Keuken & Woonkamer Make-over

by - juni 28, 2020

Eindelijk is het dan zover en kan ik jullie het eindresultaat van de keuken en woonkamer laten zien. Het heeft even geduurd, maar gelukkig hielden we jullie op de hoogte via de weekoverzichten en zijn er al wat mooie plaatjes naar buiten gekomen. Maar vandaag dus het totaalplaatje inclusief video!


Keuken Make Over

Na zo een zeven jaar was ik een beetje uitgekeken op onze keuken. Niet op de keuken zelf, want daar heb ik tot op de dag van vandaag nog steeds geen spijt van. Maar hij kon wel een upgrade gebruiken. We vervingen onze normale kraan voor een kokendwaterkraan en de motorloze afzuigkap werd vervangen door een gemotoriseerde afzuigkap met een afvoer naar buiten.

Lees ook: Hal & Overloop Make Over

Daarnaast wilden we het uiterlijk van de keuken naar een hoger niveau tillen. Dus we vervingen de grijze planken door mooie warme houten planken en betegelden onze kale achterwand met gezellige tegeltjes. En gaven we de wand inclusief schouw een nieuwe kleur die we door trokken naar de woonkamer.En zeg nou zelf mensen, wat een verschil. Met een paar kleine cosmetische aanpassingen heb je een hele andere keuken. Jullie begrijpen wel dat ik ontzettend tevreden ben met het eindresultaat en het echt een meerwaarde vind voor ons huis en keuken.


Woonkamer Make Over

Nu we toch bezig waren namen we ook de woonkamer mee, daar hoefde niet heel veel te gebeuren. Alleen schilderen, behangen en nieuwe plinten plaatsen. Het schilderen deden we in een keer met de keuken. Het behangen lieten we over aan een vakman. We kozen voor een wat steviger groen behang met de uitstraling van stof. Hiermee creëer je een luxe uitstraling.

We kochten een nieuwe eettafel en stoelen en nog wat accessoires. Ook pasten we webbing toe in ons interieur. Dit kwam spontaan op tijdens het klussen en we maakten op twee plekken in de woonkamer een radiatorombouw. Ook maakten we onze prachtige oude buffetkast dicht met het webbing.Ook hier zie je dat de woonkamer een veel warmere uitstraling heeft gekregen en dat was de bedoeling. En kunnen wij na twee jaar plannen, klussen en stylen eindelijk genieten van het eindresultaat. Alhoewel, de volgende klus is alweer begonnen, daar later meer over. 

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: