik dat haal, want deze middag lees ik al een flink stuk in de tuin.

Rich Dad Poor Dad

Zondag Vaderdag
Vandaag is het vaderdag en manlief wordt verwend door de jongens met de schattigste zelfgemaakte cadeautjes. Ik hou er van! Vandaag loop ik , na een paar weken wandelen en stuntelen, drie kilometer hard.  Wel op mijn oude schoenen maar goed de eerste oorzaak is opgelost. Nu werken aan mijn rug en gesteldheid.


In de ochtend komen opa, oma en oom bij ons in de tuin een kopje koffie drinken en 's middags rijden we nog even naar Beusichem naar de andere opa en oma. 's Avonds bestellen we lekker sushi en sluiten we weer een prima week af. Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

You May Also Like

1 Comments

  1. Ik zie alweer overal sushi voorbij komen, te lekker! En wat fijn om een zwembad in de achtertuin te hebben, even lekker afkoelen!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: